- 1 Ekim 2013
- 8.467
- 20.519
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.741
MMerhaba arkadaşlar beni hatırlayanlar vardır
Kpss ye girmiştim bu yıl
Çok şükür kontenjandayim
Sizlere de haber vermek istedim
Zor zamanlarimda destek olan çok olmuştu
Sağolun
Başkasını eşimi ailesini duzeltemem belki ama kendimi kurtarabilirimm rabbim nasip etti.
2018'de, Türk menşeili ve Ankara'da yaptırdım canım. Benim boşluğuma uygun olacak şekilde 1.5 ölçüsünde yapıldı. Gerçekten çok memnunum.Okadar karışık yorumlar var kı! İyice korkutuyor benı ama cevabına çok sevındim.. Nezaman be nerde yaptırdığını sorabilir miyim? Bir de kactane yaptırdın?
Ben okadar cektim dişi ıyı olana büyük bir hazineye sahipsınız diyorum.. ben artık inanıyorum ki sağlam diş genlerden geçiyor. Benim Li insallah oğluma miras kalmaz
Teşekkür ediyorumkaramelli_turta turtişim bununla geçmiş bitmiş olsun, gözünüz aydın canım
B Bugunneselibirgun gözün aydın, hayırlı uğurlu olsun
Evet çok şükür... Şimdi atama için doğudaki şehirleri düşünüyorum Urfa'da ev varyaa cok sevındım canım ogluşunun şansına her sey cok daha guzel olacak Allahın ıznıyle tebrık ederim
Teşekkür ederim çok sağol bakalım durumlar neti gösterecek ev olduğu için Urfa'yi tercih etmek nasıl olur diye düşünüyorum genelde o yönde yönlendiriyorla ama akrabaları çok orda bilemiyorumMerhaba,
ben hatirliyorum canim. Cok ama cok sevindim senin ve oglun icin!!! Dedigin gibi kendini kurtar artik!!! O stressin icinde bunu basardin ya! Masallah sana
Su an araniz nasil bilmiyorum ama sana söyle söylüyeyim...akrabalarida onlara benziyorsa eger ordada rahat vermezler sana.Teşekkür ederim çok sağol bakalım durumlar neti gösterecek ev olduğu için Urfa'yi tercih etmek nasıl olur diye düşünüyorum genelde o yönde yönlendiriyorla ama akrabaları çok orda bilemiyorum
Akrabalarina dört sene olacak üç sefer gördüm sadeceSu an araniz nasil bilmiyorum ama sana söyle söylüyeyim...akrabalarida onlara benziyorsa eger ordada rahat vermezler sana.
Su an atacagin adimlari cok iyi düsün, ona göre davran.
ben yerınde olsam urfaya gıtmezdim sahsen gidebılıyorsam annemin yanına gıdemıyorsam baska bir sehre yeni bir baslangıc yapmaya gıderdim. eşinle yollarınız ayrılma ıhtımalıne karsılıkta baska sehir daha dogru benceEvet çok şükür... Şimdi atama için doğudaki şehirleri düşünüyorum Urfa'da ev var
Birde eşimin akrabalari
Bilmiyorum şehir araştırmam lazım...
Çok haklısın ne olacağı belli olmazben yerınde olsam urfaya gıtmezdim sahsen gidebılıyorsam annemin yanına gıdemıyorsam baska bir sehre yeni bir baslangıc yapmaya gıderdim. eşinle yollarınız ayrılma ıhtımalıne karsılıkta baska sehir daha dogru bence
onda da soyle dusunurdum oldu ki cocukla tek yaşasam rahat edebılecegım bi küçük yerse olabilir bazı kucuk yerler oyle bazıları degılÇok haklısın ne olacağı belli olmaz
Kendi evimde oturmayı çok istiyordum ama nasip olmayacak sanırım
annem İst. Ama oraya ek atama da açmışlardı
Farklı bir şehir daha iyi olabilir inşallah hayirlisi olsun
Peki merkez mi daha iyi olur yoksa sıralamam iyi olmasına rağmen köy tarzı bir yer mi
Yüksek hizmet puanı gelmesi için
Asmin ne kadar yüksekmiş günlük vaka sayısıburdada günlük 11000 i gectik canim
Uykucum ıstediğin gün,istediğin miktarda ara ödeme yapılabiliyor.@kahvemsi mutlulukkaramelli_turta kızlar bi miktar paramız var onları ara ödeme yapmaya heveslendım az olsa da. ödeme günü farkedıyormu
hesap kurdunda günü ödeme günü önemli tarzı bıseler yazıyodu da
bide herhangi bi sart var mı ıstedıgım zaman istediğim zaman yatırıp vadeden dusurebılırmıyım
Ne güzel telâşlarGünaydin canlar,
eksikleri ala ala cebimizde ve kenarda tam 400€ kaldi
Ay sonu allahtan ilk maasim yatacak, öyle toparliyacagiz. Su 4 ay gelen maasla son kez birikim yapa bilcez, sonra tek maas olcaz, ondanda birsey kalmaz.
Sahi daha baya eksikler var...kolaylikla bi 1500€ daha tutar. Esimde ehliyet sinavina girmeli daha...ok 2000€ tutar böyle düsününce
Ilerde bende yine ise baslayinca güzel birikim yapariz insallah.
Ev tasimaya edimin arkadasi yardim etcekmis. Minibüsü var sagolsun. Bugünde esimle ikea ya gitcekler belki. Bardak mardak gibi kücük seyler alincak ordan.
Evin her tarafi kartonla dolu su an. Neyi nereye koyacagima sasirdim. 3 haftamiz kaldi
Bilet aldım dün üç hafta sonra gidecem.. Malatya’ya gidiyorum ben iki doktorla konuştum; orda yüz yüze konuştuktan sonra karar verecem... Bu hengamede gitmek istemezdim ama nezaman yatışacak ortalık artık bilmiyoruz... senin memnun olduğuna çok sevindim.. Bemim üst çene hepsi yapılır büyük ihtimal. Sağlam görünen dişlerim maalesef kökünden çürüyor! Okadar şanssızım yani diş konusunda..2018'de, Türk menşeili ve Ankara'da yaptırdım canım. Benim boşluğuma uygun olacak şekilde 1.5 ölçüsünde yapıldı. Gerçekten çok memnunum.
Benim de dişlerim çok sıkıntılı çocuklara geçmemiştir inşallah diye ben de çok dua ediyorum, çok çektim çünkü hala da devam. Ama mümkün mü bilemiyorum, benim eşimin de çok sıkıntılı dişleri, üstelik ikimiz de çok iyi bakıyoruz gerçekten.
Çok geçmiş olsun canım, hiç bekleme bile.
Aslinde aci eşigim yüksektir ama dişçi koltuğuna okadar yattım ki, psikolojik galiba artık o kaltuga yatınca istemsiz bayılacak gibi oluyorum. 20 Li yaşlarda koto bi dişçi tecrübesi yaşadim o da diş problemlerimi katladı.. İmplantin dönüşü yok aslında en büyük korkum o... senin de iyi bir tecrübe yaşaman rahatlattı beni biraz.teşekkürlerBende 1 tane var, kanallı diş çürüyünce çekilip takıldı.Azı dişin çekimi implantın yapımından daha zordu diyebilirim.zaten diş çekiminden en az 3 ay sonra yapıyorlar.ordaki kemik doku yerine gelsin diye.Benim korktuğum gibi olmadı.Ama benim doktorum doktorasını implant üzerine yapmış biri.10 yıldan fazladır aynı doktora gidiyorum.Sanada çok geçmiş olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?