- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.781
tam euroya cevirince cok uygun oluyor benim icin. Tasinip deniyecem herhaleBen ilkinde aylık aldım o zaman kampanya vardı sonra iki aylık mi almistim yoksa ay ay mi devam ettim emin değilim
Bir de detoks aldım.
Toplam 500 ya da 600 verdim sanırım.
Tam emin olamadım çünkü pandemi araya girince benim program epey uzadı, iki ay aynı liste ile devam ettim.
İki liste hediye yolladı. Kampanyası vardı bir hafta indirim yaptı
oh komm keyfim kommBir de esimle 3 gündür tatildeyiz. izin almisti esim, ormanlarda piknik yaptik, iyi geldi
süper !Ben geldim kizlarbu hafta bir kilo verdim hem de sarabimi da ictim kendime göre diyetisyen buldum anlayacaginiz.
Oh ne iyi olmuşBir de esimle 3 gündür tatildeyiz. izin almisti esim, ormanlarda piknik yaptik, iyi geldi
Benim ilk ara ödeme miktarı 5bindi.bizim vakıf canım cektıgım subede kucuk bi sube o yuzden hem musteri çok hem de bankacı az ondan galıba. kredi cekme zamanı var ya en az 4 kere kapıda sıra bekledım ben danısmanla görusebılmek için, pandemiden ıceriye sadece görüsenleri alıyolardı.iş numarası kayıtlı hala olmadı ordan bı ulasmaya calısayım
bu arada konuta ara ödeme yapmıcam ben muteahhıt az cektırmıstı konutu dıye ıhtıyac cektık ya ona ödeme yapıcam bakalım becerebılırsek
yuksek bı mıktar degıl zaten
Kolay gelsin canım.Selam kizlar
Evde zaman ne çabuk geciyordu
İki makina çamaşır attım. Benim kurutma makinasını ihtiyaç listesinin ilk sırasına alma vaktim geldi yine.
Etli yeşil fasulye, mercimek çorbası, peynirli makarna, soslu tavuk pişirdim.
Hafta içi birkaç gün idare eder yemekler.
Ütü var ama kurumayanlar da var, dört günlük kıyafetimi ayarlasam yeter
Sonra da duş alıp fon çektirmeye gideceğim.
Birkaç ay yeni düzenim belli olsun maddi acidan bakacağım kurutmayaKolay gelsin canım.
Kurutma makinesi büyük kolaylık. Al bence de. Senin zamanın kısıtlı sonuçta. Günde bir dünya kıyafet kurutup yerine koyabilirsin. Benim elim ayağım resmen.
is arkadaslarin nasil? sempatikmiler?Birkaç ay yeni düzenim belli olsun maddi acidan bakacağım kurutmaya
ben 26 yil deli gibi icerdim, hamile kalinca biraktim. Simdi nekadar pis koktugumu anliyorum ozamanlar. Ama birakmak gercekten zor. Kizim icin biraktim ve hep derim o var diye birdaha icmem. Yoksa kesin cokdan baslamisdim yine. 3 yil oldu halen en az günde bir kez sigara aklimdan gecer.Gelin ile kuaföre geldim. Benim fikirlerime güveniyor diye. Dışarıda bekliyorum ama her tarafim sigara içen maskesiz insanlarla dolu. Kaçıp gidesim var.
Hatır olmasa hayatta gelmem. Her işimi evde hallediyorum ben. Zıkkım için ya. Boğuldum,başka bekleyecek yer de yok.
Canım şu pandemi ortamında başkalarını mağdur edecek seviyede içilmesini asla kabul etmiyorum. Ben de kullandım ama içmeyen insanları da dumana bogmadim. Gerçekten kokusunu geçtim,nefesini tıkıyor insanın. Allah herkesi kurtarsın. 23 yıl oldu bırakalı. İçmeden de yaşanıyormus yani.ben 26 yil deli gibi icerdim, hamile kalinca biraktim. Simdi nekadar pis koktugumu anliyorum ozamanlar. Ama birakmak gercekten zor. Kizim icin biraktim ve hep derim o var diye birdaha icmem. Yoksa kesin cokdan baslamisdim yine. 3 yil oldu halen en az günde bir kez sigara aklimdan gecer.
Çok zor arkadaşım,hele çocuklu insana daha zor.Az kaldi çok şükür.Esim cantalari sirtladi yikamaya ve kurutmaya götürdü. Makine olmamasi cidden sorun. Allahdan az kaldi tasinmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?