2 gün önce 457 den aldım
hatta eve geldim 477 gözüküyodu nette
Adam dedim acaba yanlıs mı söyledi:S
Bence de 22 ayardir baby .
Talep etmezsen 24 vermiyor çoğu. O bölgede genel geçer ne satılıyorsa onu veriyor kuyumcular.

Yakında kur yükselişi ile yeni artışlar gelir piyasaya. Artık ne ne kadar artacak bilmiyorum. Her şey son haddinde pahalı.
Akşama toplu alışveriş yapalım dedim eşime. Bayağı bir stok alıp atacağım inşallah. D.gaz bu zamla Allah bilir ne gelir. Bari hava soğuyup ,faturalar kabarmadan alabildigimizi alalım diyorum.

selam kızlar nasılsınız? ben öyle yorgun öyle bitkinim neden bende bilmiyorum ve uykuya doyamıyorum. K kahvemsi mutluluk canım yeni işin hayırlı olsun kuzum allah utandırmasın inşallah
İyiyiz şükür. Beni havalar böyle yapıyor. Yazın pire gibiyim, kışın uykusuna yatmamış ayı modundayim.

Colombre sende benimküçük oğlum gibi
O da havuzda kaydirakta gördü kendini anlatti hep bize.
Yine olur inşallah.
Ay kıyamam kuzuya ya. Biz koca insanken hasret çekiyoruz,bunlar çocuk ister tabii. Abim yazlığa çağırıp durdu kaç kere. Eşim asla gidilip gelinmeyecek deyince kabul edemedim. Açık havada görüştük hep. sınav senesi risk almak istemedik. O kadar emeği var çocuğun.
Ev sahibi sorunlu galiba Asmin. Siz gidince gelen uğraşır artık.
Leggins ben de istiyorum ama istediğim gibi bulamadım.penyeler bile 80-100 lira burada. Bırak ipek yün karışımını. Kışın kazak ve ev botuyla giymeyi çok severim. Netten de sipariş edemedim,doku önemli benim için. Güle güle giyin anne-kız.

Bugün internet üzeri mutfaga yemek masasi ve sandalye baktim. Allahim ne kadar pahali masalar ve sandalyeler! Buldugum en uygunu 250€ masa, daha sandalyelerede bakcam, sma kesin 200€ dan asagida bulamam 6 tanesini.
ben ebaydan ikinci el bedavaya yakin aldim masayi, sandalyeleri, kitapliklari. üstelik ahsap, saglam ve estetik. oraya niye bakmiyorsun?

Kizlar selam herkese okumadıgim yerden başlarsam kesin 300..500 sayfa geriye giderim.. umarim herkesin keyfi, sagligi yerindedir.. açıyorum sayfayı ara sıra ama biturlı firsat bulup okuyamıyorum.. eşim işte, oğlan arkadaşlarıyla yakındakı ormanlık alana oynamaya gitti birkaç saate gelmez.. fırsat bu fırsat bizim kızlar napıyor söyle bir bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…