- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.961
Levi's 501 ne efsaneydiMavi'nin kaliplari zaten çok iyi ama fiyatlari malûm.
Daha önce merak edip mom jean denemiştim ama hiç yakistiramamistim bunun kalibi çok iyi oldu.
Levis'in modelleri de iyiydi eskiden hep levis takilirdik
Colombre ggerekli kontrolleri yaptirman iyi olmuş cnm
kız evden götür parkda gizli yeÜstünü azıcık tamamlarsan iki gram parası çıkar ama yemeği evden götürmek uygun olmaz.
En azından şimdilik sonra duruma göre bakacağım
Iyi yapmışsın canım.virusdan beri aylık bütcede kendime harçlık ayırmıyordum, bu ay ayırdım ve yarısını zulama attım.
Uzun zamandır bizim evde cidden sadece kumbara ve zula birikiyor, dönüp baktıgımda başka birikimimiz olmamış hep geleni harcamışız. Boşa gitmedi, ailelerimize baya bş destek olduk, ama artık birazda kendimizi düşünmeliyiz. Onun için zulaya devam
eskiden kötü gün parasi derdim, artik iyi gün parasi diyorum. Evet ayri birikimim, insallah bize gerekmez kizima veririmIyi yapmışsın canım.
Zula dediğin ayri olan birikimin sanirim dimi,kızın için olan birikim.
Aile olmak bunu gerektirir, maddi manevî ihtiyaç durumunda destek olmak gerek.
Iyi gün parasi, ismi çok güzeleskiden kötü gün parasi derdim, artik iyi gün parasi diyorum. Evet ayri birikimim, insallah bize gerekmez kizima veririm
burda forumda biri yazmisdi, cok mantikli bulmusdumIyi gün parasi, ismi çok güzel
Inş canim.
Bende tekrar altina dönüş yaptim ya acil ihtiyaç olmadığı sürece uzun vadeli birikim olarak devam etmeyi amaç edindim.burda forumda biri yazmisdi, cok mantikli bulmusdum
bereketli olsun hepimizin birikimi canimBende tekrar altina dönüş yaptim ya acil ihtiyaç olmadığı sürece uzun vadeli birikim olarak devam etmeyi amaç edindim.
Kismet
Ay bunlar seni şişmanlatmak istiyorlar dikkat etbabyloading87 mesela sabah çay servisi böyle yapılıyor.
Bu kurabiyelerin kilosu nedereyse gram altın kadar
Ben daha önce bu tarz bir yerde çalışmadığım için israf olarak geliyor ama Türkiye'nin en büyük firmaları ile çalışıyorlar. Goruntuye çok önem veriyorlar.
Ev kredisine artik dokunmayi istemiyorum ben.
O borcu ne kadar çabuk bitirirsek eşim o kadar rahat hareket edecek gibi hissediyorum, böyle iyi
Kalan faiz 25 bin kadar.
Epey azaldı bir bakıma.
Krediyi ilk aldığımızda geri ödenecek olan faiz miktari 150 bindi
Ara ödeme ile düştü birazi da yapilandirma hakkindan faydalandık.
150 bin faizinşu ana kadar 25 binini ödemişiz, 100 bini silinmiş kalan ödenecek faiz de 25 bin.
Sen yap birikimi seneye araba alacağızEv kredisine artik dokunmayi istemiyorum ben.
O borcu ne kadar çabuk bitirirsek eşim o kadar rahat hareket edecek gibi hissediyorum, böyle iyi
Kalan faiz 25 bin kadar.
Epey azaldı bir bakıma.
Krediyi ilk aldığımızda geri ödenecek olan faiz miktari 150 bindi
Ara ödeme ile düştü birazi da yapilandirma hakkindan faydalandık.
150 bin faizinşu ana kadar 25 binini ödemişiz, 100 bini silinmiş kalan ödenecek faiz de 25 bin.
Sen tam Almansinkız evden götür parkda gizli ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?