tam euroya cevirince cok uygun oluyor benim icin. Tasinip deniyecem herhale sagol canim

Benim ilk ara ödeme miktarı 5bindi.
Ve temsilcinin biri miktarı az bulmuştu
O dediğim para borcu 12 ay düşürmüştü.
Parayi önemsememek olmaz.
O gün görüştüğüm temsilciye hırs yapmıştım sanirim devamini da boş bırakmadım sonrasinda

Son düzenleme:
Selam kizlar
Evde zaman ne çabuk geciyordu
İki makina çamaşır attım. Benim kurutma makinasını ihtiyaç listesinin ilk sırasına alma vaktim geldi yine.
Etli yeşil fasulye, mercimek çorbası, peynirli makarna, soslu tavuk pişirdim.
Hafta içi birkaç gün idare eder yemekler.
Ütü var ama kurumayanlar da var, dört günlük kıyafetimi ayarlasam yeter
Sonra da duş alıp fon çektirmeye gideceğim.

Kolay gelsin canım.
Kurutma makinesi büyük kolaylık. Al bence de. Senin zamanın kısıtlı sonuçta. Günde bir dünya kıyafet kurutup yerine koyabilirsin. Benim elim ayağım resmen.

Kolay gelsin canım.
Kurutma makinesi büyük kolaylık. Al bence de. Senin zamanın kısıtlı sonuçta. Günde bir dünya kıyafet kurutup yerine koyabilirsin. Benim elim ayağım resmen.
Birkaç ay yeni düzenim belli olsun maddi acidan bakacağım kurutmaya

ben 26 yil deli gibi icerdim, hamile kalinca biraktim. Simdi nekadar pis koktugumu anliyorum ozamanlar. Ama birakmak gercekten zor. Kizim icin biraktim ve hep derim o var diye birdaha icmem. Yoksa kesin cokdan baslamisdim yine. 3 yil oldu halen en az günde bir kez sigara aklimdan gecer.

Canım şu pandemi ortamında başkalarını mağdur edecek seviyede içilmesini asla kabul etmiyorum. Ben de kullandım ama içmeyen insanları da dumana bogmadim. Gerçekten kokusunu geçtim,nefesini tıkıyor insanın. Allah herkesi kurtarsın. 23 yıl oldu bırakalı. İçmeden de yaşanıyormus yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…