Besibir yerde olabilir
Takiyorsan 22 ayar kalın bilexik de olur
Trabzon set düşündüm sonra dedim o güne özel olsun diye tarihli bileklik kolye set yaptıralım dedim ömürlük, beşi bi yerde sevmiyorum hiç ama güzel bişey denk gelirse daha bakıcam

Ay hadi insallah. Sor sorustur bul notlari kiz

Ha o olabilir. Kocayi duymamistim ben. Aldir bir set
Ah yarı yarıya düşmese değeri aldırırdım da düştüğünden madem ömürlük olcak anlamı olsun dedim tarihli bi takı yaptırcam zarif bişey, yoksa trabzon set adanalar burmalardan döndüm benimkine gün doğdu tabi

Mrhaba kızlar sizi okumayı seviyorum aranıza katılmak istiyorum .. birikim yapmayı çok seviyorum elimden geldiğince bende yapmak için çabalıyorum şu devirde şart oldu :)
Hoşgeldiniz, kendinden bahseder misin biraz tanışalım
Iyi bir firsat witch
Doğum hediyesi ne istiyim benimkinden kızlar fikir verin bana konu altın
Bilezik olur,tuğra olur,5i 1 yerde olur maddî duruma bağlı.

Selam kizlar,
gün kosturmaca geciyor. Iki hafta sonra bence yine tüm dükkanlari kapatirlar, tamda bizim tasinma dönemimiz. Esimle acilen yeni eve gerekenleri düsünüp gidip almaya calisiyoruz.
Kizlar bi fikir verin. Tabagim var, bardak, kettle catal kasik, ikili ocak, tencere tava.
Yarin camasir telli ve üclü priz alcaz. Gidayi tasinirken orda alcaz dolaba doldurcaz.
Sizce önemli birsey unuttum mu malum cocuk var, biz eksikle idare ederizde o etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…