- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.941
Amaç ders almaksa cagiracagi kişi sensin de farkında değilBak bak herkesi özele çağırıyor
Ne var kız özelde dets mi alacaksinn asminden, ders mi vereceksin
Bereketli olsun kahvemsicimSelam kızlar
Bugün maaşımi aldım
Yarın sakin kafayla hesap kitap yapıp birikim tutarını da ayiracagim.
Bugün yasaklar aciklanacak haberini görünce akşam kuaföre gittim. Kas, manikür olayını hallettim. Kapanmadı ama olsun bakım iyidir
Bugün gece itibari ile eski işyeri ile sözleşmenin yasağı da bitiyor,bol bol foto paylasirim artık sosyal medyada. Apartman dairesinden plazaya uzanan yasamim
Ofise çam ağacı siparişi verdik, süsleme yapicaz.
Bazen istemsizce eski yer ile kiyasliyorum.
Biraz huzunleniyorum sonuçta uzun yıllar çalıştım ve çok anı biriktirdim.
Sonra kahvemsi maaşını düşün, önün açık burada unut eskiyi, full konsantre çalış diyip elit yasantima dönüyorum
Öyle işte
Ayy kahkaha attim sesliAmaç ders almaksa cagiracagi kişi sensin de farkında değil
Güle güle harca. Altin almayi unutmaSelam kızlar
Bugün maaşımi aldım
Bugün yasaklar aciklanacak haberini görünce akşam kuaföre gittim. Kas, manikür olayını hallettim. Kapanmadı ama olsun bakım iyidir
Bugün gece itibari ile eski işyeri ile sözleşmenin yasağı da bitiyor,bol bol foto paylasirim artık sosyal medyada. Apartman dairesinden plazaya uzanan yasamim
Sonra kahvemsi maaşını düşün, önün açık burada unut eskiyi, full konsantre çalış diyip elit yasantima dönüyorum
Öyle işte
Korktum sen topik sahibisinAyy kahkaha attim sesli
Beni çağırmadı özele
Ama bende aranızdanımKorktum sen topik sahibisin
Önereceğiniz program var mı?@fizikopat hoşgeldin.
Maaşını alınca tüm ödemelerini yaz.
Kira, faturalar, kk, ne oduyorsan. Ve birikimi de bir ödeme kalemi gibi listeye ekle.
İlk gelir gider dengeni bilmediğin için gram altın ile baslayabilirsin.
Birikimi harcamaları yapmadan yapıyoruz yani burası önemli.
Bir kaç ay böyle bütçe yaparsan sonra nereye ne harcadigin net olarak ortaya çıkar.
Uygulamalar var onları indirebilirsin teelfonuna, böylece herşeyi anında kaydedersin.
Ay sonunda da elinde para kalırsa döviz ya da altın alırsın.
Oh ne güzelKizlar 2020 yıllık hedeflerimize yetişebildik mi?
2021 için de birikim plânları yaptınız mi?
Ben ilk 6 aylik hedefimi tutturmustum, bir miktar fazlasi ile.
Ikinci 6 aylık hedefime de yakinlastim son iki aydır giderler fazla belki 1 gram eksik kalabilir ama zaten ilk yarıda hedefi geçtim.
Bereketli olsunnnSelam kızlar
Bugün maaşımi aldım
Öyle işte
Güle güle harca maaşını canımSelam kızlar
Bugün maaşımi aldım
Öyle işte
Hoşgeldiniz.Arkadaşlar sayfalar çok eğlenceli muhabbetiniz bol olsun maşallah. Altın diye girdim neler okudum neler
Konuma gelecek olursak sizler takip ediyorsunuz piyasa durumu ne olacak 75 gr altınım oldu şuan. Elime para geçtikçe aldım son 6 aydır falan. Ama düşüşler sert gidiyor gibi. Ne yapmalıyız. Zarardayım diye düşünmeden her fırsatta almaya devam mı ne dersiniz? Çok güzel düştü tam yatırım zamanı aslında ama aksilik gibi şu sıra gelecek bir toplu param yok.
benim gelecegim bellisiz kresden dolayi, esimin maasida anca masraflarimizi karsiliyacak. Kesinlessin kres olaylari, ozaman bende plan yapa bilirim. Yani anca harcliklarimla zulama devam ede bilirimKizlar 2020 yıllık hedeflerimize yetişebildik mi?
2021 için de birikim plânları yaptınız mi?
Ben ilk 6 aylik hedefimi tutturmustum, bir miktar fazlasi ile.
Ikinci 6 aylık hedefime de yakinlastim son iki aydır giderler fazla belki 1 gram eksik kalabilir ama zaten ilk yarıda hedefi geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?