İyi haftlar olsun bacımlar
Asabım bozuk
Hala maasım yatmadı
1nde yatması gereken maası,5ne sarkıtıyorlar 2 aydır.
Yatsın ceyrek planım var.
Kk da ekstre taksit yapmıstım az geldi.
Altına yatırcm aradaki farkı.
Evinde cok eksiği var.
Tuz bitmis:S
Ya tuz nasıl biter bi evde.
Gecende de vanilya karbonat bitti.
Sefilleri bastan yazdık resmen buay

Makine yıkıyor ben asıyorum çamaşırları. İki çamaşırlık doldu,sabah bir tur da topladım. Tüm mevsimlikler elden geçti. Düşük devirde sıkıldığı için de ütü derdi olmuyor. Hava fena sıcak,3 gün böyleymiş. 20 ekimden sonra biter bu pastırma sıcakları. Sonra hoşgeldin kara kış. Bir kaç parça dışında kışlık ihtiyacımız yok gibi görünüyor. Yine evlere kapanirsak zaten hiç bir şey lazım olmaz.

Lcw de 700 nasıl harcadın bacım:)
Daha uygın orası
H&m falan olsa tmmda:)
Büyük kalemlerdi herhlde
Güle güle giyin
Adet fazlaydı. Ama beğendiklerim yine 50den aşağı değildi. Sezon sezon yapıyorum böyle alışveriş. Dolabımda giyecek bi şey kalmamıştı. Dönem dönem ayıklayıp veriyorum çünkü kuzenlere falan

Sabah fincanı bu, yalnız denk gelirsem diğer fincanları da çekerim
Bone china bir seri var misafirlere ikram da bulunuyorlar
Biz eski işyerinde masamızda bardak bırakıyoruz diye çaycı abladan fırça yiyorduk
ay çok merak ettim neresi oldugunu
Güle güle kullan canım çok hosmus
kalkar kalkmaz sinir sikistirdim herhalde sirtimda. Cok agriyor. Sicak su torbasi yapti esim, gecmezse doktora gitcem
Çok geçmiş olsun canim

Selam kızlar
4 gun izin aldım yarından sonra evdeyim inşallah
Dün lahana sarmıştım eve gidince pişireceğim birde çorba salata tamamdır.
Babam 500tl verdi. Dün et lokantasına götürdüm evdekileri 180 tl harcadım
3 kilo petek bal aldım 240 oraya verdim

Güle güle giy cnm iyi olmıs

He valla ya

biz coooktan kaliförleri yaktik, aradada kislik ceketlerimizi bile giydik

selammmm,

kizla alisverise gittim geldim, bayada aldim hem onlari, hemde kizi eve tasidim
kizin suyu eksik, onu tasiyamadim. Bezde almam gerek bu hafta indirimde, alirken suyuda alirim. 29€ harcadim.
Sabah kahvalti yaparken patates hasladim salatasini yapcam. Alisverisden sonrada evi süpürdüm, bulasik yikadim, kiza corba yaptim. Kizi uyuttum evrak islerinin bir kismini hal ettim.
5 dk oturup patatesleri soycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…