Zamanlama çok iyi sende yalniz.
Konuşmak istediğimiz konular için aklimizin bir köşesine yazalim

Bugün benim köfteye dedim ya biz su yer silen robotlardan mi alsak? 300€ civarilar. He alalim sen ne yapcan o sirada dedi. Dedim kahvemi icip onun isini seyretcem
Aslinda biraz üstelesem aliriz bence
Bende sürekli söylüyorm
Alya üstüne biner gezer onun 2 gunde bozulur diyo

canim bizimki kira ve sehir degistirdik ev icin. Burayida arkadasin yardimiyla bulduk, yoksa oda zordu inan. Umarim sizde yakin zamanda bulursunuz.
Bizde kiraciyiz canım öyle bir arkadaş bizede denk gelse valla eşim o gün nerde türk var herkese söyledi çok.acil bakıyoruz ama hayırlısı olsun kışında taşınmak istemiyorum aslında ama adres mecburi işte bakalım canım

gönlüne göre onur insallah. Gercekten herkese anlatmak en iyi yöntem.

Kizi parka götürdük geldik, hemen uyudu. Bende biraz yerleri sileyim sonrada yemek yapim ve dusumu alayim.
Kurutma makinesi almaya karar verdik. Cok canasir yikiyoruz, evi nemlendirmiyelim dedik. Eski evde cok cektik nemden.
Nemden ziyade evin içinde serildimi çok tozlanıyor ev bilmiyorum sende öylemi ben sermiyorum içeri artık hem bebek için hem toz için al bnce ama çok güzel olur rahat edersin çıkar katla bitti

Nemden ziyade evin içinde serildimi çok tozlanıyor ev bilmiyorum sende öylemi ben sermiyorum içeri artık hem bebek için hem toz için al bnce ama çok güzel olur rahat edersin çıkar katla bitti
su an pek toz olayimiz belli olmuyor cünkü cok az mobilyamiz var ama nemi hemen fark ediyoruz.

Kizi parka götürdük geldik, hemen uyudu. Bende biraz yerleri sileyim sonrada yemek yapim ve dusumu alayim.
Kurutma makinesi almaya karar verdik. Cok canasir yikiyoruz, evi nemlendirmiyelim dedik. Eski evde cok cektik nemden.
Asmin hangi marka alacaksın, ablam da bakiniyor tâbi o kararsiz ikizler burcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…