- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.341
Doğru canim sosyal medyadan yazdıEkonomi bakanı Albayrak'in istifası haberi doğru mu kizlar.
Ekonomi takipçisi kızlar koşun buraya
Ben şok.
benim türkcem zaten kit, zor cümleler kurmayin bacimEvet şimdi okuyunca biraz bilmece gibi geldi :) arada iletişimsizlik olmuş işte:)
Hesabim hacklendi dedi sonraDoğru canim sosyal medyadan yazdı
Ama cb kabul edecek mi bilemiyoruz
İçişleri bakanini kabul etmemişti
ne ucusu cano?Kızlar bu arada yumurtaya 34 tl baymışım
Yuh diyorum
Ne yicek bu millet ya çok kızgınım ama diğer konuda uçuşa gectigimden gülmekten altıma edicem
Geçmiş olsun canımbilin bakim bu gün ne yaptim?
ivet evrak isi
Görümcemin kizi positiv cikmis. Evdeki herkes teste gitmis, sonuclari bekliyoruz. Halamizda seker var, umarim negativ cikar.
cok gecmis olsun canim.Geçmiş olsun canım
Benimde oglanin bademcikleri enfeksiyon kapmis antibiyotiğe başladık yarın okula gondemriycem gidicem diye agliyo
Sağol canimcok gecmis olsun canim.
Ilkez okula gitcem diye aglayan cocuk duydum ama
Geçmiş olsun canım.günaydın kızlarr
cumartesi doktora gıttım göbegımın etrafında acıma olmustu hamılelıkte 2-3 gun surmustu.sonra daha olmadı.dogumdan sonra bi kac defa tekrarladı agrı yok acıma var gerilirken.
dr bıse yok gbı gozukuyor ama yınede bakalım dedim bı saat sonra tam batın ultrasona gidicem ıns
Geçmiş olsun canimgünaydın kızlarr
cumartesi doktora gıttım göbegımın etrafında acıma olmustu hamılelıkte 2-3 gun surmustu.sonra daha olmadı.dogumdan sonra bi kac defa tekrarladı agrı yok acıma var gerilirken.
dr bıse yok gbı gozukuyor ama yınede bakalım dedim bı saat sonra tam batın ultrasona gidicem ıns
Cok gecmis olsn cnmbilin bakim bu gün ne yaptim?
ivet evrak isi
Görümcemin kizi positiv cikmis. Evdeki herkes teste gitmis, sonuclari bekliyoruz. Halamizda seker var, umarim negativ cikar.
Geçmiş olsun canımgünaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?