Günaydın kızlar.
Büyük kızım deneme sınavına gitti. Biz kahvaltı ettik. O gelince alışverişe çıkarız .
Bu ay sürekli alınacak ve extra harcama çıkıyor. Ay sonu gelmek bilmedi,daha da 1 hafta var.
Bu gidişle altın almak da hayal olacak. Hedefler tutmayacak en azından. Nasip işte.

kim neyi nasil yapiyor anlamadim. Sen onlarla mi diyetesyenli mi veriyorsun
Her ikisiyle de. Burda zayiflama grubundayim o grup motivasyon ve disiplin sagliyor Colombre de katildi bize hergün paylasim zorunlu.
Diyetisyenim ise online. 10 günde bir görüsüyoruz. Liste veriyor, degerlendirme yapiyoruz. Uzman görüsü yani.

arkadasin türkyeden birseyler ismarlamisdi al kapida.com muydu? Bak ismini bile unutmusum. O ürünler hic gelmedi di mi?
Evet aylar sonra cevap veriyorum:). Aslinda sparisler coktan gelmis ama arkadasim da yeni öğrenmiş.. siparişi toplu verdikleri için diğer arkadaşa girmiş siparişler.. saadete gelirsem; bu arkadaş siparişlerini daha görmemiş ama diğer arkadaş her üründen çok memnunmuş, bu ilk siparişi de değilmiş.

Hahahaha
Bende bugün dedimki arkadaşla konuşuyorum
Tam çocukları göndercem sonra torunlarla çıkıp gelecekler bana hiç rahat yok dedim kahkaha atti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…