- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.201
Yakışıklım aynı teyzesi gidemediği tatilleri hayalinde yaşamışColombre sende benimküçük oğlum gibi
O da havuzda kaydirakta gördü kendini anlatti hep bize.
Yine olur inşallah.
Gerçekten hep hayalinde yaşadı.Yakışıklım aynı teyzesi gidemediği tatilleri hayalinde yaşamış
2 gün önce 457 den aldımAn itibariyle gram altın 490 tl.
22 ayardir aldığın2 gün önce 457 den aldım
hatta eve geldim 477 gözüküyodu nette
Adam dedim acaba yanlıs mı söyledi:S
Bence de 22 ayardir baby .2 gün önce 457 den aldım
hatta eve geldim 477 gözüküyodu nette
Adam dedim acaba yanlıs mı söyledi:S
İyiyiz şükür. Beni havalar böyle yapıyor. Yazın pire gibiyim, kışın uykusuna yatmamış ayı modundayim.selam kızlar nasılsınız? ben öyle yorgun öyle bitkinim neden bende bilmiyorum ve uykuya doyamıyorum. K kahvemsi mutluluk canım yeni işin hayırlı olsun kuzum allah utandırmasın inşallah
Ay kıyamam kuzuya ya. Biz koca insanken hasret çekiyoruz,bunlar çocuk ister tabii. Abim yazlığa çağırıp durdu kaç kere. Eşim asla gidilip gelinmeyecek deyince kabul edemedim. Açık havada görüştük hep. sınav senesi risk almak istemedik. O kadar emeği var çocuğun.Colombre sende benimküçük oğlum gibi
O da havuzda kaydirakta gördü kendini anlatti hep bize.
Yine olur inşallah.
Ev sahibi sorunlu galiba Asmin. Siz gidince gelen uğraşır artık.Selam canlar,
herkes uyudu bende biraz buralari okuyup uyurum.
Bizim ev sahibi beni deli edecek. Halen devretmek istedigim adama kontrat yollamadi. Adam su an kaldigi evine cikis veremiyor, bizde mobilya ismarliyamiyoruz. Hatun telefonlarada cikmiyor. Resmen deli eti beni iki hafta icinde.
Cumarteside arkadaslarla mangala gitcez. Hava yagmurlu, onlarin bir deposu var, orda. Bakalim nasil olcak.
Yine arkadaslarin arabasiyla gidip gelcez. Mahcup oluyorum artik. Umarim esim haftaya sinavini gecerde, bizde tasininca artik kendi arabamizi ala biliriz.
Evde resmen hic bir is yapmak istemiyorum tasincaz diye. Kendimi zorluyorum isleri yapmaya.
Kiz bugün biraz daha erken uyudu, düzene sokcamda uykusunu, araya hep birsey giriyor, mangal gibi misal
Bu evde ufak tefek boya gibi tadilat islerimiz var devretmeden, onun icin yarin biraz alisveris yapcaz.
Gecen kiza ismarladigim kis icin ürünler geldi. Özel bir yün ipekle karisik. Cok ince penyeler bide legginsler, ama cok sicak tutuyorlar, sicaktada terletmiyorlar cocugu. Annemle kendimede leggins ismarlamisdim.
Baskada anlatilcak birsey aklima gelmiyor.
ay evet ya çok kötü bi moddayım inşallah yarın bu sersemlik halim yok olurİyiyiz şükür. Beni havalar böyle yapıyor. Yazın pire gibiyim, kışın uykusuna yatmamış ayı modundayim.
ben ebaydan ikinci el bedavaya yakin aldim masayi, sandalyeleri, kitapliklari. üstelik ahsap, saglam ve estetik. oraya niye bakmiyorsun?Bugün internet üzeri mutfaga yemek masasi ve sandalye baktim. Allahim ne kadar pahali masalar ve sandalyeler! Buldugum en uygunu 250€ masa, daha sandalyelerede bakcam, sma kesin 200€ dan asagida bulamam 6 tanesini.
daha birkac gün once 472den aldim bugün gözlerime inanamadim.Iki gün önce 473 idi şu an 480i çoktan geçti
Edit.
485.5 şu an.
22 aysr evet22 ayardir aldığın
24 ayar daha pahalı canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?