Eveet bilgisayarimi ve telefonu geri verdim. Eski patronum hastaymis gelmemisdi sirkete. Karnemi verecek hatunda evden calisiyormus. Topu topuna 10 kisi vardi sirketde. 300 kisilik sirket.
Neyse olanlarla dedikodu yapip ciktim
trendeyim yine...varinca 500km yol yapmis olcam bugün.
Eve gitmeden türk marketin ardindanda alman marketine gitmeliyim, cocuklara kislik pijamagelmis kizima alayim. Cinlerdende yemek alim esimle bana. Kizima ne pisirsem diye kara kara düsünüyorum.

Ben tasiniyor, yeni eşyalar alır gibi okuyorm seni Asmin, yeni eve geçmeni dört gözle bekliyoruz canım

Bu Cumartesi Halloween, biz mahalle olarak kutlama yapacaktik, çocuklarda çok sevinmişti ama karantina olduğu için vazgeçildi... Biz de havaya kabagimizi oyarak girelim dedik..
Oylarinizi alayım canlar, favoriniz hangisi

Eklentiler

• AA1FFF07-D576-48BD-A4A9-863BBBFB3535.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 73
Bu Cumartesi Halloween, biz mahalle olarak kutlama yapacaktik, çocuklarda çok sevinmişti ama karantina olduğu için vazgeçildi... Biz de havaya kabagimizi oyarak girelim dedik..
hepsi spper !!!!Ilki favorim!!!

Iki numara favorimmm
Sarhoş olmuş balkabağı

Asmin 500 km cokmus be kuzum
Işlerin yolunda gitti mi peki?
Sorun Çıkarmasınlar da.

Asmin 500 km cokmus be kuzum
Işlerin yolunda gitti mi peki?
Sorun Çıkarmasınlar da.
ben eskiden 3000km yol yaptigimi hatirliyorum haftalik
sorun cikartacak kimse yoktu sirkete canim
sadece bilgisayarcilar vardi, onlarlada aram iyi zaten

gunaydın kahvemsım ben de ay basında anneme ve bana sıvı yag tereyag almayı dusunuyorum kışın ıyıce artacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…