- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.321
İşte işte tam olarak buHahahaha
Bende bugün dedimki arkadaşla konuşuyorum
Tam çocukları göndercem sonra torunlarla çıkıp gelecekler bana hiç rahat yok dedim kahkaha atti
Evet aylar sonra cevap veriyorum:). Aslinda sparisler coktan gelmis ama arkadasim da yeni öğrenmiş.. siparişi toplu verdikleri için diğer arkadaşa girmiş siparişler.. saadete gelirsem; bu arkadaş siparişlerini daha görmemiş ama diğer arkadaş her üründen çok memnunmuş, bu ilk siparişi de değilmiş.
iyi günlerde kullan canimSelâm kızlar
Taca gittik ihtiyaçlarımı aldim yine kendimi kaybettim
Perdelerim makinede hatta camlari hizlica sildim asacağım hemen.
Saklama kapları ve düzenleyicileri de var.K kahvemsi mutluluk senin Ahmet maşallah işi büyütmüş Avrupa’daher kadının hakkı olan mop dişinda birkaç ürünü daha var sayfada :)
Kolay gelsin canım.iyi pazarlar kızlarrr
dün aksam basım tuttu gözüme vurdu gece de kalktım devamlı cocuga tabi, sabah esım baktı da 9.30da uyandim şükür.emzırıyorum uyuyunca
kışlıkları cıkarıcam temız koymustum ama hurc kokusu var gbı gelıyo yıne bı kısa programda yıkarım hepsını. ev supurup sılınecek kuzunun küçülenler ayrılacak buzdolabı temızlencek bugun cok ısım var bi pazarda pineklesem şaşırırım
cok sükür bu halimize
Sirf sen ovdugun icin alacagimmSaklama kapları ve düzenleyicileri de var.
Ama siz daha mopunu almadınız ki onları anlatayım
Pişman olmayacaksin emin olSirf sen ovdugun icin alacagimm
Alinacaklar listesine ekledimPişman olmayacaksin emin ol
Bende kahvemsinin tavsiyesiyle aldim çok güzel gerçekten.
Şipşak tertemiz.
Deneyen herkes çok memnun, sen de pişman olmazsınSirf sen ovdugun icin alacagimm
Evet şimdi okuyunca biraz bilmece gibi geldi :) arada iletişimsizlik olmuş işte:)sagol canim...ama okurken yeminle beynim yandi kiz
O günlerde gelecek KahvemsiSaklama kapları ve düzenleyicileri de var.
Ama siz daha mopunu almadınız ki onları anlatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?