- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.301
hadi?!
kim neyi nasil yapiyor anlamadim. Sen onlarla mi diyetesyenli mi veriyorsunNasil yani
umarim yapa bilirim.
Cok degil toplamda 5 kilo simdilik. Ama yola devamhadi?!ciddimisin? kac kgverdin?
Her ikisiyle de. Burda zayiflama grubundayim o grup motivasyon ve disiplin sagliyorkim neyi nasil yapiyor anlamadim. Sen onlarla mi diyetesyenli mi veriyorsun
Az değil ki 5 kilo mavimlim. 5 litre suyu tüm gün taşısan mesela bırakınca ohh dersin.Cok degil toplamda 5 kilo simdilik. Ama yola devam
Asmin birilerine hesap verecek olunca daha dikkat ediyorsun yemene ve sporuna. Keşke işlerini halledip sen de katilsan. İllaki faydasını görürsün.kim neyi nasil yapiyor anlamadim. Sen onlarla mi diyetesyenli mi veriyorsun
neresi cok degil kiz?!?! 5 kg!!!Cok degil toplamda 5 kilo simdilik. Ama yola devam
evi tasiyipbende katilayim canimAsmin birilerine hesap verecek olunca daha dikkat ediyorsun yemene ve sporuna. Keşke işlerini halledip sen de katilsan. İllaki faydasını görürsün.
Evet aylar sonra cevap veriyorum:). Aslinda sparisler coktan gelmis ama arkadasim da yeni öğrenmiş.. siparişi toplu verdikleri için diğer arkadaşa girmiş siparişler.. saadete gelirsem; bu arkadaş siparişlerini daha görmemiş ama diğer arkadaş her üründen çok memnunmuş, bu ilk siparişi de değilmiş.arkadasin türkyeden birseyler ismarlamisdi al kapida.com muydu? Bak ismini bile unutmusum. O ürünler hic gelmedi di mi?
5 kilo versem istediğim kiloya gelirimneresi cok degil kiz?!?! 5 kg!!!
Güle güle kullan canım aldiklariniSelâm kızlar
Taca gittik ihtiyaçlarımı aldim yine kendimi kaybettim
Perdelerim makinede hatta camlari hizlica sildim asacağım hemen.
HahahahaBebiş çok çocuklu insanları ışık hızıyla anlamamı sağladı çok şükürbir çocuk hiç çocukmuş diye diye geziyorum ortalıkta gece boyu kolik gündüz kuşağında uykulu bir şekilde geçiriyoruz bakalım
Anne sen mi geldinHahahaha
Bende bugün dedimki arkadaşla konuşuyorum
Tam çocukları göndercem sonra torunlarla çıkıp gelecekler bana hiç rahat yok dedim kahkaha atti
Güle güle kullan canımSelâm kızlar
Taca gittik ihtiyaçlarımı aldim yine kendimi kaybettim
Perdelerim makinede hatta camlari hizlica sildim asacağım hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?