- 21 Ağustos 2015
- 32.186
- 97.704
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.841
Bak Allahtan alısverisi yaptın evin:)euro 9,61
Ben tasiniyor, yeni eşyalar alır gibi okuyorm seni Asmin, yeni eve geçmeni dört gözle bekliyoruz canımEveet bilgisayarimi ve telefonu geri verdim. Eski patronum hastaymis gelmemisdi sirkete. Karnemi verecek hatunda evden calisiyormus. Topu topuna 10 kisi vardi sirketde. 300 kisilik sirket.
Neyse olanlarla dedikodu yapip ciktim
trendeyim yine...varinca 500km yol yapmis olcam bugün.
Eve gitmeden türk marketin ardindanda alman marketine gitmeliyim, cocuklara kislik pijamagelmis kizima alayim. Cinlerdende yemek alim esimle bana. Kizima ne pisirsem diye kara kara düsünüyorum.
hepsi spper !!!!Ilki favorim!!!Bu Cumartesi Halloween, biz mahalle olarak kutlama yapacaktik, çocuklarda çok sevinmişti ama karantina olduğu için vazgeçildi... Biz de havaya kabagimizi oyarak girelim dedik..
Oylarinizi alayım canlar, favoriniz hangisi
Iki numara favorimmmBu Cumartesi Halloween, biz mahalle olarak kutlama yapacaktik, çocuklarda çok sevinmişti ama karantina olduğu için vazgeçildi... Biz de havaya kabagimizi oyarak girelim dedik..
Oylarinizi alayım canlar, favoriniz hangisi
Ah ne güzel uykucum böylece azalacak borcunuzselam kızlar aksamustu 10 gr bozdurdum 500den bozdu. üstüne biraz ekleyip ara ödeme yapıcam ınsAllah
Asmin 500 km cokmus be kuzumEveet bilgisayarimi ve telefonu geri verdim. Eski patronum hastaymis gelmemisdi sirkete. Karnemi verecek hatunda evden calisiyormus. Topu topuna 10 kisi vardi sirketde. 300 kisilik sirket.
Neyse olanlarla dedikodu yapip ciktim
trendeyim yine...varinca 500km yol yapmis olcam bugün.
Eve gitmeden türk marketin ardindanda alman marketine gitmeliyim, cocuklara kislik pijamagelmis kizima alayim. Cinlerdende yemek alim esimle bana. Kizima ne pisirsem diye kara kara düsünüyorum.
ben eskiden 3000km yol yaptigimi hatirliyorum haftalikAsmin 500 km cokmus be kuzum
Işlerin yolunda gitti mi peki?
Sorun Çıkarmasınlar da.
gunaydın kahvemsım ben de ay basında anneme ve bana sıvı yag tereyag almayı dusunuyorum kışın ıyıce artacakGünaydın kızlar
Piyasalar fenalarda yine.
Bunun geri dönüşü çok ağır olur.
Herşeye zam, paramız eriyor.
Bu kış çetin gecek demiştim, yarın evdeyim stoklarimi kontrol edip ilavelerimi yapmayı planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?