- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.281
ben orayi cözemedim canim ya.Tasininca düzene girersin. Bizim takima gel seni de zayiflatalim
esim birakmiyor, bana kalsa satardim. Sadece kizima her dogum gününe bir bilezik almak istiyorumFazlaymis gercekten. Ama manevi degeri olan degerli takilarin varsa deger. Yoksa sat gitsin euro al.
Ayyy vefakar cefakar arkadaşım benim yoruldunmu benim için senAksam iş çıkışı AVM gezdimCennetmeyvesii
Yemek yoktu lahmacun söyledik.
Bir makina çamaşır attım hemen.
Azıcık ortalığı elden geçirdim.
Daha da birşey yapmam
Allah rahmet eylesin cnmBabam cok akilli, cok da güzel kalpli bir adamdi. Nurlar icinde yatsin, yarin ölüm yildönümü.
Yok ya hosuma gittiAyyy vefakar cefakar arkadaşım benim yoruldunmu benim için sen
Allah rahmet eylesin cnm
isiklar icinde uyusun canimBabam cok akilli, cok da güzel kalpli bir adamdi. Nurlar icinde yatsin, yarin ölüm yildönümü.
canim sen nereliydin?İşiklar içinde uyusun, yattığı yer incitmesin.. bravo babana, gerçekten..
terligi uzatirBurda bas bas bagiriyoruz altin hizla yükselecek diye kac gündür
Malatyalıyım Asmincimcanim sen nereliydin?
arkadasin türkyeden birseyler ismarlamisdi al kapida.com muydu? Bak ismini bile unutmusum. O ürünler hic gelmedi di mi?Malatyalıyım Asmincim
Nasil yaniben orayi cözemedim canim ya.
Sagoasin canim benim. Sen hele bebis nasil ondan haberdar et bizi
Bu fikir harikaesim birakmiyor, bana kalsa satardim. Sadece kizima her dogum gününe bir bilezik almak istiyorum
Bebiş çok çocuklu insanları ışık hızıyla anlamamı sağladı çok şükürSagoasin canim benim. Sen hele bebis nasil ondan haberdar et bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?