Bugün internet üzeri mutfaga yemek masasi ve sandalye baktim. Allahim ne kadar pahali masalar ve sandalyeler! Buldugum en uygunu 250€ masa, daha sandalyelerede bakcam, sma kesin 200€ dan asagida bulamam 6 tanesini.
Trde de ahsaplar pahali masa sandalye cnm.
Geçen ay kv aldi 2.600tl.

Görümcem adina mutlu oldum asmin.
Böyle gelin herkesin başına

Merhaba canım kendi iş yerini açanlara devlet desteği de var, belki rakamlar küçük kalır ama destek destektir bence, tabi harcamaları önce kendisi yapması şartıyla. İstersen detaylı Bilgi de verebilirim özelden

Sen ne kadan datlı bi gelinsin oyle

Ayyy aşırı kilo almışım 1 ayın icinde
Bi dur demenin vakti geldi
Sabah kahvaltıdan önce hindistan cevizi yağlı ve tarçınlı kahvemi içtim. Şu an kahvaltı yapasım gelmedi 2 ceviz yedim
Ben bu kiloyla ömür boyu uğraşıcam belli. Bi düzene sokmalıyım
Canım nasılda cikileta istedi

Kız yalan mı söylüyorum
Dış görünüşe çok önem veriyorlar, az kaldı bir maaş kadar harcadım dememe
Harca kız napcan Allasen
Tamam birikim önemli de bu yaslar geçince istesekte hevesimiz kalmayacak
Çok seviyorum ya şıkır şıkır gezmeyi de takip takisirmayi da aşırıya kacmadiktan sonra harcanır bence

Harca kız napcan Allasen
Tamam birikim önemli de bu yaslar geçince istesekte hevesimiz kalmayacak
Çok seviyorum ya şıkır şıkır gezmeyi de takip takisirmayi da aşırıya kacmadiktan sonra harcanır bence
Witch burasi birikim topiki
Üyeleri harcamaya mi teşvik ediyoruz

Dün arkadaşlarım arasinda bir gerginlige şahit oldum
Tekrar gördüm ki herkes ederi kadar.
Ve kimseye çok çok değer vermemek gerek, hiç yoktan dönüp arkasını gidebiliyor gitmek isteyen.
Diğer arkadaşım adina kötü oldum.
Onlarin arasi biraz limoniymis zaten ben bilmiyordum komple kopardi ipleri diğeri.
Ne kadar Yazik.
Uzun zaman arkadaşlık ettiğin insanlari nasil bir kalemde silebilir insan.
Ben bu konuda daha vefali olduğumu düşünüyorum.
Çok büyük bir hata olmasi lâzım bitirmem için.

cok tesekür ederim canim seni bosuna yormom ama, yapmaya kesin karar versinde öyle alayim bilgileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…