- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.081
Gözümüz aydın o zaman.Günaydın kuğular
Ben dün yavrulayıverdimhalen kendime gelemedim, minik insan da azıcık sıkıntılı bize dualarınızı pozitif enerjilerinizi gönderin lüüüüffen
Azıcık gözüm açılınca dönüp dolaşıp geldim
Zaten pandemi0.25 gram da ne bileyim.
Ben çeyrek mi taksam gram ayıp olur mu diyorum.
kiz yasinda ne var gencsin gencŞu yaşımdayım ilk kez plaaazzaa da calisiyorum.
Ruhumdaki asalet 15 yıldır çalıştığım yerde varosluğa dönmüşsaklamak çok zor
Gözünüz aydin olsun koalamGünaydın kuğular
Ben dün yavrulayıverdimhalen kendime gelemedim, minik insan da azıcık sıkıntılı bize dualarınızı pozitif enerjilerinizi gönderin lüüüüffen
gözün aydinGünaydın kuğular
Hadi geçmiş olsunevetdün cocuklari krese bile götürdüm
ahanda senide kaybetdikŞu yaşımdayım ilk kez plaaazzaa da calisiyorum.
Ruhumdaki asalet 15 yıldır çalıştığım yerde varosluğa dönmüşsaklamak çok zor
oysssss gözünüz aydin!!! Allah anali babali büyütsün! Bahti güzel olsun!Günaydın kuğular
canim gram olmus eski ceyrek degeri, e bi kez daha takmissin. Ozaman ceyrek alcaksan bide extra pahali hediye alma bence.0.25 gram da ne bileyim.
Ben çeyrek mi taksam gram ayıp olur mu diyorum.
Asmin çamaşırlık da kullanabilirsin belki,taşımamis olursunGünaydin kizlar,
esim ise giderken uyandim. Hala uykumda var, ama bir kez uyaninca birdaha dalmamda zor.
Bugün iki makine camasir yikayip, aksam esim geldiginde kurutmaya götürürüm.
Dün eve alisveris yaptim bi 100€ gitti, ama cogu gercekten pisirilcek seyler. Bir kac gün rahatiz yemek konusunda. Secenek var bari
Bi ara Stuttgarta is bilgisayarimi ve telefonumu götürmem gerek. Ay sonuna kadar götürmem gerek diye anlasmisdik. 3,5 saat gidis, 3,5 dönüs bide orda beklemem gerek bir süre, bilgi sayari tamir etcekler, özel bilgilerimi cekecem geri vermeden.
Tüm gün orda ne yapacagimida bilmiyorum. Tanidigim herkes isden ayrilmis. Hic gidesim yok.
camasirlik dedigin camasir teli mi?Asmin çamaşırlık da kullanabilirsin belki,taşımamis olursun
3.5 saat çokmus bursaya giderim o kadar saatte
Taşınmaya ne kadar kaldi cnm hazirliklara başladın mi?
Keske Stuttgart yerine Berline geliyor olsaydin bulusurduk ne güzel.Günaydin kizlar,
esim ise giderken uyandim. Hala uykumda var, ama bir kez uyaninca birdaha dalmamda zor.
Bugün iki makine camasir yikayip, aksam esim geldiginde kurutmaya götürürüm.
Dün eve alisveris yaptim bi 100€ gitti, ama cogu gercekten pisirilcek seyler. Bir kac gün rahatiz yemek konusunda. Secenek var bari
Bi ara Stuttgarta is bilgisayarimi ve telefonumu götürmem gerek. Ay sonuna kadar götürmem gerek diye anlasmisdik. 3,5 saat gidis, 3,5 dönüs bide orda beklemem gerek bir süre, bilgi sayari tamir etcekler, özel bilgilerimi cekecem geri vermeden.
Tüm gün orda ne yapacagimida bilmiyorum. Tanidigim herkes isden ayrilmis. Hic gidesim yok.
Balkon yoktu sanirim bahsettiğim seyyar çamaşırlık.camasirlik dedigin camasir teli mi?
Evde kurutamiOruz canim, felaket nemleniyor ev.
Gelecek ayin 10 unda anhatarlari alcaz canim. Bir hafta icindede tasiniriz herhalde
Yaaa gözünüz aydınnnGünaydın kuğular
canim cok isterdim hem seni hem arkadasimi görürdüm orda, ama benim kiz gece bensiz durmaz veya ben onsuz duramamKeske Stuttgart yerine Berline geliyor olsaydin bulusurduk ne güzel.
Gez kiz ne güzel iste baska sehri hazir firsat bulmusken.
evet malesef balkon yok canim. Yeni evde büyük bir balkon var, bodrumdada camasir kurutma yeri var kis icinBalkon yoktu sanirim bahsettiğim seyyar çamaşırlık.
Ama evet nemlendirir rutubet olur.
Hadi son günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?