- 21 Ağustos 2015
- 32.186
- 97.704
- 798
- 38
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.861
Bereketli olsunnnselam kızlar aksamustu 10 gr bozdurdum 500den bozdu. üstüne biraz ekleyip ara ödeme yapıcam ınsAllah
HoşgeldinMrhaba kızlar sizi okumayı seviyorum aranıza katılmak istiyorum .. birikim yapmayı çok seviyorum elimden geldiğince bende yapmak için çabalıyorum şu devirde şart oldu :)
Ay Asmin ben hiç yolculuk sevmiyorum ya.Allah kolaylık versin yoldakilere. Benim için de ışınlanmayı bulsunlar artık .Eveet bilgisayarimi ve telefonu geri verdim. Eski patronum hastaymis gelmemisdi sirkete. Karnemi verecek hatunda evden calisiyormus. Topu topuna 10 kisi vardi sirketde. 300 kisilik sirket.
Neyse olanlarla dedikodu yapip ciktim
trendeyim yine...varinca 500km yol yapmis olcam bugün.
Eve gitmeden türk marketin ardindanda alman marketine gitmeliyim, cocuklara kislik pijamagelmis kizima alayim. Cinlerdende yemek alim esimle bana. Kizima ne pisirsem diye kara kara düsünüyorum.
Allah kabul etsin cnmİrmik helvası yaptım, komşulara dağıttım.
Büyük kızımla da okula bir şeyler gönderdim. Bol bol salavat günü bugün.(aslında her gün)Tüm dualardan daha makbul salavat getirmek.
HosgeldinizMrhaba kızlar sizi okumayı seviyorum aranıza katılmak istiyorum .. birikim yapmayı çok seviyorum elimden geldiğince bende yapmak için çabalıyorum şu devirde şart oldu :)
hosgeldinMrhaba kızlar sizi okumayı seviyorum aranıza katılmak istiyorum .. birikim yapmayı çok seviyorum elimden geldiğince bende yapmak için çabalıyorum şu devirde şart oldu :)
Allah kabul etsin canimİrmik helvası yaptım, komşulara dağıttım.
Büyük kızımla da okula bir şeyler gönderdim. Bol bol salavat günü bugün.(aslında her gün)Tüm dualardan daha makbul salavat getirmek.
Haydi canım, yaparsın senGorevde yükselme sınavı var kurumda
Girmeye karar verdim
6aralikta sınav bakalım çalışabilecekmiyim
Maaşın 700 ila 1000arasi artması bekleniyor benim için harika olur.
Ama çalışcak notları nerden bulacağımı bilmiyorum
Bayağı işlenmişsin kahvemsi. Ben de ihtiyaç oldukça gidiyorum. Kalabalık olmayan saatleri seçince sorun olmuyor. Küçük şehir zaten. Normal hayatımız bu artık. Uyum sağlayacağız zamanla.Aylarrr aylarrr sonra bugün AVM ye gittim
Öğlenden sonra tatil olunca çalıştığım plazanin avmsine uğrayıp evsel birkaç ihtiyacı aldım.
Çok kalabalık değildi ama tırstım tabi.
Sonra dedim metrobüse de biniyorsun kahvemsi tedbirlerin tam, al ve çık.
Eve gelirken markete uğradım.
Yemek yoktu dışarıdan sipariş verdik.
Çamaşır yıkadım, aldiklarimi yıkayıp yerleştirdim.
Boş oda giyinme odam gibi oldu oraya biraz el attım.
Bu kadar yeter bugün için
yap bence mutlaka canimGorevde yükselme sınavı var kurumda
Girmeye karar verdim
6aralikta sınav bakalım çalışabilecekmiyim
Maaşın 700 ila 1000arasi artması bekleniyor benim için harika olur.
Ama çalışcak notları nerden bulacağımı bilmiyorum
güzel bir kariyer firsati yakaladin benceYeni kitaplar sipariş vermiştim kuaföre teslim ettiriyorum kargoları onları aldım.
Yeni patronun tavsiyesi ile yöneticilik ve liderlik üzerine kitaplar okuyacağım artık.
Tam bu noktada eski patron beyi andım, kitaplar ciddi pahalı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?