Geçmiş olsun canım.Inşallah hemen atlatır

Çok geçmiş olsun acil şifalar canım. C Vitamini ve d vitaminine devam etsin kekik çayı icsin yemesine dikkat etsin en kısa sürede toparlar inşallah dualarım sizinle.

Atlatır Allah'ın izniyle inşallah. İyi bakım ve beslenmeyle bir şeyi kalmaz. Kronik hastalığı var mı karamellim.

Turtis çok geçmiş olsun canım, bir an evvel atlatır umarim

Geçmiş olsun canım inşallah hafif şekilde atlatır

İnss ayakkta atlatırlar cok gecmis olsn cnm
Teşekkür ederim kizlar
Bilinen bir kronik rahatsızlığı yok ablamin Colombre

yeni tasincagimiz mahalle anladigim kadariyla 100de 60 türk ya kendimi onlara benzetcem, yada kafayi yiyecem herhalde genelde türk bayanlar beni cok sevmezler, bakalim orda nasil olcak
Benim sagim solum Alman. Hatta yan komsumun ingilizcesi de pek yok. Ben de yakinda Almana dönüsecegim

Yarin ilk is altinlari al sen

Oh ne güzel yapmissin keyifli okumalar.

Kizlar ablamın test sonucu pozitif
çok gecmıs olsun turtişim Allahın ıznıyle kolay atlatır ıns normalde test sonuncundan sonra getiriyorlar ılacı aynı gün içinde diye biliyorum

Teşekkürler kızlar.
Çok canım sıkkın moralim bozuk
Ateşi de varmış bu akşam.
Ilaclarini ne zaman getirirler ki acaba.
Kardeşimin sonucu pazar gecesi çıktı pazartesi akşam getirdiler ilacı o artı vitamin kullandım ddi

Kardeşimin sonucu pazar gecesi çıktı pazartesi akşam getirdiler ilacı o artı vitamin kullandım ddi
Senin kardeşine de geçmiş olsun cnm.
Bugün cıktı sonucu,yarin gelir belki ilaçları.
Vitamin covid olduktan sonra mi kullandı,ilaçlarla birlikte?

Senin kardeşine de geçmiş olsun cnm.
Bugün cıktı sonucu,yarin gelir belki ilaçları.
Vitamin covid olduktan sonra mi kullandı,ilaçlarla birlikte?
Canım yarın verirler mutlaka hastanedeyse daha iyi bakilir. Psikolojik olarak sizde iyi olun ona da moral verin inanın çok ihtiyacı var

Bakalım altın ne kadardan açacak fiyatı bugün piyasada. Kaç olursa olsun alacağız. Birikim aracimiz altın sonuçta.
Düşüş bekleyen de çok,ani firlama bekleyen de. Ben bu aralıkta gezmesini isterdim. Dolar da altın da düşse satın aldigimiz ürün fiyatlarına yansıtmıyor çünkü çakallar. Zammı dolar arttı diye koyup düşünce hiç haberleri olmuyor nedense.

Günaydin canim cok haklisin valla. Ürün fiyatlari inmez hic bakalim altin bugün nolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…