- 21 Ağustos 2015
- 32.186
- 97.715
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #72.541
CanımsınAdresi yaz göndeririz sana
Pek havalıymısBu arada benim pasaporttaki ismim Sylvia
Degistirmedim belgeleri yeniden toplamak gerekiyor, gerek yok.
Ikisi de benim
Afiyet olsunnnO kadar yazdınız ki canım çekti.
Yemek sonrası birer drink aldık
Eşim almaya çıktı, seboda almış.
Sen seversin diyor.
Birazdan sebomu da yiyeyim de yarına dengelerim inşallah
Sağol canımAfiyet olsunnn
Keyfin bol olsun canımbu aksami „anne izinde“ aksami ilan ettim ve cafeye kactim kitabimla
Artik bunu daha cok yapmaya karar verdim, iyi geliyor. Hep babalar mi gezsin di mi?
Belki bir güntesekür ederim canim. Sizlerle simdi karsilikli oturup kahve icmekde vardi aslinda
Eki Görüntüle 2688446
3-5 euroysa alkol ben kahve icmezdimKahvenin ardindan bide bi aperol ictimeve geldim baba kiz oyuncaklari topluyordu
Kizi uyuttum, ardindanda esimle sohbet ettik, güzel bir aksamdi benim icin.
Yarinda iki arkadasimla parkta bulusuyoruz. Cocuklsrin arasinda 1-2 ay var. Onlar eylenir bizde insallah biraz sohbet ede biliriz
Cumarteside internetden bir depo satis yeri buldum oraya gitcez.
Hafif disdan arzali bosch ve siemens elektronik eysalari yari fiyata satiyorlar. Yani B-ürünleri. Yeni makine ama bir yerinde hafif cizgi filan olur.
Garantiside var. Bi bakalim dedik, baya bir indirim olursa neden olmasin.Kizimla esim uyuyor ve sag olsunlar banada 40 cm lik alan birakmislar yatakda
vallahi 1 cocktail yetti kafa hosdu, ikincisinde sallana sallana eve giderdim herhalde3-5 euroysa alkol ben kahve icmezdim
ahaha simdi gördüm koptumKarides miiiii?
Karidesle ne iciyosn?:=)
Bizim burda rakı icilir de
Anam hepten alkolikler topiği olduı
bizim evde Montessori tam orijinal parcalardan.Günaydınlarr
Ben bu ay gram alırsam cok sükür derim
Maası trendyolda yedim
Sabahda kıza montesseri mutfak aldım 160 tl
Kapının önü kurulcak demontelerle dolacak:)
Kocam her an evden kacabilir:)
yok öyle oluyor zamanla daha az begeniyor secici oluyorlar tam giciklarcorbayi iciriyorum kavga ede ede de, ikinci ogün de zorlaniyoruz . Sevdigi seyleri artik istemiyor, yenilerinde ya tadini begenmiyor yada ben mi güzel pisiremiyorum bilmiyorumki
neee rakidan mi tiksiniyosun ayip ayip hic yakistiramadimrakinin kokusundan bile nefret ediyorumicsem sarap icerimde, ama biz disarda iceriz saraplari genelde. Evde bulundurmuyoruz
ben eve aliyorum bir sisesi 3-4 euro. disarda da iciyorum o baskaEvde niye bulunmuor:)
Eve alınca daha ucuz ya:)
Ondan merak ettim
hadi bakalimGeldim kızlar
Ne sıcak var dışarıda öyle ya, Allah'tan sahada çalışan bir eleman değilim. Kesin erirdim.
Ben kalan kariyerime evhanimi olarak devam edeceğim sanirim
Ya benim beklentim yüksek ya da piyasa gerçekten garip bir hal almış.
Sozumona kurumsal firmalar ile görüşüyorum bir de. Utanmasalar çayı da demlermisin diyecekler.
Bir yerde o kadar sinirlendim ki cizgimi bozmadan cikabildim Allah'tan, çıkarken de cv mi aldım. Ben size fazla gelirim dedim. O kadarını da söyleyeyim ama
Ama iki tanesi guzel geçti.
Biri yol olarak sıkıntılı, araç ya da servis olursa kabul ederim dedim, diğer şartlarda piyasanın üstü ama benim beklentimin biraz altı. Bunlar çok beğendi beni ama araç işini degerlendirelim dediler. Bakalım nasıl donecekler.
İkincisi şartları konuşmadan biz çalışmak isteriz dediler direkt, şartlarını sunacaklar.
Bakalım ne çıkacak
gelin kiz ben ögretirim ingilizce onlaraElim kolum bağlı şu an şu virussel şeylerden.
Ama özel eğitim aldıracağım onlara.
Hem ingilizce hem bulgarca.
biz de burdaki evi Bulgar bir aileden aldik kizlarinin adi Sylvia idiBu arada benim pasaporttaki ismim Sylvia
Degistirmedim belgeleri yeniden toplamak gerekiyor, gerek yok.
Ikisi de benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?