- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.141
Trde de ahsaplar pahali masa sandalye cnm.Bugün internet üzeri mutfaga yemek masasi ve sandalye baktim. Allahim ne kadar pahali masalar ve sandalyeler! Buldugum en uygunu 250€ masa, daha sandalyelerede bakcam, sma kesin 200€ dan asagida bulamam 6 tanesini.
Görümcem adina mutlu oldum asmin.Bugün bide görümcemle telefonlasdik, o türkyeye. Haftada 3 kez yufka acmaya gidiyor. Yillarca sadece ev hanimiydi.
Bugün konusdukta dedik kendin yufkaci dükkani acsan kaca patlar? Kaba hesap cok az bi para bize göre. Burdaki görümcemle biz dedik karsilariz o parayi yeterki kendi isini kur.
Halen teredüt ediyor. Umarim cesaretini toplar yapar. Cok tatli bir insan, kendi ayaklari üstünde durmasini cok istiyorum. Her kadin icin istiyorum bunu.
Daha erken yatmalisin gece kuşuGünaydin,
benim bebe sasdi bugün. 6 da uyandi. Bense 3 de uyudum
Merhaba canım kendi iş yerini açanlara devlet desteği de var, belki rakamlar küçük kalır ama destek destektir bence, tabi harcamaları önce kendisi yapması şartıyla. İstersen detaylı Bilgi de verebilirim özeldenBugün bide görümcemle telefonlasdik, o türkyeye. Haftada 3 kez yufka acmaya gidiyor. Yillarca sadece ev hanimiydi.
Bugün konusdukta dedik kendin yufkaci dükkani acsan kaca patlar? Kaba hesap cok az bi para bize göre. Burdaki görümcemle biz dedik karsilariz o parayi yeterki kendi isini kur.
Halen teredüt ediyor. Umarim cesaretini toplar yapar. Cok tatli bir insan, kendi ayaklari üstünde durmasini cok istiyorum. Her kadin icin istiyorum bunu.
Sen ne kadan datlı bi gelinsin oyleBugün bide görümcemle telefonlasdik, o türkyeye. Haftada 3 kez yufka acmaya gidiyor. Yillarca sadece ev hanimiydi.
Allahım maaşa kadar düşsün yoksa 1 gr eksik alırım çok aminPiyasalar yine yükselişte.
Gram altın 500'e doğru koşuyor
Iki gün önce 473 idi şu an 480i çoktan geçtiAllahım maaşa kadar düşsün yoksa 1 gr eksik alırım çok amin
Harca kız napcan AllasenKız yalan mı söylüyorum
Dış görünüşe çok önem veriyorlar, az kaldı bir maaş kadar harcadım dememe
Witch burasi birikim topikiHarca kız napcan Allasen
Tamam birikim önemli de bu yaslar geçince istesekte hevesimiz kalmayacak
Çok seviyorum ya şıkır şıkır gezmeyi de takip takisirmayi da aşırıya kacmadiktan sonra harcanır bence
cok tesekür ederim canimMerhaba canım kendi iş yerini açanlara devlet desteği de var, belki rakamlar küçük kalır ama destek destektir bence, tabi harcamaları önce kendisi yapması şartıyla. İstersen detaylı Bilgi de verebilirim özelden
oda ama bana cok iyi. Hersey karsilikliTrde de ahsaplar pahali masa sandalye cnm.
Geçen ay kv aldi 2.600tl.
Görümcem adina mutlu oldum asmin.
Böyle gelin herkesin başına
benim kiz kac gündür 10da uyaniyordu, ona güvendimDaha erken yatmalisin gece kuşu
Sen çocuklu bir annesin ve bebeler erken uyanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?