- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.561
dün uyuyakalmisim cocuklarla ondangünaydin kizlar
kiz mavimli erkencisin bugün
Ay yerimbizim evde Montessori tam orijinal parcalardan.cocuklar mutfaktaki tüm esyayi (kap kacak tencere tabak karistirici aletler) kendi oyun alanina tasimislar, dün patates sogan da gitmisti yemek yapacagim ariyorum ariyorum bulamiyorum sonra jeton düstü
Mavimlim ,teşekkür ederim canım.gelin kiz ben ögretirim ingilizce onlara
Asmin sefan olsun ara ara yapmak gerek:)bu aksami „anne izinde“ aksami ilan ettim ve cafeye kactim kitabimla
Artik bunu daha cok yapmaya karar verdim, iyi geliyor. Hep babalar mi gezsin di mi?
Fiyatlar çok uygun bira 2 -2.5leva falandi3-5 euroysa alkol ben kahve icmezdim
Benimki de mutfagı salona kattı:Sbizim evde Montessori tam orijinal parcalardan.cocuklar mutfaktaki tüm esyayi (kap kacak tencere tabak karistirici aletler) kendi oyun alanina tasimislar, dün patates sogan da gitmisti yemek yapacagim ariyorum ariyorum bulamiyorum sonra jeton düstü
Düğünde de süsü sevmeyen de ne bileyimDugun kıyafetlerinde süsü seviyor göçmenler bu da bir gerçek
Nasil bahsettiyseniz ben bile yaptimLutis pismeyen göçmen evi mi olur ben şok,
ki ben zorlasan aşiret kızı çıkacak kivamdayim evlendigimizden beridir her yıl Eş durumundan yapıyorum
hay masallahEşimin halasina gitmistik sozluyduk sanırım.
Mutfakta çay koyarken bir dolap gösterdi, 350 gramlık kavanozla dolu. Ben diyin 150 sen anla 200 tane.
Bizde mutlaka olur dedi.
Olur da hala ordu doyuracak kadar mı olur dedim tabi içimden o zaman elit gelin
Ben çok merak ettim temizlik kombinleriniDüğünde de süsü sevmeyen de ne bileyimbenim temizlik yaparken bile özel kombinelerim var
Nasil bahsettiyseniz ben bile yaptim
hay masallah
Tabi neden olmasinBen çok merak ettim temizlik kombinlerini
bize de fikir olması için paylasirmisin
Niye uyumadın kıızzzGünaydın kızlar
Şuraya hiç uyuyamayan bir witcher bırakalım
Valla beybim 1 aydır boyleyim. BilmiyorumNiye uyumadın kıızzz
lavanta yagi bir iki damla yastigina damlat. Iyi geliyor.Valla beybim 1 aydır boyleyim. Bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?