- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #73.901
Süpermiş canım.Sen bence kendi sistemini oturtunca cumartesileri çalışmama konusunuda konuşursun.Sana birde araba verirlerse süper olur.Ilk günler tabi hem ordaki işleyişi çözmek,hem kendi işine adapte olmak zor olur.Birde muhasebede sistem yokmuş, belk kurulu düzene gitmek daha kolay oluyor ama olsun buda avantaj bence,kendi düzenini kuracaksın.Birkaç aya herşey oturmuş olurBunlarda yönetim çok rahat, para oluk oluk akıyor
Bakış ve yönetim kurumsal ama muhasebe kapalı kutu kalmış.
Yıllardır çalışan kadın kendini ve ekibi yerinde bırakmış,
Mesai mantiklari yok.
Önceki iş yerime göre daha iyi şartları var.
İşin konusu zaten para basıyor.
Üç dört ayda birşeyleri yoluna koyabilirsem sonra çok rahat olabilirim diye gözlemliyorum.
Sap biliyorum turtis ama muhasebe sapi hiç kullanmamış kafalarına göre takılmış.
Baby bir mutfakları var Luks restaurant gibi, kahvenin, çayın, atistirmaligin haddi hesabı yok.
Oldukları yer pahalı bir yer ve verdikleri yemek parası ona rağmen artıyor.
Cumartesi mesai yok canım.Süpermiş canım.Sen bence kendi sistemini oturtunca cumartesileri çalışmama konusunuda konuşursun.Sana birde araba verirlerse süper olur.Ilk günler tabi hem ordaki işleyişi çözmek,hem kendi işine adapte olmak zor olur.Birde muhasebede sistem yokmuş, belk kurulu düzene gitmek daha kolay oluyor ama olsun buda avantaj bence,kendi düzenini kuracaksın.Birkaç aya herşey oturmuş olur
sizin mesleginiz ayni mi bakimmBizim kullandığımız program da SAP.
Ilk öğrendiğimde nasik karışık gelmişti, şimdi gözümü kapatip yapiyorum.
Kara kaplı defterle nasıl olacak ki.
Binbir çeşit üretim oluyor meselâ bizde ve onlarca insan kullanıyor.
Ay nasil da biraz beni de anlatmışsın.
Çalıştığımız firma buyuk ve çok iyi,maaş iyi.
Gel gör ki her resmi tatillerde çalışıyorum, her ayin en az bir en çok iki pazarı çalışıyorum
Doğu yemek kültürü öğreneceksin asmin şanslısın
Gelsin içli köftede,kebaplar, çiğ köfteler
Hayir cnm ayni degilsizin mesleginiz ayni mi bakimm
Kız sen Tv8 e mi girdinBunlarda yönetim çok rahat, para oluk oluk akıyor
Bakış ve yönetim kurumsal ama muhasebe kapalı kutu kalmış.
Yıllardır çalışan kadın kendini ve ekibi yerinde bırakmış,
Mesai mantiklari yok.
Önceki iş yerime göre daha iyi şartları var.
İşin konusu zaten para basıyor.
Üç dört ayda birşeyleri yoluna koyabilirsem sonra çok rahat olabilirim diye gözlemliyorum.
Sap biliyorum turtis ama muhasebe sapi hiç kullanmamış kafalarına göre takılmış.
Baby bir mutfakları var Luks restaurant gibi, kahvenin, çayın, atistirmaligin haddi hesabı yok.
Oldukları yer pahalı bir yer ve verdikleri yemek parası ona rağmen artıyor.
Alemsin canım yaKız sen Tv8 e mi girdin
Bi acunda gördüm ben öyle isyeri
Selamlar herkese. Canım merak ettim. Gerçekten o kadar pahalı kurabiye mi varmış kaç yıldır kardeşimin yasaklarından yiyemedim. Abur cubur undan şekerden yapılan bir şey o kadar pahalı olur mu çikolata neyse. Gerçek kakao pahalı da.babyloading87 mesela sabah çay servisi böyle yapılıyor.
Bu kurabiyelerin kilosu nedereyse gram altın kadar
Ben daha önce bu tarz bir yerde çalışmadığım için israf olarak geliyor ama Türkiye'nin en büyük firmaları ile çalışıyorlar. Goruntuye çok önem veriyorlar.
Ayy süperAlemsin canım ya
Daha fazla deşifre olmasam diyeceğim nere oladugunu da İstanbul'un en lüks plazalarindan biri, hizmet sektörü
Bir buskivi var çayın yanında ikram ediyorlar. internette fiyatı bir adeti 1,5 TL. Tek bir atımlık, günde kaç paket gidiyor hesabını tutamadım.
Lüks kahveler, çikolatalar, ofis malzemeleri bile hep marka.
Bir duvari yiktirmislar onun için bile mimar ile anlaşmışlar.
Fincan pek klasmısbabyloading87 mesela sabah çay servisi böyle yapılıyor.
Ben daha önce bu tarz bir yerde çalışmadığım için israf olarak geliyor ama Türkiye'nin en büyük firmaları ile çalışıyorlar. Goruntuye çok önem veriyorlar.
Faturasını gördüm ve şok oldumSelamlar herkese. Canım merak ettim. Gerçekten o kadar pahalı kurabiye mi varmış kaç yıldır kardeşimin yasaklarından yiyemedim. Abur cubur undan şekerden yapılan bir şey o kadar pahalı olur mu çikolata neyse. Gerçek kakao pahalı da.
Sabah fincanı bu, yalnız denk gelirsem diğer fincanları da çekerimFincan pek klasmıs
Bizde filtre kahve sürahisi aldılar diye sevinek
Kartondan iciyorz bizSabah fincanı bu, yalnız denk gelirsem diğer fincanları da çekerim
Bone china bir seri var misafirlere ikram da bulunuyorlar
Biz eski işyerinde masamızda bardak bırakıyoruz diye çaycı abladan fırça yiyorduk
İlk gittigim gün o özel fincanlarla çay getirdiler, anammm ben bunu kirsam maaşım yetmez diye düşündüm.Kartondan iciyorz biz
Allahtann öyle lüx tüketime girmiyorlar
Fincan benim hassas noktam
Aa elimde unutmusum diyip cantaya atardım eve giderken
Seytana uydurur bunlar insanı
Canım günde bir tane biskuviden yiyorumK kahvemsi mutluluk
Dikkat et kilo alma orada.
Bence de israf. Bu grubun ortak bakış açısı
Sağlıksız sonuçta.
Hep abur cubur.
Ama bi yandan da görsel güzellik sahiden.
babyloading87 elimde unutmuşum diye çantaya atmak çok eğlencelisin gerçekten.
cantana at eve götür kurabiyeleribabyloading87 mesela sabah çay servisi böyle yapılıyor.
Çaycı ablaSabah fincanı bu, yalnız denk gelirsem diğer fincanları da çekerim
Bone china bir seri var misafirlere ikram da bulunuyorlar
Biz eski işyerinde masamızda bardak bırakıyoruz diye çaycı abladan fırça yiyorduk
Boşuna diretiyorsun almanim diye.cantana at eve götür kurabiyeleri
benim bir müsterim vardi cokzengindi. Beni birkez lüx bir lokantaya götürdü. Karti bile okuyamiyorum, hic görmedigim yemekler. Adami taklit ederek yemek yedimde ac kalmisdimardindan hakan diye bir müsteri, aynizamandada arkadas gibiydik, geldi beni aldi otelden. Dedim Hakan gözünü seveyim beni mc donaldsa götür acim ardindanda bildigin en ucuz bardabir bira icir bana kendime geleyim ruhum köylü benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?