- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.401
30lu yaşlar birçok kadinda benzer şeyler hissettiriyor:)30lu yaşlar gerçekten farkındalık yaşlarıymış.
Ben de 30'dan sonra minimalizme, birikime daha çok ağırlık verdim.
Daha az eşya, daha az iş; daha çok aileyle vakit, daha çok huzur+mutluluk.
Birikimi de hep kötü günler için yapıyorum. Allah bu günlerimizi aratmasın.
30 benim icin de öyledir. hayatim degisti. 35 te büyüdüm. AncaÖnce aylik yapmaya başladım mavimlim.
Sonra 6 aylik ve yillik yaptim
Dedim bu kadari yetmez 5 yillik yapayim
+2 de ekleyince 7 yillik oldu.
Yeni ev icin de plânlarım var ama henüz değil.
Sanirim 2021 sonu gibi onlar yada 2022 ilk ayları.
Ayy bende plân ne çok.
Rabbim sağlık versin de olur inş.
30 yaş dönüm noktası oldu benim için.
35 ise farkindalik.
Ben büyümek istemiyorum30 benim icin de öyledir. hayatim degisti. 35 te büyüdüm. Anca
Bereketli olsunnnkaramelli_turta canim ben 10 gram altin daha aldim bu sabah, kasim ayina eklersin.
Günaydin hosgeldinizGünaydın kızlar aranıza katılabilirmiyim ara ara okuyorım sizi mola aralarında birikim adına motive oluyorum gerçekten sizleri okurken katkınız çok oldu bana hepnize teşekkür ederim
hosgeldinGünaydın kızlar aranıza katılabilirmiyim ara ara okuyorım sizi mola aralarında birikim adına motive oluyorum gerçekten sizleri okurken katkınız çok oldu bana hepnize teşekkür ederim
HosgeldinizGünaydın kızlar aranıza katılabilirmiyim ara ara okuyorım sizi mola aralarında birikim adına motive oluyorum gerçekten sizleri okurken katkınız çok oldu bana hepnize teşekkür ederim
neymiş ki bu?Eki Görüntüle 2718897
kızlar ınstagramda bi sayfada gördüm bereket günlerindenmiş bugun de hadı bakalım kumbarama 5tl attım
kasım ayı bereket günleriymişneymiş ki bu?
Hoşbuldum teşekkür ederim Gerçektende öyle bayılarak okuyorum bilgi paylaşımlarınız ve diyaloglarız çok hoşGünaydin hosgeldinizen güzel yere gelmissiniz, bu topik sayesinde güzel birikimler yapiyor, muhabbetler kuruyoruz.
Teşekkür ederimHosgeldiniz
Teşekkür ederimhosgeldin
inandım, kabul ettim :)kasım ayı bereket günleriymişya Allah bereket versın her günümüze önemli olan inanarak yapmak. maksat yeşillik olsun
buldum buldumkasım ayı bereket günleriymişya Allah bereket versın her günümüze önemli olan inanarak yapmak. maksat yeşillik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?