- 21 Ağustos 2015
- 32.186
- 97.711
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.001
Adet fazlaydı. Ama beğendiklerim yine 50den aşağı değildi. Sezon sezon yapıyorum böyle alışveriş. Dolabımda giyecek bi şey kalmamıştı. Dönem dönem ayıklayıp veriyorum çünkü kuzenlere falanLcw de 700 nasıl harcadın bacım:)
Daha uygın orası
H&m falan olsa tmmda:)
Büyük kalemlerdi herhlde
Güle güle giyin
ay çok merak ettim neresi oldugunuSabah fincanı bu, yalnız denk gelirsem diğer fincanları da çekerim
Bone china bir seri var misafirlere ikram da bulunuyorlar
Biz eski işyerinde masamızda bardak bırakıyoruz diye çaycı abladan fırça yiyorduk
Güle güle kullan canım çok hosmusSelâm kızlar
Bugün epey bi sosyallesip geldim
Hem tirsip hem gezenlerden ben bugün.
Ogluna bi dünya alışveriş yaptik.
Kiyafet alışverişi 600 tl bugün.
Kendime de maviden bir yırtık mom jean aldım.
Ay nasil beğendim normalde dar paça kullanırım kotlarımi ama bu model harikaydi yakistirdim.
Çok geçmiş olsun canimkalkar kalkmaz sinir sikistirdim herhalde sirtimda. Cok agriyor. Sicak su torbasi yapti esim, gecmezse doktora gitcem
valla ben tutarı tamamen yanlış hatırlıyorum, iade ettiklerim vardı içinde. Toplam 420TLLcw de 700 nasıl harcadın bacım:)
Daha uygın orası
H&m falan olsa tmmda:)
Büyük kalemlerdi herhlde
Güle güle giyin
Güle güle giy cnm iyi olmısAdet fazlaydı. Ama beğendiklerim yine 50den aşağı değildi. Sezon sezon yapıyorum böyle alışveriş. Dolabımda giyecek bi şey kalmamıştı. Dönem dönem ayıklayıp veriyorum çünkü kuzenlere falan
Baby bu ne canım ya. Senin maaşınla zengin olacaklar herhalde. Ne cins insanlar var şu dünyada.
Turtacım şifa olsun vitaminleriniz. Ben de d ve alfalipoik alacağım bakalım.venatura alıyorum temiz içerik diye , inşallah öyledir.
biz coooktan kaliförleri yaktik, aradada kislik ceketlerimizi bile giydikMakine yıkıyor ben asıyorum çamaşırları. İki çamaşırlık doldu,sabah bir tur da topladım. Tüm mevsimlikler elden geçti. Düşük devirde sıkıldığı için de ütü derdi olmuyor. Hava fena sıcak,3 gün böyleymiş. 20 ekimden sonra biter bu pastırma sıcakları. Sonra hoşgeldin kara kış. Bir kaç parça dışında kışlık ihtiyacımız yok gibi görünüyor. Yine evlere kapanirsak zaten hiç bir şey lazım olmaz.
bereketli olsun kuzumMaaşlar hesaplandı
Kredi kartı ve diğer giderler belirlendi
Bu ay 6 gr yaz banakaramelli_turta canim
bereketli olsun canimkaramelli_turta ekim ayi icin 12 gram altin yazabilirsin canim.
Beni takipte kal, biraz zaman geçsin instada ofis manzaralarimi paylaşacağımay çok merak ettim neresi oldugunu
Güle güle kullan canım çok hosmus
Çok geçmiş olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?