- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.981
Tamamdır alabilirsem birşey yazarım ama benim işim serbest meslek olduğu için gelen giden para belli olmuyor. Hedef koymam biraz zor gibi.Tek maaşla zor, bebiş küçük bakacak biri gerek.
Umarim gönlüne göre yol bulunur cnm.
Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Topige bir bebek daha geldi hadi bakalım.
Eğitim de başlı başına yatirim iyi yapmışsın
Aylik hedef belirledin mi,her ay ilk sayfada yaptığımız birikimleri yazıyoruz.
Birikimini yaptiktan sonra beni etiketlersen eklerim
Witchim manual araba kullandığını da öğrendim benim hatrımda tam bir amazonsunÇok iyi olmus cnm sevindim senin adına. Ben manüel kullanıyorum çabuk alışırsın
HoşgeldinizHoşbuldum
32 yaşıma girmek üzereyim 2. Çocuğumu hamileyim avukatım
O zaman caymak yok yola devam. Bugün aslında alacaktım ama ansızın bir eğitim işi çıktı kararsız kalsam da parayı altına değil eğitime yatırdım meslek de altın bilezik nasılsa aynı kapıya çılar diye düşündüm
iyiyim canım nolsun bugunumuze şükür benım oglus 16.5 aylık canım suan tam bir çete evin altını üstüne getiriyorkronikuykucu canım sen napiyosun senin oğlan nasıl kaç aylık oldu
Odamı bu zamanlarda böyleydi acaba
gecen sene burdada az yagdi, oda daglara yakin olmamiza ragmenBurda biz geldigimizden beri hic kar yagmadi, 3 kis gecirdik. Cocuklar hic kar görmeden büyüyecek resmen. Yazik.
Bu haftasonu hedeflerimi kontrol edeyim yazarim o zaman canimsO zaman yine aynı şeyi söyleyeyim
karamelli_turta turtisim sen topik sahibesi olarak açılışı yap
Ama biraz düşünelim haftaya yazalım mesela 2021 hedeflerimizi
Yurtdışında arkadaşım online yarışma yapacak. Ve kazananlara yılbaşı sepeti yapmayı planlıyordu şaraplı falan.Kızlar bana fikir verin.
Ofiste yönetim ekibi varız sadece çalışanlar evde. Motivasyon olsun diye çalışanlar online baglancak parti yapcaz.
Bu durumda hediye almam lazım.
Patron erkek, genel müdür benim yoneticim kadın, iki tane de diğer bölümlerin müdürü kadın var.
Toplam dört hediye olacak.
Ne alabilirim.
Elit düşünün ama
Kahvemsim ilk aklima gelenler hep kadın hediyesi olabilecek gibiKızlar bana fikir verin.
Ofiste yönetim ekibi varız sadece çalışanlar evde. Motivasyon olsun diye çalışanlar online baglancak parti yapcaz.
Patron erkek, genel müdür benim yoneticim kadın, iki tane de diğer bölümlerin müdürü kadın var.
Ne alabilirim.
Elit düşünün ama
Bayanlara vakkodan fular erkeklere vakkodan kravat. Bence gayet elitKızlar bana fikir verin.
Ne alabilirim.
Elit düşünün ama
Ya da bütçeyi aşmaz ise swaroski nin güzel usbli setleri var o olabilir.Kızlar bana fikir verin.
Ne alabilirim.
Elit düşünün ama
Elit olan onlar ben halktan biriYa da bütçeyi aşmaz ise swaroski nin güzel usbli setleri var o olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?