- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.521
Elim kolum bağlı şu an şu virussel şeylerden.cocukların çok iyi ingilizce öğrenmelerini sagla canım. Bakarsın ilerde yurt dişinda yaşamak isterlerse çok işlerine yarar
Göçmen düğünlerine bayılıyorum.Göçmen olup da göçmen özelliklerini de bilmemek
Biz yakin düğünlerinde şalvarlı kiyafet bile giyeriz onu sa bilmezler ama o zaman sizinkiler.
En son kardeşimin düğününde giymiştik.
Hayır tabiki bilmez:)Göçmen olup da göçmen özelliklerini de bilmemek
Biz yakin düğünlerinde şalvarlı kiyafet bile giyeriz onu sa bilmezler ama o zaman sizinkiler.
En son kardeşimin düğününde giymiştik.
Lutenitsa en temel özellik desemHayır tabiki bilmez:)
Bak kpderler,görümcelr,amcalar,halalar 5 aile de ben lütnetsa pistiğini flan hic görmedim
Nasıllll göcmen bunlar nasıl nasılll
ingilizce filim, kitap, youtube de dersler vardır kesin. Şimdilik böyle idare edersinElim kolum bağlı şu an şu virussel şeylerden.
Ama özel eğitim aldıracağım onlara.
Hem ingilizce hem bulgarca.
Dugun kıyafetlerinde süsü seviyor göçmenler bu da bir gerçekGöçmen düğünlerine bayılıyorum.
Gösteriş, satafat buram buram zenginlik kokuyor
Kızları da çok güzel
Lutis pismeyen göçmen evi mi olur ben şok,Hayır tabiki bilmez:)
Bak kpderler,görümcelr,amcalar,halalar 5 aile de ben lütnetsa pistiğini flan hic görmedim
Nasıllll göcmen bunlar nasıl nasılll
Ay vala hazır alcm tadını merak ediyormLutis pismeyen göçmen evi mi olur ben şok,
ki ben zorlasan aşiret kızı çıkacak kivamdayim evlendigimizden beridir her yıl Eş durumundan yapıyorum
Adresi yaz göndeririz sanaAy vala hazır alcm tadını merak ediyorm
Cok övdünüz
Eşimin halasina gitmistik sozluyduk sanırım.Lutenitsa en temel özellik desem
Eşin mi seviyor seninde cnmLutis pismeyen göçmen evi mi olur ben şok,
ki ben zorlasan aşiret kızı çıkacak kivamdayim evlendigimizden beridir her yıl Eş durumundan yapıyorum
Anam 200 tane 3 yil yeter bize iki aileyeEşimin halasina gitmistik sozluyduk sanırım.
Mutfakta çay koyarken bir dolap gösterdi, 350 gramlık kavanozla dolu. Ben diyin 150 sen anla 200 tane.
Bizde mutlaka olur dedi.
Olur da hala ordu doyuracak kadar mı olur dedim tabi içimden o zaman elit gelin
Çok iyi fikir youtube cnm,çocuklar da hevesli zaten.ingilizce filim, kitap, youtube de dersler vardır kesin. Şimdilik böyle idare edersin
yani virüsün bitmesini bekleme benceÇok iyi fikir youtube cnm,çocuklar da hevesli zaten.
Ailecek seviyoruzEşin mi seviyor seninde cnm
O hala in üç kızı vardı, büyük halada yaşlıAnam 200 tane 3 yil yeter bize iki aileye
güzel eski bir isimBu arada benim pasaporttaki ismim Sylvia
Degistirmedim belgeleri yeniden toplamak gerekiyor, gerek yok.
Ikisi de benim
güzel eski bir isim
Havaliymiş, değiştirmeden de olur turtişe uygunBu arada benim pasaporttaki ismim Sylvia
Degistirmedim belgeleri yeniden toplamak gerekiyor, gerek yok.
Ikisi de benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?