- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.441
Ooo haberler sendeymisSelam kizlar,
sali günü yeni evin anahtarlarini aldikbugünde bi arkadas münübüsüyle geldi, son haftalar yeni aldigimiz herseyi götürdüler esimle. Arkadaslar olmasaydi nasil tasinirdik bilmiyorum. Ardindan gidip kizin odasina hali flex almislar. Yarin erkenden yeni eve gidip onu yerlestircez ve yarin buzdolabi, camasir makinemiz ve yatagimiz gelcek.
Beklerken bir kac ivir zivir kurariz birszda eve su mu aliriz.
Cuma masam sandalyeler, koltuk ve dolabimiz gelcek, cumarteside baska bir arkadas gelcek eski evde ne gidecekse götürcek. Böylece cumartesi full tasincaz.
Pazar günüde bi arkadas dolap kurmaya gelcek.
Bugün kiyafetlerimizi paketledik, yarin dosya ivir zivir paketleriz, cuma gec gelcez ama mecbur hersey paketlencek o aksam.
Haftayada kücük tamirat, boya ve temizlik icin bir gün gelcez, ardindan burayi devretcez.
Yeni evin eksik kalan mobilyalarinida haftaya internetden secip ismarliyacagiz.
Bu ara bugün aradilar beni, mutfagimiz 22 aralik gelcekmisyani sadece 1 ay mutfaksiz idare etmeliyim.
Para su gibi gidiyor bu arada. Hesaplamaya korkuyorum resmen ev kaca patladi diye.
Benden bukadar. Erken kalkcaz yarin.
Tatli rüyalar görün
Kuyumcudan mi aldın ablaSelam kızlar
1 grm 480 den aldım
50 tl bereket kumbarasına attım
Ben de bekliyorum wit. Fena kar yaptı al satçılar. Biz al yatçılar da ucuzdan alma fırsatı yakaladı işte.Altın 465e düştü harika bir alim fırsatı
Maaşlar hemen yatsa da alsak
Evet canım ama nette bıgün bayağı düşmüştğ neden öyle pahalı aldın kiKuyumcudan mi aldın abla
Biz öğlen 484 den aldik
Ya sorma en az 3000lik kari kacirdimBen de bekliyorum wit. Fena kar yaptı al satçılar. Biz al yatçılar da ucuzdan alma fırsatı yakaladı işte.
Kuyumcular o fiyattan vermiyor canım yok vergisi fln diyolar 480 di burda kaç yere sordum dovuzcide aynı fitati veriyorEvet canım ama nette bıgün bayağı düşmüştğ neden öyle pahalı aldın ki
alooo dön yuvaya bakim özledik seniSelam kizlar
Çok yoğunum bu hafta pek okuyamadim sizi
Herkes iyiyse sorun yok
Önemli birşey olursa etiket yapın beni atlamayayim
Hayır surda bin yıldır evrak topluyosn pnlara laf etmedinEvet buzdolabi ve camasir makinesi geldi bugün. Yatagimiz gelmedi...bilin bakim neden...evet satici türkdü. Güya yarin getircek aksam. Dedim biz yarin sksam evde son paketleri hazirlamaliyiz gec dönersek cumartesi sabah nasil tasincazyeminle bu don kezdi. Hernezaman bizimkilere bulasirsam böyle seyler oluyor. Artik almanlar kazandin, en azindan adamlarin sözü söz.
Neyse canlar, daha sinirlenmiyeyim bu saatde. Sabah erken kalkip gitcez yine
Dün almadım ondan önceki gün aldık biz çarşamba günü yaniEvet canım ama nette bıgün bayağı düşmüştğ neden öyle pahalı aldın ki
yok kiz paranin cogu bedeHayır surda bin yıldır evrak topluyosn pnlara laf etmedin
hemen Türktü cok ayıp
Bi isi cıkmsıtır adamcagızın gelir yani(savunacak yerimde kalmadı artk)
Paranın tamamını vermediniz ins,bizde adettir paranın tamamını verirsen o mal gelmez
Adet yani öyle ückagıt yapıyor diye düsünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?