2018'de, Türk menşeili ve Ankara'da yaptırdım canım. Benim boşluğuma uygun olacak şekilde 1.5 ölçüsünde yapıldı. Gerçekten çok memnunum.

Benim de dişlerim çok sıkıntılı çocuklara geçmemiştir inşallah diye ben de çok dua ediyorum, çok çektim çünkü hala da devam. Ama mümkün mü bilemiyorum, benim eşimin de çok sıkıntılı dişleri, üstelik ikimiz de çok iyi bakıyoruz gerçekten.

Çok geçmiş olsun canım, hiç bekleme bile.

Günler hepimize hızlandı galiba kızlar. Ben kışlıkları kullanmaya başladım yavaştan. Pazara çıkamıyorum halen ama başlasam iyi olacak market gerçekten çok pahalı.

Yumuşatıcı ve sıvı bulaşık deterjanı stoklarım azaldı onları doldurmam gerek.

Günaydınlar şimdiden

Günaydın kızlar.
Gece sütü mayayı hazırladım,sonra unutup yattım. Sabah da yoğurdu dolaba koyayım diyorum,hangi yoğurdu
Onu kestirip lor yaptım,kahvaltıya çeşit oldu, taze taze yesinler.
Pazara çıkmam lazım bu gün. Ham zeytin geldi mi bakmak istiyorum. Allah nasip ederse bolca yapmak niyetindeyim. Bizim evde zeytin çok tüketiliyor. Hele taze kırmaysa çerez gibi yenir.
Dün hediyelik gramı 492 den aldım. 500 e dayandı,Kasım'da artış bekliyorum,inşallah yavaş olur bu artış,yoksa halimiz yaman. Ekim ortası büyük düşüş bekleyen yorumcular vardı,buradan selam söylüyorum onlara. Piyasa okumayı bilmek lazım.gidisat belli hâlâ hayal kuruyor bazıları.

yaa cok sevındım canım ogluşunun şansına her sey cok daha guzel olacak Allahın ıznıyle tebrık ederim
Evet çok şükür... Şimdi atama için doğudaki şehirleri düşünüyorum Urfa'da ev var
Birde eşimin akrabalari
Bilmiyorum şehir araştırmam lazım...

Merhaba,

ben hatirliyorum canim. Cok ama cok sevindim senin ve oglun icin!!! Dedigin gibi kendini kurtar artik!!! O stressin icinde bunu basardin ya! Masallah sana
Teşekkür ederim çok sağol bakalım durumlar neti gösterecek ev olduğu için Urfa'yi tercih etmek nasıl olur diye düşünüyorum genelde o yönde yönlendiriyorla ama akrabaları çok orda bilemiyorum

Teşekkür ederim çok sağol bakalım durumlar neti gösterecek ev olduğu için Urfa'yi tercih etmek nasıl olur diye düşünüyorum genelde o yönde yönlendiriyorla ama akrabaları çok orda bilemiyorum
Su an araniz nasil bilmiyorum ama sana söyle söylüyeyim...akrabalarida onlara benziyorsa eger ordada rahat vermezler sana.
Su an atacagin adimlari cok iyi düsün, ona göre davran.

Günaydin canlar,

eksikleri ala ala cebimizde ve kenarda tam 400€ kaldi
Ay sonu allahtan ilk maasim yatacak, öyle toparliyacagiz. Su 4 ay gelen maasla son kez birikim yapa bilcez, sonra tek maas olcaz, ondanda birsey kalmaz.
Sahi daha baya eksikler var...kolaylikla bi 1500€ daha tutar. Esimde ehliyet sinavina girmeli daha...ok 2000€ tutar böyle düsününce
Ilerde bende yine ise baslayinca güzel birikim yapariz insallah.
Ev tasimaya edimin arkadasi yardim etcekmis. Minibüsü var sagolsun. Bugünde esimle ikea ya gitcekler belki. Bardak mardak gibi kücük seyler alincak ordan.
Evin her tarafi kartonla dolu su an. Neyi nereye koyacagima sasirdim. 3 haftamiz kaldi

Su an araniz nasil bilmiyorum ama sana söyle söylüyeyim...akrabalarida onlara benziyorsa eger ordada rahat vermezler sana.
Su an atacagin adimlari cok iyi düsün, ona göre davran.
Akrabalarina dört sene olacak üç sefer gördüm sadece
Hala amca ve kuzenleri var
Çok sık gitmezsek onlarda gelmezse bilemem
Görümcem orda yeni evli ama ona gitmemislerdie belki çok onla karşılaştırmak yanlış olabilie

Evet çok şükür... Şimdi atama için doğudaki şehirleri düşünüyorum Urfa'da ev var
Birde eşimin akrabalari
Bilmiyorum şehir araştırmam lazım...
ben yerınde olsam urfaya gıtmezdim sahsen gidebılıyorsam annemin yanına gıdemıyorsam baska bir sehre yeni bir baslangıc yapmaya gıderdim. eşinle yollarınız ayrılma ıhtımalıne karsılıkta baska sehir daha dogru bence

Çok haklısın ne olacağı belli olmaz
Kendi evimde oturmayı çok istiyordum ama nasip olmayacak sanırım
annem İst. Ama oraya ek atama da açmışlardı
Farklı bir şehir daha iyi olabilir inşallah hayirlisi olsun
Peki merkez mi daha iyi olur yoksa sıralamam iyi olmasına rağmen köy tarzı bir yer mi
Yüksek hizmet puanı gelmesi için

onda da soyle dusunurdum oldu ki cocukla tek yaşasam rahat edebılecegım bi küçük yerse olabilir bazı kucuk yerler oyle bazıları degıl
aklı basında ınsanların oldugu şirin küçük bi yer senin için en guzeli olur bence ama oyle bır degılse ımkanlara kolayca ulasabılecegın merkezi yeri tercıh ederım

burdada günlük 11000 i gectik canim
Asmin ne kadar yüksekmiş günlük vaka sayısı
Uykucum ıstediğin gün,istediğin miktarda ara ödeme yapılabiliyor.
Ben öyle öyle ödenecek faizi epey dusurttum.
Şimdiden Hayirli olsun

Hayirli olsun
Ne güzel telâşlar
Ama senin eksikler bitmez yılbaşına kadar :)

Bilet aldım dün üç hafta sonra gidecem.. Malatya’ya gidiyorum ben iki doktorla konuştum; orda yüz yüze konuştuktan sonra karar verecem... Bu hengamede gitmek istemezdim ama nezaman yatışacak ortalık artık bilmiyoruz... senin memnun olduğuna çok sevindim.. Bemim üst çene hepsi yapılır büyük ihtimal. Sağlam görünen dişlerim maalesef kökünden çürüyor! Okadar şanssızım yani diş konusunda..

Aslinde aci eşigim yüksektir ama dişçi koltuğuna okadar yattım ki, psikolojik galiba artık o kaltuga yatınca istemsiz bayılacak gibi oluyorum. 20 Li yaşlarda koto bi dişçi tecrübesi yaşadim o da diş problemlerimi katladı.. İmplantin dönüşü yok aslında en büyük korkum o... senin de iyi bir tecrübe yaşaman rahatlattı beni biraz.teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…