inandım, kabul ettim :)

Tam işyerimdeki kumbarama para atacaktım kiiii, cüzdanımı evde unutmuşum

Hangi sayfa olduğunu söyler misin özelden?
sorun olmaz heralde yazsam ya evreninmatematigi adı sayfanın bugun takibe aldım ben de bide eskıden beri takip ettıgım evekonomisti var paradurumu var güzel sayfalar

Selam kizlar,

sali günü yeni evin anahtarlarini aldik bugünde bi arkadas münübüsüyle geldi, son haftalar yeni aldigimiz herseyi götürdüler esimle. Arkadaslar olmasaydi nasil tasinirdik bilmiyorum. Ardindan gidip kizin odasina hali flex almislar. Yarin erkenden yeni eve gidip onu yerlestircez ve yarin buzdolabi, camasir makinemiz ve yatagimiz gelcek.
Beklerken bir kac ivir zivir kurariz birszda eve su mu aliriz.
Cuma masam sandalyeler, koltuk ve dolabimiz gelcek, cumarteside baska bir arkadas gelcek eski evde ne gidecekse götürcek. Böylece cumartesi full tasincaz.
Pazar günüde bi arkadas dolap kurmaya gelcek.
Bugün kiyafetlerimizi paketledik, yarin dosya ivir zivir paketleriz, cuma gec gelcez ama mecbur hersey paketlencek o aksam.
Haftayada kücük tamirat, boya ve temizlik icin bir gün gelcez, ardindan burayi devretcez.
Yeni evin eksik kalan mobilyalarinida haftaya internetden secip ismarliyacagiz.
Bu ara bugün aradilar beni, mutfagimiz 22 aralik gelcekmis yani sadece 1 ay mutfaksiz idare etmeliyim.
Para su gibi gidiyor bu arada. Hesaplamaya korkuyorum resmen ev kaca patladi diye.
Benden bukadar. Erken kalkcaz yarin.
Tatli rüyalar görün

Yaa sonundaaa
Güle güle huzurla oturun canısıı:)
Covid bitsin borcamımızı alıp gelelim hayırlı olsuna

hayırlı olsn canım cok sevındım güle güle oturun agız tadıyla

güle güle otur canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…