bencede daha bir kac hafta eksik cikar

B Bugunneselibirgun konunu onceden takip etmiştim. Nasıl sevindim bilemezsin, tebrik ederim seni.. hayat çok daha güzel olacak bak gör
Çok teşekkür ederim bazen çevremizdeki insanlarin yasatamadigi o samimiyeti buradaki birçok insanda hissediyorum
Çok sağol inşallah şehir olarka önereceğin bir yer olur mu

Çok teşekkür ederim bazen çevremizdeki insanlarin yasatamadigi o samimiyeti buradaki birçok insanda hissediyorum
Çok sağol inşallah şehir olarka önereceğin bir yer olur mu
Aaaa hatırladım seni.
Çok sevindim adına umarım bundan sonrası güzel olur senin için

Sen yeni gelin gibi ev dosuyorsun içine girince de eksik çıkar
ama ben yeni gelin oldugumda ev dösemedim ondan herhalde icimizde kalmis ben yine iyiyim, esime baksak evdeki kepceleri bile yenisini alalim diyor orda dur hele dedim, ucuyor benim ki

canim ya birsey sorcaktim...sen ayda ne kadar ldedin diyetesine (dilim bile dönmüyor, nasil yaziliyor?) ve haftada kac glrüsme oluyordu?

Evlenriken yapmadiysan şimdi yaşayın ama sen hesabını bilirsin
Biz her hafta görüşüyorduk, bazen arıyordu.
Genelde de watsaptan takip ediyordu,uydum mu listeye kontrol ediyordu.

Evlenriken yapmadiysan şimdi yaşayın ama sen hesabını bilirsin
Biz her hafta görüşüyorduk, bazen arıyordu.
Genelde de watsaptan takip ediyordu,uydum mu listeye kontrol ediyordu.
ücreti nekadardi canim? mutfagim gelince aceba bende bi denesem mi diye düsünüyorum.

Esim cok tezcanli, gördügü herseyi hemen almak istiyor, bense internetden cok arastirio en uygununu ariyorim öbe öfleyip pufliyor sonra ayni ürünü daha uyguna buldugumu görünce giki cikmiyor

Sefan olsunnn kesim paahlıymıs yıllık mı aldılar naptılar
Gule güle kullan canım

Ben ilkinde aylık aldım o zaman kampanya vardı sonra iki aylık mi almistim yoksa ay ay mi devam ettim emin değilim
Bir de detoks aldım.
Toplam 500 ya da 600 verdim sanırım.
Tam emin olamadım çünkü pandemi araya girince benim program epey uzadı, iki ay aynı liste ile devam ettim.
İki liste hediye yolladı. Kampanyası vardı bir hafta indirim yaptı

kronikuykucu ilk ara ödeme girişimin hayırlı olsun canim.
Bence direkt bankacıni ara sor, her bankada prosedür farklı olabilir ara odemede
amin canım ınsAllah basarabılırız suan plan asamasında. açıkcası bankacıyım yok öyle canım bi krediyi cekerken bankacı yardımcı oldu tapu için numarasını verdi ordan bile zar zor ulastık. o yuzden baslangıçta sizi sormak istedım, soru sormak için bıle 40 saat beklıyoruz malesef.

Şu korona bitsin ilk iş eve yardımcı hanfendi abla bayan kadın birini alacağım.
Pertim çıktı bütün gün, haftaici hicbirsey yapmayınca ev fenaydi.
Eşimde yoktu herşey bana kaldı.
Kaç makina çamaşır yıkadım bilmiyorum.
Yarın da ütü ve yemek yapılacak.
Daha işim var kontrol etmem gereken, pztsi sabah toplantim var.

Seni çok iyi anlıyorum canım.Diş işleri tamamen genetik,çok küçük yaşlardan itibaren dişlerimi düzenli fırçalamama rağmen bende çok sıkıntılar yaşadım hemde çocukluğumdan beri.Diş ağrısı ne demektir çok iyi bilirim.10 yıl önce bu doktorumu tanıdım ve bütün dişlerimi ona teslim ettim.Her yıl düzenli kontrole giderim,ve her yıl ya bir dolgum kırılır ya dişim.Ama baktım bir anormallik var hemen ararım doktorumu,ağrı başlamadan yaptırırım ne gerekiyorsa.Doktorumu çok sevip güvenmeme rağmen hala o koltuğa oturunca elim ayağım buz keser,doktorumda biliyor huyumu sende düzenli gideceğin iyi bir doktor bul bence,

Konut kredilerinde mutlaka danışman okuyor, benimki şahsi cebine kadar verdi ondan dedim.
Ben bir kere ara ödeme yaptim, o zaman taksit tarihini bekle demişti.
Ziraat benim banka

Konut kredilerinde mutlaka danışman okuyor, benimki şahsi cebine kadar verdi ondan dedim.
Ben bir kere ara ödeme yaptim, o zaman taksit tarihini bekle demişti.
Ziraat benim banka
bizim vakıf canım cektıgım subede kucuk bi sube o yuzden hem musteri çok hem de bankacı az ondan galıba. kredi cekme zamanı var ya en az 4 kere kapıda sıra bekledım ben danısmanla görusebılmek için, pandemiden ıceriye sadece görüsenleri alıyolardı.iş numarası kayıtlı hala olmadı ordan bı ulasmaya calısayım
bu arada konuta ara ödeme yapmıcam ben muteahhıt az cektırmıstı konutu dıye ıhtıyac cektık ya ona ödeme yapıcam bakalım becerebılırsek
yuksek bı mıktar degıl zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…