Selam kızlar
Bugün maaşımi aldım
Yarın sakin kafayla hesap kitap yapıp birikim tutarını da ayiracagim.
Bugün yasaklar aciklanacak haberini görünce akşam kuaföre gittim. Kas, manikür olayını hallettim. Kapanmadı ama olsun bakım iyidir
Bugün gece itibari ile eski işyeri ile sözleşmenin yasağı da bitiyor,bol bol foto paylasirim artık sosyal medyada. Apartman dairesinden plazaya uzanan yasamim
Ofise çam ağacı siparişi verdik, süsleme yapicaz.
Bazen istemsizce eski yer ile kiyasliyorum.
Biraz huzunleniyorum sonuçta uzun yıllar çalıştım ve çok anı biriktirdim.
Sonra kahvemsi maaşını düşün, önün açık burada unut eskiyi, full konsantre çalış diyip elit yasantima dönüyorum
Öyle işte

selam kizlar ve plaza prensesi

yarin aksam esimi ehliyet kursuna yazdircaz umarim. Bakalim anlasa bilcez mi. Ayrica haftanin iki aksamida 1-2 saatligine yardimci ariyormus sürücü kursu. Bize 300 m uzak.
Aksam 6 dan sonra. Esim saat17 de eve gelcek yeni isinden, yetisirim yani.
Sansi mi deneyip bas vurcam yarin gitmisken Fazla ödemezler ek is icin. 200€ civari tahmin ediyorum. Ama benim icin degisiklik olur ve dedigim gibi eve cok yakin.

Bereketli olsun kahvemsicim
Iyi yapmışsın halledip, bende gittim iki gün önce yakindir onlarin da saat kısıtlaması kapanmasi vs.
Yaa insan huzunlenmez mi yıllarını vermişsin ama belki böylesi daha hayırlı olacak senin için.

Güle güle harca. Altin almayi unutma
Resimleri dört gözle bekliyorum

Kizlar 2020 yıllık hedeflerimize yetişebildik mi?
2021 için de birikim plânları yaptınız mi?
Ben ilk 6 aylik hedefimi tutturmustum, bir miktar fazlasi ile.
Ikinci 6 aylık hedefime de yakinlastim son iki aydır giderler fazla belki 1 gram eksik kalabilir ama zaten ilk yarıda hedefi geçtim.

Önereceğiniz program var mı?

Oh ne güzel benim de yetisti cok sükür. Yalniz senin ana listede yanlis onu bir düzelt zahmet olmazsa. Ben 300 gram altini tüm sene icin planlamistim. Yanlis anlasilma oldu herhalde
Gelecek seneyi planlayalim bakalim.

Arkadaşlar sayfalar çok eğlenceli muhabbetiniz bol olsun maşallah. Altın diye girdim neler okudum neler
Konuma gelecek olursak sizler takip ediyorsunuz piyasa durumu ne olacak 75 gr altınım oldu şuan. Elime para geçtikçe aldım son 6 aydır falan. Ama düşüşler sert gidiyor gibi. Ne yapmalıyız. Zarardayım diye düşünmeden her fırsatta almaya devam mı ne dersiniz? Çok güzel düştü tam yatırım zamanı aslında ama aksilik gibi şu sıra gelecek bir toplu param yok.

Bereketli olsunnn

Güle güle harca maaşını canım
Fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum

Hoşgeldiniz.
Altın uzun vadede asla kaybettirmedi
Sabırlı olmak lazım
En az 1 2 yıl unutmak lazım

benim gelecegim bellisiz kresden dolayi, esimin maasida anca masraflarimizi karsiliyacak. Kesinlessin kres olaylari, ozaman bende plan yapa bilirim. Yani anca harcliklarimla zulama devam ede bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…