Ya şu instagramdaki ablalar bi takmislar Lotus karamel bisküvi diye Allahım nasıl pahalı. Bide ezmesi var o da pahali gider nutella yerim bu ne ya
Herkese selamlar. Yurt dışında 2 euro olan biskuviler bizde çok pahalıya satılıyor. Bir de öyle güzel de değiller. Heves edilcek bir şey değil emin ol.

Selam kizlar
Bu hafta çabuk geçti sanki.
Yavaş yavaş alışmaya başladım diyebilirim yeni ise.
Çok şükür keyfim yerinde.
Programı öğrenmem için özel ders verecek birini ayarladilar.
Bir süre akşam ve haftasonu da evden çalışacağım.
Beklenti yüksek ve yatırım yapıyorlar benim de kendimi kanitlamam gereken bir süreç.

Selam canım
Ben yeni ise başladım onun dışında herşey aynı
Sen nasılsın
Hayırlı olsun yeni işin huzurla çalışırsın inş
Benimde tayinim izmire çıktı evi tuttuk 5-6gün içinde taşınıyoruz inşAz kaldı düzenimizi kurmaya çok şükür

Hayırlı olsun yeni işin huzurla çalışırsın inş❤
Benimde tayinim izmire çıktı evi tuttuk 5-6gün içinde taşınıyoruz inşAz kaldı düzenimizi kurmaya çok şükür
canımm cok sevındım senin adına
yuvanız şen olsun ınsAllah sen bunu çoktan hakettin

Hayırlı olsun yeni işin huzurla çalışırsın inş
Süper haber, ayrı kaldığınız günlerin acısını cikartirsiniz artık.
Yeni evin, yeni hayatın hayırlı olsun

Alışırsın cnm.
Kolay mi yeni ortam yeni iş.
Yavaş yavaş düzenin oturur kendini de kanıtlarsın
Sende o ışık var hepimiz biliyoruz

Selam canlar,

herkes uyudu bende biraz buralari okuyup uyurum.
Bizim ev sahibi beni deli edecek. Halen devretmek istedigim adama kontrat yollamadi. Adam su an kaldigi evine cikis veremiyor, bizde mobilya ismarliyamiyoruz. Hatun telefonlarada cikmiyor. Resmen deli eti beni iki hafta icinde.
Cumarteside arkadaslarla mangala gitcez. Hava yagmurlu, onlarin bir deposu var, orda. Bakalim nasil olcak.
Yine arkadaslarin arabasiyla gidip gelcez. Mahcup oluyorum artik. Umarim esim haftaya sinavini gecerde, bizde tasininca artik kendi arabamizi ala biliriz.
Evde resmen hic bir is yapmak istemiyorum tasincaz diye. Kendimi zorluyorum isleri yapmaya.
Kiz bugün biraz daha erken uyudu, düzene sokcamda uykusunu, araya hep birsey giriyor, mangal gibi misal
Bu evde ufak tefek boya gibi tadilat islerimiz var devretmeden, onun icin yarin biraz alisveris yapcaz.
Gecen kiza ismarladigim kis icin ürünler geldi. Özel bir yün ipekle karisik. Cok ince penyeler bide legginsler, ama cok sicak tutuyorlar, sicaktada terletmiyorlar cocugu. Annemle kendimede leggins ismarlamisdim.
Baskada anlatilcak birsey aklima gelmiyor.

Colombre sende benimküçük oğlum gibi
O da havuzda kaydirakta gördü kendini anlatti hep bize.
Yine olur inşallah.

Yaza doyamadık mi, daha fena bence
Güz gülleri gibi hiç bahar yaşamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…