- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.461
Haklisin vallaAltın 465e düştü harika bir alim fırsatı
Maaşlar hemen yatsa da alsak
Bereketli olsunn
Sen bukadr Türk'ü elin Alamanyasında nerden buldun kızyatagi yine getirmek istememis. Deposuda bizim eve iki sokak. Elemani yokmus tasimaya. Dünkü bahaneside aynidi. Esim sertcikmis demis getir birlikte tasiriz diye.
Ha bu arada devredecegim adamada benim ev sahibi halen contrati geri yollamamis. Evet oda alman degil, hirvat.
Bu almanlar yanancilari neden sevmediklerini cidden anliyorum. Bende sevmiyorum artik arkadas
yeni tasincagimiz mahalle anladigim kadariyla 100de 60 türkSen bukadr Türk'ü elin Alamanyasında nerden buldun kız
Biz Trde bukadr Türk görmüyorz
Sagımız solumuz Suriyeli
tasinmak ciddi masraf, helede ev kira degilse tabiki daha cok masraf. Yinede üzme kendini canim, sonucda her sy ödedigin kredide büyük birbirikimselam kızlar nasılsınız
ay canım sıkıldı ya arabanın yedek anahtarı biz alırken adam önceden kaybetmıs dıye yoktu.taa ne zaman sıparıs vermıstık evden önce, sımdı o gelmıs arabanın da servıs zamanı gelmıs. smdı bi sürü masraf. gercekten halimize bin şükür ama kredi harıcı ilave masraflardan yoruldm artık 4 ayda 50 binden fazla harcama yaptık tapu falan dahil. ocaga kadar bin 500tl falan dahi olsa bırıktırırım dıye dusunuyodum hoop daha fazlasını harcamıs olduk sımdıden.
Selâm canım, üzme kendini ev sizin artik masraf olacak iki yil kadar.selam kızlar nasılsınız
ay canım sıkıldı ya arabanın yedek anahtarı biz alırken adam önceden kaybetmıs dıye yoktu.taa ne zaman sıparıs vermıstık evden önce, sımdı o gelmıs arabanın da servıs zamanı gelmıs. smdı bi sürü masraf. gercekten halimize bin şükür ama kredi harıcı ilave masraflardan yoruldm artık 4 ayda 50 binden fazla harcama yaptık tapu falan dahil. ocaga kadar bin 500tl falan dahi olsa bırıktırırım dıye dusunuyodum hoop daha fazlasını harcamıs olduk sımdıden.
Kolaylıklar dilerim canim asmincim.evimiz kümest kadar büyük, ama her yerden eysa cikiyor
Ev doldu poset, karton. Kimildiyacak yer yok. Berde saklamisiz bukadar eysayi cözemedik. Süreklide birseyler ayirip atiyoruz yani.
Esime aciyorum. Tüm yük onda. Bugün obir evde koltugu, masayi, banyo dolabini tek basina montage etmis. Slis veriside o hal etti. Yatagida tasidi. Eve geldi burdada benimke calisti. Yarinda 4 kat in cik yapcaklar. Cidden felaket yoruluyor.
Dahabu evin tamir, boya ve temizlik isleri var.
Yarin biri gelip yatakla dolabi kurcakmis. 100€ ya anlasmislar esimle bakalim. Gelmezse yarin pazar arkadasimiz gelip yardim etcek.
Benim bellim halen agriyor. Gecen haftaki kadar degil ama sprekli his ediyorum hareket ettikce. Tasinalimda bi doktora görüneyim.
Benden artik bi kac gün sadece tasinma hikayeleri duyarsiniz herhalde
Öpüldünüz iyi geceler
tasinmak ciddi masraf, helede ev kira degilse tabiki daha cok masraf. Yinede üzme kendini canim, sonucda her sy ödedigin kredide büyük birbirikim
çok sagolun kızlar Rabbim bugunumüzü aratmasın insAllah hayırlısıyla öderiz Allah öncelikle saglık versınSelâm canım, üzme kendini ev sizin artik masraf olacak iki yil kadar.
Zamanla hepsinin borcu bitecek öyle düşün
Neyseki düzenli odenebiliyor rabbim bu günlerimizi aratmasın.
Haydi az kaldi birazda yerlesmeni okumak istiyorumevimiz kümest kadar büyük, ama her yerden eysa cikiyor
Ev doldu poset, karton. Kimildiyacak yer yok. Berde saklamisiz bukadar eysayi cözemedik. Süreklide birseyler ayirip atiyoruz yani.
Esime aciyorum. Tüm yük onda. Bugün obir evde koltugu, masayi, banyo dolabini tek basina montage etmis. Slis veriside o hal etti. Yatagida tasidi. Eve geldi burdada benimke calisti. Yarinda 4 kat in cik yapcaklar. Cidden felaket yoruluyor.
Dahabu evin tamir, boya ve temizlik isleri var.
Yarin biri gelip yatakla dolabi kurcakmis. 100€ ya anlasmislar esimle bakalim. Gelmezse yarin pazar arkadasimiz gelip yardim etcek.
Benim bellim halen agriyor. Gecen haftaki kadar degil ama sprekli his ediyorum hareket ettikce. Tasinalimda bi doktora görüneyim.
Benden artik bi kac gün sadece tasinma hikayeleri duyarsiniz herhalde
Öpüldünüz iyi geceler
Selâm witchSelam kızlar neler yapıyorsunuz
Ben biraz yoğunum bitmeyen ev işleri iş çocuklar ve ödevleri arasında kayboldum
Şimdi birde sınava çalışıyorum çok az kaldı.
Hiç bisey yetişmiyor gibi geliyor.
Pazartesi gelsede altinlari alsak artık
Aynen canımSelâm witch
Bitmiyor bitmiyor işler maalesef.
Altin bu ara iyi düşüşte, ben yuksekken aldim ama sen bir miktar düşükten alacaksın
Sorun değil benim için yakin zamanda bozdurmayacağım zaten.
cok gecmis olsun canimCanım sıkkın aslinda benim.
Ablam gece ve gün içinde rahatsızlanmış dra gitti bugün hattâ bende yanına gitmeyi teklif ettim ama istemedi.
Nabzi yüksek çıkmış ve tansiyonu.
Ama hiçbirşeyi yoktu ne oldu anlamadim
Bir koşup sarilasim geldi,ağlayasım.
Iki serum takılmış ve covid testi yapılmış yarına çıkar sonucu.
Umarim bulaşmamıştır
Bulaştıysa da çarçabuk atlatir inş.
Ah insanın en canına taş değdiğinde bize değmiş gibi hissediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?