- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.421
sagol canım benım arkadasımın babası aıle apartmanında ıc ıceler babası poztıf cıktı 9 kısı test yapıldı negatıf ve karantınada kaldılar hıç bı rahatsızlıkları olmadı aynı tabaktan yemek yesen dahı bulasmama ıhtımalı varmısdikat et canimmüdürede söylencek birsey bulamiyorum. Sizin zorunuzla test yaptiriyorumda ne demek? Herkes kerkesin sagligi icin sorumlu bu pandemide.
Cok garip bir virus. Esimin 80 yasindaki halasi hasta gelinine 5 gün bakti. Gelin positiv cikti. Hala negativ, halanin oglu positivyani bakip ilgilenen yasli kadinda allahtan birsey yok. Ama nasil bulasmadi anlamadik.
Hayırlı haberlerle gel canısııKızlar sabahtan görüşmelerim var.
şans dileyin, dua edin bana.
Haftasonu çalışması olmayan, araba veren, duzgun kişilerin olduğu, kendimi gelistirebilecegim ve Maaşı devekuşu kadar olan bir yer denk gelsin.
İyi geceler
Günaydın kızlar.
Bu kadar kaynatmaya burası nasıl altın topigi yazan çıkmıyor hayret.
[/QUOTE
ahahah gözden kacmıstr
Gelirler birazdan
Bereketli olsunnn1,5 gram altın aldım sabah sabah
Altından bu kadar bahsedince,
E koca da hesaba havale yapinca böyle oldu.
Çeyreğin parasini da ayirdim.
Cumartesi alacağım onu da.
Karides miiiii?Günaydin kizlar,
benim kiz yine 7:30 da uyandi oysaki gece 23:30 da uyumustu. Sasti yine uyku düzeni. Bugün kosturup yorayimda erken uyusun.
Kanepede keyf yapip sütünü iciyor.
Birazdan markete kadar yürütürüm.
Aksam karides ve salata yapcam. Kizada mücver gibi birseyler denesem diyorum. Umarim yer, artik pisircek birsey bulamiyorum ona.
Oynasın kuzuGünaydınlarr
Ben bu ay gram alırsam cok sükür derim
Maası trendyolda yedim
Sabahda kıza montesseri mutfak aldım 160 tl
Kapının önü kurulcak demontelerle dolacak:)
Kocam her an evden kacabilir:)
Ay buldumOynasın kuzu
Saatini buldunmu kız
O saat kaybedilirmi ya
Takmiyosan gonder
corbayi iciriyorum kavga ede ede de, ikinci ogün de zorlaniyoruz . Sevdigi seyleri artik istemiyor, yenilerinde ya tadini begenmiyor yada ben mi güzel pisiremiyorum bilmiyorumkikaramelli_turta Hayırlı olsun gramların.
Asmin corbalarla arası nasıl kızının. O yaslardayken 1 öğünü bol vitaminli çorbaya ayırıyordum. Bir gün etli,bir gün balıklı,bir gün bakliyatli gibi. İçinde çeşitli sebzeler de oluyordu tabii. İçmek yemekten kolay ya , bayılıyorlardı .
rakinin kokusundan bile nefret ediyorumKarides miiiii?
Karidesle ne iciyosn?:=)
Bizim burda rakı icilir de
Anam hepten alkolikler topiği olduı
Evde niye bulunmuor:)rakinin kokusundan bile nefret ediyorumicsem sarap icerimde, ama biz disarda iceriz saraplari genelde. Evde bulundurmuyoruz
biz zengin kesim disarda yemegi icmegi tercih ediyoruz dermisimEvde niye bulunmuor:)
Eve alınca daha ucuz ya:)
Ondan merak ettim
ha o olur. Ben 36 saat yemeyip 12 saat icinde yiyordum. Yani bir gün hic yemeyip ertesi gün yerdim.
oyyy maşallah sana canım eğer ben onu yaparsam akşamına acillik olurumdüsün ben sadece her ikinci gün yiyordum. 6 haftada sadece 3 kg gitti
iyimisbiz zengin kesim disarda yemegi icmegi tercih ediyoruz dermisim
kiz alkohol burda ucuz, türkye gibi degil fiyatlar. Bir bardak sarap 3,50 - 5€ arasi
orda yasasaydim bende evde icerdimiyimis
Bizde dısarda bir kadeh (en dandik sarap )30 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?