- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #75.961
Hoşgeldin ,katilsana aramizaArkadaşlar sayfalar çok eğlenceli muhabbetiniz bol olsun maşallah. Altın diye girdim neler okudum neler
Konuma gelecek olursak sizler takip ediyorsunuz piyasa durumu ne olacak 75 gr altınım oldu şuan. Elime para geçtikçe aldım son 6 aydır falan. Ama düşüşler sert gidiyor gibi. Ne yapmalıyız. Zarardayım diye düşünmeden her fırsatta almaya devam mı ne dersiniz? Çok güzel düştü tam yatırım zamanı aslında ama aksilik gibi şu sıra gelecek bir toplu param yok.
Of witch o kadarda hazırlık ama nasip değilmiş.Pazar günü yapılacak olan sınavımız ertelendi çok moralim bozuk su anda. 5 gün kala ertelenirmi yaa zor çalıştım zaten işin yoksa baştan basla
Altınların bereketli olsun zengin bayanSelam kizlarkaramelli_turta 10 gram altin Aralik icin yazabilirsin bana canim.
Para yönetimi kullanıyorum benÖnereceğiniz program var mı?
Çok iyi olmus cnm sevindim senin adına. Ben manüel kullanıyorum çabuk alışırsınSelam kızlar
Bugün itibari ile halka karışmadan eve gidip geleceğim.
Şirkette boş araç var, ama ben manuel kullanamiyorumdireksiyon dersi alıp manuel araç kullanmayı öğrenmem şart.
Şoför bana çok yakın oturuyor araç onda kalacak, bir süre getirip götürecek.
Çok şükür bu derdi de atlattık
Burda anca tamirata yeterAltınların bereketli olsun zengin bayan
Vallahi bildiğin 1 yılda turkiyeden ev alinir senin o altinlarla
Bence her dönem böyle gibi değilse de böyle olmasından korkuyorumhepsinde böyle bir dönem var
HoşbuldumHoşgeldin ,katilsana aramiza
Kendinden bahseder misin?
Yuksekken de aldim ben almaya da devam edeceğim inş.
Yakın zamanda bozulmayacaksa altin candir.
Gayet de iyi olmus tebrikler.Kilo olayını çözdüm
Elden borcu kapattık
Şahsi birikim de tamam
Her ay ata tedaviye gitti
Tatiller yalan oldu
Eksik maaşa göre yine de fena bir yıl olmamış sanki
Burda biz geldigimizden beri hic kar yagmadi, 3 kis gecirdik. Cocuklar hic kar görmeden büyüyecek resmen. Yazik.Selam kizlar,
sabah 7 de uyandim esimle, o calismaya gitti, ben ev islerine basladim. Öglen yemege eve geldi, ardindan sofrayida toplayip kizi uyuttum, bir iki telefon isimi hal ettim, bir bölüm dizi izledim. Iyimis böyle artik sabahlari erken kalkmaya karar verdim.
Aksam burdaki sürücü kursuna gittik. Kadini resmen ikna ettik esime ders vermek icindil sorunu yasariz diyor hatun. Dedim e burda türk sürücü kursu yok, herkesle ayni sorunu yasiyacagiz ikna edip geldik 150€ havadan ödedik, bide bana is cikardi, bilmem hangi belediyeden hangi evraklari getir diye. Yani ben yine evrak pesindeyim, onsuz basliyamazmis.
Is sordum, dedi patron ben degilim onu ara. Yarin onu ariyacagim.
Aksamda gittim kiza 3 pijama aldim kislik, aktuelde görmüsdüm. Otobüsü kacirinca, 20 dakika bekledim mecbur. O sra dondum resmen, kar yagdi burda tüm gün. Kizim bayildi kara ama tabi
Tek maaşla zor, bebiş küçük bakacak biri gerek.Kızlar bazen çalışmayı düşünüyorum ama nerde çalışacağım bebeğimi kime emanet edecegim hiç bilmiyorum ama oğluma güzel bı gelecek için onun ihtiyaçlarını rahatça karsilayabilmek için çalışmak gerek tek maaşla çok zor..
Rabbim kucağına almayi nasip etsinHoşbuldum
32 yaşıma girmek üzereyim 2. Çocuğumu hamileyim avukatım
O zaman caymak yok yola devam. Bugün aslında alacaktım ama ansızın bir eğitim işi çıktı kararsız kalsam da parayı altına değil eğitime yatırdım meslek de altın bilezik nasılsa aynı kapıya çılar diye düşündüm
Bence sonuç gayet güzelKilo olayını çözdüm
Elden borcu kapattık
Şahsi birikim de tamam
Her ay ata tedaviye gitti
Tatiller yalan oldu
Eksik maaşa göre yine de fena bir yıl olmamış sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?