Ooo haberler sendeymis gönlünüzce oturun insallah.

Evet buzdolabi ve camasir makinesi geldi bugün. Yatagimiz gelmedi...bilin bakim neden...evet satici türkdü. Güya yarin getircek aksam. Dedim biz yarin sksam evde son paketleri hazirlamaliyiz gec dönersek cumartesi sabah nasil tasincaz yeminle bu don kezdi. Hernezaman bizimkilere bulasirsam böyle seyler oluyor. Artik almanlar kazandin, en azindan adamlarin sözü söz.
Neyse canlar, daha sinirlenmiyeyim bu saatde. Sabah erken kalkip gitcez yine

Hayır surda bin yıldır evrak topluyosn pnlara laf etmedin
hemen Türktü cok ayıp
Bi isi cıkmsıtır adamcagızın gelir yani(savunacak yerimde kalmadı artk)
Paranın tamamını vermediniz ins,bizde adettir paranın tamamını verirsen o mal gelmez
Adet yani öyle ückagıt yapıyor diye düsünme

Sabah sabah para harcadim e hep altin alınmıyor
Büyük oğluma test kitaplari aldım bu yıl konular onu zorlayacak gibi.
Kütüphaneye gidip ödünç kitapları biraktim tâbi elim boş dönmedim yine
Birazdan eczaneye gidip sipariş vitaminleri alacağım. Eşim içinde gelirse zatürre aşısı sipariş verdim gelmiş onunkini alacağım şimdide pazartesi yaptırsin. Tırsıyorum ben bu virüsten.
Eczaneye de sanirim 550 tl vereceğim.
Birde parfüm siparişim vardi 50 tl.
Köyden fasulye, tarhana gelmiş 3 kg fasulye aldım 1 kg tarhana,1 kg kesme.
Tarhana yapmıyoruz biz sanirim büyüklerim 'de bilmiyor nasil yapıldığını.
Göçmenlerde tarhana geleneği yok kizlar

yok kiz paranin cogu bede
yok cano savuncak birseyi kalmadi, hepsini yazmaya üseniyorum yoksa sende almanlardan taraf olurdun

Günaydin canlar,

esim sabah erkenden kalkti gitti obir eve. Bendekiz biraz uykusunu alsin diye biraz gec gitcem. Cocugun tüm düzeni bozuldu günlerdir. Iki gündür nerdese hic birsey yemedi, uyku saatleri sasti.
Uyansin oyaliyarak umarim iyi bir kahvalti yaptira bilrimde migdesine bari biraz birsey girsin.
Ardindan bizde cikariz, marketden biraz sebze alip giderim. Esimde türk marketinden alisveris yapcak.
O cok yoruldu ya, tasiyor, kuruyor günlerdir.
Bende kalkip kahvalti hazirliyayim sipam uyanana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…