Bugün ev günü.
Ütü ile işlere baslayacagim. Sanırım artık her hafta rutin olacak bu
Temizliği eşim gelince birlikte yapacagiz.
Binanin toplantısı var bahçede eşim gelene kadar ben ütüyü hallederim.
Yemek yapmak lazım. Haftaici zor oluyor.
Etli nohut, zeytinyağlı kabak,tarhana ve tavuk sote yapacağım. salata, cacık ile üç dört gün gider.
Bir ara dışarı da çıkmam gerek, ufak tefek eksiklerim var.

sen yemegeni evden götür kiz. Yemek parasiyla bi gram altin cikar kesin

Kolay gelsin canım.

Asmin geçmiş olsun,kas gevşetici aldın mı.
karamelli_turta çok güzel canım güle güle giy. Biz de kızımla aldık onunkinin rengi attı benimkinde bir şey yok. Mavi nin ilk çıktığı yıllardaki kotları harikaydı. Diesel in kotları gibiydi. Siz hatirlamazsiniz belki ama bizim kuşak bilir.
K kahvemsi mutluluk ben de ütü yaptım hepsi büyük kizimindi desem Bu sene sınav senesi diye pek iş beklemiyorum. Ama odasını toplar,akşam yemeği masası ve bulaşığı ona aittir.
Kızlar bir süre yazamadim ,farkındasınız eminim. Sol göğsümde ağrı vardı bir süredir. Biraz korktuk ablam da göğüs kanseri atlattı diye daha kolay tedirgin oluyorum. Allah'tan bir şey yok. Her şey temiz. Hormonlardan olabiliyormuş .Kafam rahatladı çok şükür.

Mavi'nin kaliplari zaten çok iyi ama fiyatlari malûm.
Daha önce merak edip mom jean denemiştim ama hiç yakistiramamistim bunun kalibi çok iyi oldu.
Levis'in modelleri de iyiydi eskiden hep levis takilirdik

Colombre ggerekli kontrolleri yaptirman iyi olmuş cnm

Bu hafta hava bayağı sıcak olacak. Sonbahar ve kışlıkları yıkayıp kurutacagim balkonda. İleri zamanda mecbur kurutucu kullanmak zorunda kalırım yoksa. Evin içinde kurumuyor malum. Hepsini halledip yerleştiririm,bir yandan çok ince ve kısa olanları kaldırırım. Bu arada da eksik neyse listelerim diyorum. Ufaklık fena boy attı,geçen kış aldığım her şey kısa geliyor. Bayağı verilecek çıkardım bugün. Rahat bir çocuğun kışlık gardrobu dolar.

Çok şükür canım. Sonuçlarının güzel cikmasina sevindim.

Dizel hatırlamaz olurmuyum, üniversitede bursları biriktirirdik dizel pantolon alacağız diye, sonra fabrika satış mağazasını bulduk.
Ufak tefek ama çok belli olmayan defolari olanlari takip ediyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…