- 27 Mart 2020
- 388
- 2.115
- 113
- 45
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.761
bencede daha bir kac hafta eksik cikarAsmin ne kadar yüksekmiş günlük vaka sayısı
Uykucum ıstediğin gün,istediğin miktarda ara ödeme yapılabiliyor.
Ben öyle öyle ödenecek faizi epey dusurttum.
Şimdiden Hayirli olsun
Hayirli olsun
Ne güzel telâşlar
Ama senin eksikler bitmez yılbaşına kadar :)
Çok teşekkür ederim bazen çevremizdeki insanlarin yasatamadigi o samimiyeti buradaki birçok insanda hissediyorumB Bugunneselibirgun konunu onceden takip etmiştim. Nasıl sevindim bilemezsin, tebrik ederim seni.. hayat çok daha güzel olacak bak gör
Aaaa hatırladım seni.Çok teşekkür ederim bazen çevremizdeki insanlarin yasatamadigi o samimiyeti buradaki birçok insanda hissediyorum
Çok sağol inşallah şehir olarka önereceğin bir yer olur mu
Sen yeni gelin gibi ev dosuyorsun içine girince de eksik çıkarbencede daha bir kac hafta eksik cikar
ama ben yeni gelin oldugumda ev dösemedim ondan herhalde icimizde kalmisSen yeni gelin gibi ev dosuyorsun içine girince de eksik çıkar
Evlenriken yapmadiysan şimdi yaşayın ama sen hesabını bilirsinama ben yeni gelin oldugumda ev dösemedim ondan herhalde icimizde kalmisben yine iyiyim, esime baksak evdeki kepceleri bile yenisini alalim diyor orda dur hele dedim, ucuyor benim ki
canim ya birsey sorcaktim...sen ayda ne kadar ldedin diyetesine (dilim bile dönmüyor, nasil yaziliyor?)ve haftada kac glrüsme oluyordu?
ücreti nekadardi canim? mutfagim gelince aceba bende bi denesem mi diye düsünüyorum.Evlenriken yapmadiysan şimdi yaşayın ama sen hesabını bilirsin
Biz her hafta görüşüyorduk, bazen arıyordu.
Genelde de watsaptan takip ediyordu,uydum mu listeye kontrol ediyordu.
Baby öyle yaptılar zaaarSefan olsunnn kesim paahlıymıs yıllık mı aldılar naptılar
Gule güle kullan canım
Az kalmis hadi bakalimgelcek ayin ikinci haftasinda 13-14-15 gibi canim
Ben ilkinde aylık aldım o zaman kampanya vardı sonra iki aylık mi almistim yoksa ay ay mi devam ettim emin değilimücreti nekadardi canim? mutfagim gelince aceba bende bi denesem mi diye düsünüyorum.
Esim cok tezcanli, gördügü herseyi hemen almak istiyor, bense internetden cok arastirio en uygununu ariyorimöbe öfleyip pufliyor sonra ayni ürünü daha uyguna buldugumu görünce giki cikmiyor
amin canım ınsAllah basarabılırız suan plan asamasında. açıkcası bankacıyım yok öyle canım bi krediyi cekerken bankacı yardımcı oldu tapu için numarasını verdi ordan bile zar zor ulastık. o yuzden baslangıçta sizi sormak istedım, soru sormak için bıle 40 saat beklıyoruz malesef.kronikuykucu ilk ara ödeme girişimin hayırlı olsun canim.
Bence direkt bankacıni ara sor, her bankada prosedür farklı olabilir ara odemede
Seni çok iyi anlıyorum canım.Diş işleri tamamen genetik,çok küçük yaşlardan itibaren dişlerimi düzenli fırçalamama rağmen bende çok sıkıntılar yaşadım hemde çocukluğumdan beri.Diş ağrısı ne demektir çok iyi bilirim.10 yıl önce bu doktorumu tanıdım ve bütün dişlerimi ona teslim ettim.Her yıl düzenli kontrole giderim,ve her yıl ya bir dolgum kırılır ya dişim.Ama baktım bir anormallik var hemen ararım doktorumu,ağrı başlamadan yaptırırım ne gerekiyorsa.Doktorumu çok sevip güvenmeme rağmen hala o koltuğa oturunca elim ayağım buz keser,doktorumda biliyor huyumuAslinde aci eşigim yüksektir ama dişçi koltuğuna okadar yattım ki, psikolojik galiba artık o kaltuga yatınca istemsiz bayılacak gibi oluyorum. 20 Li yaşlarda koto bi dişçi tecrübesi yaşadim o da diş problemlerimi katladı.. İmplantin dönüşü yok aslında en büyük korkum o... senin de iyi bir tecrübe yaşaman rahatlattı beni biraz.teşekkürler
Konut kredilerinde mutlaka danışman okuyor, benimki şahsi cebine kadar verdi ondan dedim.amin canım ınsAllah basarabılırız suan plan asamasında. açıkcası bankacıyım yok öyle canım bi krediyi cekerken bankacı yardımcı oldu tapu için numarasını verdi ordan bile zar zor ulastık. o yuzden baslangıçta sizi sormak istedım, soru sormak için bıle 40 saat beklıyoruz malesef.
bizim vakıf canım cektıgım subede kucuk bi sube o yuzden hem musteri çok hem de bankacı az ondan galıba. kredi cekme zamanı var ya en az 4 kere kapıda sıra bekledım ben danısmanla görusebılmek için, pandemiden ıceriye sadece görüsenleri alıyolardı.iş numarası kayıtlı hala olmadı ordan bı ulasmaya calısayımKonut kredilerinde mutlaka danışman okuyor, benimki şahsi cebine kadar verdi ondan dedim.
Ben bir kere ara ödeme yaptim, o zaman taksit tarihini bekle demişti.
Ziraat benim banka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?