- 28 Mart 2020
- 6.388
- 24.799
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #74.881
Haydi canım, yaparsın sen
Az da değil artış,ilaç gibi gelir.
Inşallah sağolun kizlaryap bence mutlaka canim
Besibir yerde olabilirDoğum hediyesi ne istiyim benimkinden kızlar fikir verin bana konu altın
Trabzon set düşündüm sonra dedim o güne özel olsun diye tarihli bileklik kolye set yaptıralım dedim ömürlük, beşi bi yerde sevmiyorum hiç ama güzel bişey denk gelirse daha bakıcamBesibir yerde olabilir
Takiyorsan 22 ayar kalın bilexik de olur
Evet burasi da aynen.mavimli
canim 2. kasim ihtibaren burasida yine kismen kapaniyor. Lokantalar, tiyatro filan. okul ve kres simdilik acik, dükkanlar acik olcak. 2 aile glrüse bilir sadece, 10 kisiyi gecmiyecek ama.
4 hafta icin gecerli bu.
Ay hadi insallah. Sor sorustur bul notlari kizGorevde yükselme sınavı var kurumda
Girmeye karar verdim
6aralikta sınav bakalım çalışabilecekmiyim
Maaşın 700 ila 1000arasi artması bekleniyor benim için harika olur.
Ama çalışcak notları nerden bulacağımı bilmiyorum
Aaa dogum hediyesi diye bisey mi varDoğum hediyesi ne istiyim benimkinden kızlar fikir verin bana konu altın
Bende bilmiyodum kaynanamla annem alcakmış, sonra benimkine de düştü almakAaa dogum hediyesi diye bisey mi var
Ha o olabilir. Kocayi duymamistim ben. Aldir bir setBende bilmiyodum kaynanamla annem alcakmış, sonra benimkine de düştü almak
Ah yarı yarıya düşmese değeri aldırırdım da düştüğünden madem ömürlük olcak anlamı olsun dedim tarihli bi takı yaptırcam zarif bişey, yoksa trabzon set adanalar burmalardan döndümHa o olabilir. Kocayi duymamistim ben. Aldir bir set
Hoşgeldiniz, kendinden bahseder misin biraz tanışalımMrhaba kızlar sizi okumayı seviyorum aranıza katılmak istiyorum .. birikim yapmayı çok seviyorum elimden geldiğince bende yapmak için çabalıyorum şu devirde şart oldu :)
Iyi bir firsat witchGorevde yükselme sınavı var kurumda
Girmeye karar verdim
6aralikta sınav bakalım çalışabilecekmiyim
Maaşın 700 ila 1000arasi artması bekleniyor benim için harika olur.
Ama çalışcak notları nerden bulacağımı bilmiyorum
Bilezik olur,tuğra olur,5i 1 yerde olur maddî duruma bağlı.Doğum hediyesi ne istiyim benimkinden kızlar fikir verin bana konu altın
Afiyet olsun canimGünaydın kızlar
Sabah yağmur sesine uyandım, koydum çayımi metro manzarasına karşı keyif yapıyorum.
Ay hadi insallah. Sor sorustur bul notlari kiz
Sagolun kızlarHoşgeldiniz, kendinden bahseder misin biraz tanışalım
Iyi bir firsat witch
Bilezik olur,tuğra olur,5i 1 yerde olur maddî duruma bağlı.
tesekkur ederim babycimBereketli olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?