- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.941
sen yemegeni evden götür kiz. Yemek parasiyla bi gram altin cikar kesinBen yemeğe şimdiye kadar hep yalnız çıktım.
Ama bizde de günaydın var oraya çok gidiyorlar, çin restaurant var, benim bilmediğim ama pahalı markalar var. Yemek parası iyi veriyorlar bana göre.
Ben genelde ev yemekleri yapan yerleri tercih ediyorummavimli
O kadar kilo vermişim yiyemem yağlı, kalorili seyler
Kolay gelsin canım.Bugün ev günü.
Ütü ile işlere baslayacagim. Sanırım artık her hafta rutin olacak bu
Temizliği eşim gelince birlikte yapacagiz.
Binanin toplantısı var bahçede eşim gelene kadar ben ütüyü hallederim.
Yemek yapmak lazım. Haftaici zor oluyor.
Etli nohut, zeytinyağlı kabak,tarhana ve tavuk sote yapacağım. salata, cacık ile üç dört gün gider.
Bir ara dışarı da çıkmam gerek, ufak tefek eksiklerim var.
Üstünü azıcık tamamlarsan iki gram parası çıkar ama yemeği evden götürmek uygun olmaz.sen yemegeni evden götür kiz. Yemek parasiyla bi gram altin cikar kesin
Duşta kalıp sabun ile masaj iyi gelir canım, gecmis olsunkalkar kalkmaz sinir sikistirdim herhalde sirtimda. Cok agriyor. Sicak su torbasi yapti esim, gecmezse doktora gitcem
Sağol canım, utu bittiKolay gelsin canım.
Sicak iyi gelir asmin, geçmiş olsun.kalkar kalkmaz sinir sikistirdim herhalde sirtimda. Cok agriyor. Sicak su torbasi yapti esim, gecmezse doktora gitcem
bayildim
Evet bazı kaliplarda 28bayildim27 beden misin 32 beden selam söylüyor
Mavi'nin kaliplari zaten çok iyi ama fiyatlari malûm.Asmin geçmiş olsun,kas gevşetici aldın mı.
karamelli_turta çok güzel canım güle güle giy. Biz de kızımla aldık onunkinin rengi attı benimkinde bir şey yok. Mavi nin ilk çıktığı yıllardaki kotları harikaydı. Diesel in kotları gibiydi. Siz hatirlamazsiniz belki ama bizim kuşak bilir.
K kahvemsi mutluluk ben de ütü yaptım hepsi büyük kizimindi desemBu sene sınav senesi diye pek iş beklemiyorum. Ama odasını toplar,akşam yemeği masası ve bulaşığı ona aittir.
Kızlar bir süre yazamadim ,farkındasınız eminim. Sol göğsümde ağrı vardı bir süredir. Biraz korktuk ablam da göğüs kanseri atlattı diye daha kolay tedirgin oluyorum. Allah'tan bir şey yok. Her şey temiz. Hormonlardan olabiliyormuş .Kafam rahatladı çok şükür.
Ayy gecmis olsunnkalkar kalkmaz sinir sikistirdim herhalde sirtimda. Cok agriyor. Sicak su torbasi yapti esim, gecmezse doktora gitcem
Evet bazı kaliplarda 28
Bende çok beğendim ,mom jean im yoktu.
Tamamen istek
Her zaman ihtiyaçlar alınacak diye birşey yok, arada kendimize de güzellikler yapmalıyız.Evet bazı kaliplarda 28
Bende çok beğendim ,mom jean im yoktu.
Tamamen istek
Çok şükür canım. Sonuçlarının güzel cikmasina sevindim.Asmin geçmiş olsun,kas gevşetici aldın mı.
karamelli_turta çok güzel canım güle güle giy. Biz de kızımla aldık onunkinin rengi attı benimkinde bir şey yok. Mavi nin ilk çıktığı yıllardaki kotları harikaydı. Diesel in kotları gibiydi. Siz hatirlamazsiniz belki ama bizim kuşak bilir.
K kahvemsi mutluluk ben de ütü yaptım hepsi büyük kizimindi desemBu sene sınav senesi diye pek iş beklemiyorum. Ama odasını toplar,akşam yemeği masası ve bulaşığı ona aittir.
Kızlar bir süre yazamadim ,farkındasınız eminim. Sol göğsümde ağrı vardı bir süredir. Biraz korktuk ablam da göğüs kanseri atlattı diye daha kolay tedirgin oluyorum. Allah'tan bir şey yok. Her şey temiz. Hormonlardan olabiliyormuş .Kafam rahatladı çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?