Hoşgeldin ,katilsana aramiza
Kendinden bahseder misin?
Yuksekken de aldim ben almaya da devam edeceğim inş.
Yakın zamanda bozulmayacaksa altin candir.

Selam kızlar
Bugün itibari ile halka karışmadan eve gidip geleceğim.
Şirkette boş araç var, ama ben manuel kullanamiyorum direksiyon dersi alıp manuel araç kullanmayı öğrenmem şart.
Şoför bana çok yakın oturuyor araç onda kalacak, bir süre getirip götürecek.
Çok şükür bu derdi de atlattık

Çok iyi olmus cnm sevindim senin adına. Ben manüel kullanıyorum çabuk alışırsın

Hoşgeldin ,katilsana aramiza
Kendinden bahseder misin?
Yuksekken de aldim ben almaya da devam edeceğim inş.
Yakın zamanda bozulmayacaksa altin candir.
Hoşbuldum
32 yaşıma girmek üzereyim 2. Çocuğumu hamileyim avukatım
O zaman caymak yok yola devam. Bugün aslında alacaktım ama ansızın bir eğitim işi çıktı kararsız kalsam da parayı altına değil eğitime yatırdım meslek de altın bilezik nasılsa aynı kapıya çılar diye düşündüm

Selam kizlar,
sabah 7 de uyandim esimle, o calismaya gitti, ben ev islerine basladim. Öglen yemege eve geldi, ardindan sofrayida toplayip kizi uyuttum, bir iki telefon isimi hal ettim, bir bölüm dizi izledim. Iyimis böyle artik sabahlari erken kalkmaya karar verdim.
Aksam burdaki sürücü kursuna gittik. Kadini resmen ikna ettik esime ders vermek icin dil sorunu yasariz diyor hatun. Dedim e burda türk sürücü kursu yok, herkesle ayni sorunu yasiyacagiz ikna edip geldik 150€ havadan ödedik, bide bana is cikardi, bilmem hangi belediyeden hangi evraklari getir diye. Yani ben yine evrak pesindeyim, onsuz basliyamazmis.
Is sordum, dedi patron ben degilim onu ara. Yarin onu ariyacagim.
Aksamda gittim kiza 3 pijama aldim kislik, aktuelde görmüsdüm. Otobüsü kacirinca, 20 dakika bekledim mecbur. O sra dondum resmen, kar yagdi burda tüm gün. Kizim bayildi kara ama tabi

Burda biz geldigimizden beri hic kar yagmadi, 3 kis gecirdik. Cocuklar hic kar görmeden büyüyecek resmen. Yazik.

Tek maaşla zor, bebiş küçük bakacak biri gerek.
Umarim gönlüne göre yol bulunur cnm.
Rabbim kucağına almayi nasip etsin
Topige bir bebek daha geldi hadi bakalım.
Eğitim de başlı başına yatirim iyi yapmışsın
Aylik hedef belirledin mi,her ay ilk sayfada yaptığımız birikimleri yazıyoruz.
Birikimini yaptiktan sonra beni etiketlersen eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…