Günaydınlarr
Dün suraya ceyrek bakıyorm diyen bendim sanırım:S
Sonra 1540 tl kızın saglık sigortasına baydım:)
Gerisini hatırlamıyorum
Gram alırsam alnımdan öpülesi
Giderlerimiz çok baby sağlık olsun cnm.
Gramini ekliyim mi listeye

Benim kiz sürekli birseyler yere firlatiyor veya kosuyor, bagiriyor. Alt kat komsumu tanimiyorum, ama bir kez bile sikayet etmedi. Yeni komsulariniza simdiden sabir diliyorum, cünkü 2 yas sendromunu bizimle yasiyacaklar
bizim alman komsular cok rahatsiz olmustu bizden . habire kapiya geliyorlardi. altbauda oturuyorduk, evden calisiyormus adam. üstelik o zaman daha dogru düzgün yürüyemiyorlardi bile. mecburen tasindik ev aldik iyi oldu

Selamlar kızlar
Oturup online ders dinliyorum bu ara kapı ardından Ne yapıyor ufaklık diye. Geçen ingilizce ödevini ben duydum ,ekran başında o duymamış. Yok öyle bir ödev diyor.
Dikkatleri balık gibi,anında dağılıyor. Çok saygı duyuyorum öğretmenlere çok.
2.kez evlenen akrabaya gram taksam nasıl olur kızlar. Yarı gram parası kadar da ev hediyesi alayım diyorum. Muftak aleti falan.ne dersiniz.

Sende bendensin
Bu sabah bende dinledim hâlâ da kulağım oğlusun odasinda
Çok sabir öğretmenlere çook.
Miniklerle uğraşmak biraz yorucu çünkü.
Araya girmek isteyen,söz hakkı isteyen,ogretmeniiim ben yeni geldim ne yapacağız diyen.

Akrabaniz yakinsa takabilirsin ama sen bilirsin tâbi.

Ben eşimin iş arkadaşına bile büyük kavanoz sos yolladım baby, olmamış yani.
Sabah cocuklar yesin diye pancake yaptım bi kova resmen
Görümcemin cocuklarda oluyo orda
Anan dedim anlasın nasıl yollanır bisey yollancaksa

Günaydin,

yeminle ev savas alani. Kiz kanepenin yastiklarini hepsini yere atmis. Kagit yirtip atmis yere. Esim kanepede uyuyor kiz horlamasindan uyandigi icin, yorgani yastigi daha ortada. Mutfakdabulasik var, sofra toplancak, yatak yapilcak.
10:30 da uyandik. Kalkip kiza süt verdim, mektup ve paket vardi, onlari hazirladim kizi giydirip postaneye gittim öglen molasina kapatmadan.
Eve geldim kiz fena acikmis güya. Hemen kahvaltisini hazirladim. Yine kus gibi yedi. Dünde sadece kahvalti, süt ve biraz üzüm yedi.
Evi toparlayip kizi yatircam, yemek yapilcak. Esim gelincede alisverise gitmeliyim.

sen gel bizim evi gör iki erkek cocukla savas alani neymis anlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…