- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.441
Çünkü zenginler yemekten önce bir drink alır, yemeğe iceceksiz oturmazKarides miiiii?
Karidesle ne iciyosn?:=)
Bizim burda rakı icilir de
Anam hepten alkolikler topiği olduı
Sakın TL ye cevirmeyin birim para olarak bakın kızlarbiz zengin kesim disarda yemegi icmegi tercih ediyoruz dermisim
kiz alkohol burda ucuz, türkye gibi degil fiyatlar. Bir bardak sarap 3,50 - 5€ arasi
6 ay önceydi o canımiyimis
Bizde dısarda bir kadeh (en dandik sarap )30 tl
Bizde o kadar pahalı ki şişeye bakıp kafayı buluyoruz artıkorda yasasaydim bende evde icerdim
Ben nerden bilcem yahuÇünkü zenginler yemekten önce bir drink alır, yemeğe iceceksiz oturmaz
Sen de bilirsin
Hadi hayırlsııGeldim kızlar
Ne sıcak var dışarıda öyle ya, Allah'tan sahada çalışan bir eleman değilim. Kesin erirdim.
Ben kalan kariyerime evhanimi olarak devam edeceğim sanirim
Ya benim beklentim yüksek ya da piyasa gerçekten garip bir hal almış.
Sozumona kurumsal firmalar ile görüşüyorum bir de. Utanmasalar çayı da demlermisin diyecekler.
Bir yerde o kadar sinirlendim ki cizgimi bozmadan cikabildim Allah'tan, çıkarken de cv mi aldım. Ben size fazla gelirim dedim. O kadarını da söyleyeyim ama
Ama iki tanesi guzel geçti.
Biri yol olarak sıkıntılı, araç ya da servis olursa kabul ederim dedim, diğer şartlarda piyasanın üstü ama benim beklentimin biraz altı. Bunlar çok beğendi beni ama araç işini degerlendirelim dediler. Bakalım nasıl donecekler.
İkincisi şartları konuşmadan biz çalışmak isteriz dediler direkt, şartlarını sunacaklar.
Bakalım ne çıkacak
Bende bitane 8 senelik papazcesme var6 ay önceydi o canım
Kopekolduren bile ne kadar olmuş
Yapma baby biz de elitizBen nerden bilcem yahu
O kadr da saklıyorm halbukiYapma baby biz de elitiz
Saklama kendini
Rakiyi bende sevmiyorumKarides miiiii?
Karidesle ne iciyosn?:=)
Bizim burda rakı icilir de
Anam hepten alkolikler topiği olduı
Avrupa ülkelerinin bazilarinda dışarıda alkol içmek su fiyati ile epey yakinEvde niye bulunmuor:)
Eve alınca daha ucuz ya:)
Ondan merak ettim
Hadi hayırlısı cagnimGeldim kızlar
Ne sıcak var dışarıda öyle ya, Allah'tan sahada çalışan bir eleman değilim. Kesin erirdim.
Ben kalan kariyerime evhanimi olarak devam edeceğim sanirim
Ya benim beklentim yüksek ya da piyasa gerçekten garip bir hal almış.
Sozumona kurumsal firmalar ile görüşüyorum bir de. Utanmasalar çayı da demlermisin diyecekler.
Bir yerde o kadar sinirlendim ki cizgimi bozmadan cikabildim Allah'tan, çıkarken de cv mi aldım. Ben size fazla gelirim dedim. O kadarını da söyleyeyim ama
Ama iki tanesi guzel geçti.
Biri yol olarak sıkıntılı, araç ya da servis olursa kabul ederim dedim, diğer şartlarda piyasanın üstü ama benim beklentimin biraz altı. Bunlar çok beğendi beni ama araç işini degerlendirelim dediler. Bakalım nasıl donecekler.
İkincisi şartları konuşmadan biz çalışmak isteriz dediler direkt, şartlarını sunacaklar.
Bakalım ne çıkacak
Rakı bana agır geliyor ama cok güzl rakı icen arkadasım varRakiyi bende sevmiyorum
Acı acı ve kokusu.
Nasil trakyaliyim
Almanlara da sormak lâzım
Onlar iyi şaraptan anlıyor.
Orda zaten cidden bedava buraya göreAvrupa ülkelerinin bazilarinda dışarıda alkol içmek su fiyati ile epey yakin
Bg de fiyatlari görünce şok olmuştum.
Benim eşim de sever rakıyı.Rakı bana agır geliyor ama cok güzl rakı icen arkadasım var
Muhabbeti efsodur:)
Audiler 5-10 bin leva arasi oradaOrda zaten cidden bedava buraya göre
Off o araba fiyatlarını gördükce ufunet basıyor beni
Resmen 2 araba alıyorz burda,bir kendisi bir vergisi
Onlar nabiz ölçmeye çağırıyor seni asmin hayırlısı olsun beybi.Sirketde aradilar, haftaya persembe bulusuyoruz. Yönetim katilmiyacakmis, insan kaynaklarindan katilcaklar.
Cok sacma, bi karar verme yetkileri yok, yani söyle degil böyle dersem yine yönetimle görüsmeleri gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?