Kahvenin ardindan bide bi aperol ictim eve geldim baba kiz oyuncaklari topluyordu
Kizi uyuttum, ardindanda esimle sohbet ettik, güzel bir aksamdi benim icin.
Yarinda iki arkadasimla parkta bulusuyoruz. Cocuklsrin arasinda 1-2 ay var. Onlar eylenir bizde insallah biraz sohbet ede biliriz
Cumarteside internetden bir depo satis yeri buldum oraya gitcez.
Hafif disdan arzali bosch ve siemens elektronik eysalari yari fiyata satiyorlar. Yani B-ürünleri. Yeni makine ama bir yerinde hafif cizgi filan olur.
Garantiside var. Bi bakalim dedik, baya bir indirim olursa neden olmasin.Kizimla esim uyuyor ve sag olsunlar banada 40 cm lik alan birakmislar yatakda

3-5 euroysa alkol ben kahve icmezdim

Günaydınlarr
Ben bu ay gram alırsam cok sükür derim
Maası trendyolda yedim
Sabahda kıza montesseri mutfak aldım 160 tl
Kapının önü kurulcak demontelerle dolacak:)
Kocam her an evden kacabilir:)
bizim evde Montessori tam orijinal parcalardan. cocuklar mutfaktaki tüm esyayi (kap kacak tencere tabak karistirici aletler) kendi oyun alanina tasimislar, dün patates sogan da gitmisti yemek yapacagim ariyorum ariyorum bulamiyorum sonra jeton düstü

corbayi iciriyorum kavga ede ede de, ikinci ogün de zorlaniyoruz . Sevdigi seyleri artik istemiyor, yenilerinde ya tadini begenmiyor yada ben mi güzel pisiremiyorum bilmiyorumki
yok öyle oluyor zamanla daha az begeniyor secici oluyorlar tam giciklar ben de eskiden her türlü corbayi icirirdim simdi yayla corbasindan baskasini zor iciriyorum.

hadi bakalim en güzeli olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…