- 20 Ağustos 2019
- 3.194
- 7.382
- 158
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.181
Herkese selamlar. Yurt dışında 2 euro olan biskuviler bizde çok pahalıya satılıyor. Bir de öyle güzel de değiller. Heves edilcek bir şey değil emin ol.Ya şu instagramdaki ablalar bi takmislar Lotus karamel bisküvi diye Allahım nasıl pahalı. Bide ezmesi var o da pahali gider nutella yerim bu ne ya
Bizim şirket çayın yanında atıştırmalık dagitiyor onuYa şu instagramdaki ablalar bi takmislar Lotus karamel bisküvi diye Allahım nasıl pahalı. Bide ezmesi var o da pahali gider nutella yerim bu ne ya
Selam canımSelammmm nasılsınız gençler
Hayırlı olsun yeni işin huzurla çalışırsın inşSelam canım
Ben yeni ise başladım onun dışında herşey aynı
Sen nasılsın
canımm cok sevındım senin adınaHayırlı olsun yeni işin huzurla çalışırsın inş❤
Benimde tayinim izmire çıktı evi tuttuk 5-6gün içinde taşınıyoruz inşAz kaldı düzenimizi kurmaya çok şükür
Süper haber, ayrı kaldığınız günlerin acısını cikartirsiniz artık.Hayırlı olsun yeni işin huzurla çalışırsın inş
Benimde tayinim izmire çıktı evi tuttuk 5-6gün içinde taşınıyoruz inşAz kaldı düzenimizi kurmaya çok şükür
Arada selam ver biz anlarızıyı aksamlar kızlar
özledim sizi ya asırı asırısı yogunluktan ugrayamıyorum
geceler zaten uykusuz oglusumla
yazıcam ya eskisi gibi ıns canımArada selam ver biz anlarız
Alışırsın cnm.Selam kizlar
Bu hafta çabuk geçti sanki.
Yavaş yavaş alışmaya başladım diyebilirim yeni ise.
Çok şükür keyfim yerinde.
Programı öğrenmem için özel ders verecek birini ayarladilar.
Bir süre akşam ve haftasonu da evden çalışacağım.
Beklenti yüksek ve yatırım yapıyorlar benim de kendimi kanitlamam gereken bir süreç.
Colombre sende benimküçük oğlum gibiGünaydın kızlar
Çok güzel yağmur yağdı dün. Özlemişim mis gibi yağmur kokusunu. Yaza da doyamadık sanki. İlk defa denize girmeden bir yaz geçti. Rüyamda yüzüyorum ara ara.Hatta oteldeydik bu geceki rüyamda.
Neyse sağlık olsun da hepsi yine olur.
Yaza doyamadık mi, daha fena benceGünaydın kızlar
Çok güzel yağmur yağdı dün. Özlemişim mis gibi yağmur kokusunu. Yaza da doyamadık sanki. İlk defa denize girmeden bir yaz geçti. Rüyamda yüzüyorum ara ara.Hatta oteldeydik bu geceki rüyamda.
Neyse sağlık olsun da hepsi yine olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?