- 21 Ağustos 2015
- 32.186
- 97.707
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.241
Yap yap afiyet olsunn:)Ben Türk kahvesi dışında kahve içemiyorum. Envai çeşit denedik,makine de aldık yok. Hatta canım çekti,yapıp içeyim.
2 mil Leslie sıkıştırdım işlerin arasina.
1 haftadır yapmadım spor,hemen hamlamış kaslar.
Özür dilerim hos bulduk canım nasılsınız gorusmeyeli. Allah razı olsun canımHoş geldin polo. Allah sabır versin. Şehitlerimizin şefaatine layık eylesin rabbim.
Asker eşi olarak şehit deyince burnumun direği sızlar hemen.
Amin inşallah canım canım rabbım tum aziz şehitlerimize rahmet eylesinHoş geldin polo. Allah sabır versin. Şehitlerimizin şefaatine layık eylesin rabbim.
Asker eşi olarak şehit deyince burnumun direği sızlar hemen.
Amin canım amin. Onlar apayrı bir mertebede. Herkese nasip olmayacak bir şeref ve yerin sahibi hepsi. Allah onlardan her daim razı olsun. Geride bıraktıklarına hayırlar nasip etsin inşallah.Amin inşallah canım canım rabbım tum aziz şehitlerimize rahmet eylesin
Min inşallah canımAmin canım amin. Onlar apayrı bir mertebede. Herkese nasip olmayacak bir şeref ve yerin sahibi hepsi. Allah onlardan her daim razı olsun. Geride bıraktıklarına hayırlar nasip etsin inşallah.
Ben Adanaya gittim gelcemKizlar neredesiniz
Reklamlarda gördüm akşam yemegini dışarıdan söyledik onun yüzündenBen Adanaya gittim gelcem
Masterchef izliyorm
Yemeklere düstüm
Bende bilsem tatlı alırdm gelirkenReklamlarda gördüm akşam yemegini dışarıdan söyledik onun yüzünden
bende türk kahveciyimBen Türk kahvesi dışında kahve içemiyorum. Envai çeşit denedik,makine de aldık yok. Hatta canım çekti,yapıp içeyim.
2 mil Leslie sıkıştırdım işlerin arasina.
1 haftadır yapmadım spor,hemen hamlamış kaslar.
Ne yemekler döktürmüşsündür şimdiKahvaltı sonrası ortalığı toparladım.
Süpür, sil, toz al, WC cifledim.
İki posta çamaşır yıkadım.
Gardrobu biraz düzenledim.
Ütü yaptim artık haftalık rutinime eklenecek
Üç çeşit yemek pişirdim.
Yarın tüm gün keyif yapmayı planlıyorum
Aynı mantiktayim ben de.bende türk kahveciyim
Ne yemekler döktürmüşsündür şimdibende hafta sonu biraz fazla yapıp hafta içi yükünü azaltmaya çalışıyorum.
Ben de sabahtan beridir ev keyfisi yapıyorumSelâm kızlar
Bugün çalışanlarda bir ben vardım.
Resmen pert.
Bir büyük alışverişe gideriz birazdan.
Epey eksik var.
Hem market hem pazara gideceğiz.
Sizde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?