- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.501
Geçmiş olsun canım.Inşallah hemen atlatır
Çok geçmiş olsun acil şifalar canım. C Vitamini ve d vitaminine devam etsin kekik çayı icsin yemesine dikkat etsin en kısa sürede toparlar inşallah dualarım sizinle.
Atlatır Allah'ın izniyle inşallah. İyi bakım ve beslenmeyle bir şeyi kalmaz. Kronik hastalığı var mı karamellim.
Turtis çok geçmiş olsun canım, bir an evvel atlatır umarim
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım inşallah hafif şekilde atlatır
Teşekkür ederim kizlarİnss ayakkta atlatırlar cok gecmis olsn cnm
yatagi yine getirmek istememis. Deposuda bizim eve iki sokak. Elemani yokmus tasimaya. Dünkü bahaneside aynidi. Esim sertcikmis demis getir birlikte tasiriz diye.
Ha bu arada devredecegim adamada benim ev sahibi halen contrati geri yollamamis. Evet oda alman degil, hirvat.
Bu almanlar yanancilari neden sevmediklerini cidden anliyorum. Bende sevmiyorum artik arkadas
Acil sifalar diliyorum canim simdi gördüm.
Benim sagim solum Alman. Hatta yan komsumun ingilizcesi de pek yok. Ben de yakinda Almana dönüsecegimyeni tasincagimiz mahalle anladigim kadariyla 100de 60 türkya kendimi onlara benzetcem, yada kafayi yiyecem herhalde genelde türk bayanlar beni cok sevmezler, bakalim orda nasil olcak
Yarin ilk is altinlari al senSelam kızlar neler yapıyorsunuz
Ben biraz yoğunum bitmeyen ev işleri iş çocuklar ve ödevleri arasında kayboldum
Şimdi birde sınava çalışıyorum çok az kaldı.
Hiç bisey yetişmiyor gibi geliyor.
Pazartesi gelsede altinlari alsak artık
Oh ne güzel yapmissin keyifli okumalar.Pazar günü evde olunca ne yapacağımı şaşırdım
Pizza yaptim çocuklara çay demledim kahvaltıya.
Çamaşırlar zaten hep yıkanıyor hiç boş kalmıyor makine.
Bir tur temizlik yaparim bugün.
Sabah sabah yine kitapyurdundan sipariş verdim.
Pegasus yayinlari bazı serilerde müthiş indirim yapmış.
Romantik komedi tarzi seviyorum da 10lu serinin fiyati 375ten 100 tlye düşmüş ,hemen aldim
3 kitap da başka yabanci yazarin aldım toplam 170 tl çok uygun bir alışveriş oldu.
2021 yılının okunacak kitaplarina yatirim yaptim bu yil denk geldikçe aldım.
Canım sıkkın aslinda benim.
Ablam gece ve gün içinde rahatsızlanmış dra gitti bugün hattâ bende yanına gitmeyi teklif ettim ama istemedi.
Nabzi yüksek çıkmış ve tansiyonu.
Ama hiçbirşeyi yoktu ne oldu anlamadim
Bir koşup sarilasim geldi,ağlayasım.
Iki serum takılmış ve covid testi yapılmış yarına çıkar sonucu.
Umarim bulaşmamıştır
Bulaştıysa da çarçabuk atlatir inş.
Ah insanın en canına taş değdiğinde bize değmiş gibi hissediyoruz.
çok gecmıs olsun turtişim Allahın ıznıyle kolay atlatır ıns normalde test sonuncundan sonra getiriyorlar ılacı aynı gün içinde diye biliyorumKizlar ablamın test sonucu pozitif
Sağol uykucum sonuç bugün çıktı ilacı yarin gelir diye tahmin ediyorum ama.çok gecmıs olsun turtişim Allahın ıznıyle kolay atlatır ıns normalde test sonuncundan sonra getiriyorlar ılacı aynı gün içinde diye biliyorum
Kardeşimin sonucu pazar gecesi çıktı pazartesi akşam getirdiler ilacı o artı vitamin kullandım ddiTeşekkürler kızlar.
Çok canım sıkkın moralim bozuk
Ateşi de varmış bu akşam.
Ilaclarini ne zaman getirirler ki acaba.
Senin kardeşine de geçmiş olsun cnm.Kardeşimin sonucu pazar gecesi çıktı pazartesi akşam getirdiler ilacı o artı vitamin kullandım ddi
Canım yarın verirler mutlaka hastanedeyse daha iyi bakilir. Psikolojik olarak sizde iyi olun ona da moral verin inanın çok ihtiyacı varSenin kardeşine de geçmiş olsun cnm.
Bugün cıktı sonucu,yarin gelir belki ilaçları.
Vitamin covid olduktan sonra mi kullandı,ilaçlarla birlikte?
Günaydin canim cok haklisin valla. Ürün fiyatlari inmez hicBakalım altın ne kadardan açacak fiyatı bugün piyasada. Kaç olursa olsun alacağız. Birikim aracimiz altın sonuçta.
Düşüş bekleyen de çok,ani firlama bekleyen de. Ben bu aralıkta gezmesini isterdim. Dolar da altın da düşse satın aldigimiz ürün fiyatlarına yansıtmıyor çünkü çakallar.Zammı dolar arttı diye koyup düşünce hiç haberleri olmuyor nedense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?