Tamamdır alabilirsem birşey yazarım ama benim işim serbest meslek olduğu için gelen giden para belli olmuyor. Hedef koymam biraz zor gibi.

Selam kızlar

Çok iyi olmus cnm sevindim senin adına. Ben manüel kullanıyorum çabuk alışırsın
Witchim manual araba kullandığını da öğrendim benim hatrımda tam bir amazonsun
Hoşgeldiniz

Allah sağlıkla tamamına erdirsin benim de eğitime döktüğüm para mütevazı bir araba parasıdır, hiç üzülmüyorum ama çok değerli bir yatırım bence

K kahvemsi mutluluk hayırlı olsun canım, süper haber

Ilk dilegim sağlık,sıhhat,huzur,mutluluk ve gecinebilecegimiz kadar maddi gelir demişim
Ev borcunu azaltmak tâbi bir de.
Kredi ödemesini yıldan epey azalttik
Ektra 30 bin demişim bir de.
O para da tamam.
Ama bir kısmı ara ödeme için kullandik, eylulden itibaren de altına dönüş yaptim.

Eklentiler

• Screenshot_20201202-145558_Chrome.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 59
Evde yapilacaklar:
Pencere acilacak ve oturma nisi yapilacak, iki oda arasindaki duvar yikilacak, sömine modernize edilecek, salon duvarlari boyanacak, yeni salon koltuk takimi alinacak, cocuklara yeni giysi dolabi alinacak, bahce zili tamir edilecek, bahce peyzaji yapilacak. Bunlar ilk aklima gelen harcamalar.

Kızlar bana fikir verin.
Ofiste yönetim ekibi varız sadece çalışanlar evde. Motivasyon olsun diye çalışanlar online baglancak parti yapcaz.
Bu durumda hediye almam lazım.
Patron erkek, genel müdür benim yoneticim kadın, iki tane de diğer bölümlerin müdürü kadın var.
Toplam dört hediye olacak.
Ne alabilirim.
Elit düşünün ama

Yurtdışında arkadaşım online yarışma yapacak. Ve kazananlara yılbaşı sepeti yapmayı planlıyordu şaraplı falan.
Odalarında kullanabilecekleri objeler olabilir.
Hanımlara fular - erkeklere şal/kravat olabilir.
İsme özel cüzdanlar olabilir.

Kahvemsim ilk aklima gelenler hep kadın hediyesi olabilecek gibi
Canlı çiçek, canta,kitap.
Taki desem zevkini tutturamayabilirsin.
Canlı saksı çiçeği özellikle sevmeyen kadin tanımıyorum.

Bayanlara vakkodan fular erkeklere vakkodan kravat. Bence gayet elit

Ya da bütçeyi aşmaz ise swaroski nin güzel usbli setleri var o olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…