- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.001
Daha başka bütçeyi zorlamayacak birşeyler ne olabilir kahvemsim.Günaydın kızlar
Fikirler için teşekkürler ama böyle daha başka birşey lazım
Turtisim ben de şarap ya da çikolata sepeti olmadı hediye çeki gelse sevinirimDaha başka bütçeyi zorlamayacak birşeyler ne olabilir kahvemsim.
Sus,el yapımı birşeyler olabilir mi.
Ya aslinda şarap fikri on numara
Ama iş arkadaşları için yanlış seçim olabilir.
Bana gelse begenirdim neydi markaları chardonay ya da oteki.
Ooooo simartiyorsun beybisiSelam kızlar
Witchim manual araba kullandığını da öğrendim benim hatrımda tam bir amazonsun
Hoşgeldiniz
Allah sağlıkla tamamına erdirsinbenim de eğitime döktüğüm para mütevazı bir araba parasıdır, hiç üzülmüyorum ama çok değerli bir yatırım bence
K kahvemsi mutluluk hayırlı olsun canım, süper haber
Çikolata en güzeli benceElit olan onlar ben halktan biri
Bir de palo santo tütsü ile balmumundan yapılma mum setleri oluyor onlar da asortikGünaydın kızlar
K kahvemsi mutluluk canım ben böyle durumlarda özellikle stklara bağış niteliğinde olan hediyeleri çok seviyorum. Mesela Ankara'da Türkiye omurilik felçlileri derneğinin cam ürünleri sattığı bir mağazası var çok şık ürünler oluyor. Anlamlı hediyeler.
İsme özel ajandalar var ig'de, üzerine isim soyisim baş harfleri yazılan mesela.
Ozpack organizerlar var onlar da kişiye özel yapılabiliyor.
Bütçeni bilemedim ama bonvagonda butik ürünler oluyor aslında
Sağol bacım da biraz üretmeye calişsaydin keşke
Bak bu iyi fikir, hemen araştırıyorumBir de palo santo tütsü ile balmumundan yapılma mum setleri oluyor onlar da asortik
Ekibe de böyle lokumlu, akide şekerli, Türk kahveli filan kutular olabilir.
biz birikim grubuyuz, hediye almiyoz. Para harcamak yok yok yokKızlar bana fikir verin.
Ofiste yönetim ekibi varız sadece çalışanlar evde. Motivasyon olsun diye çalışanlar online baglancak parti yapcaz.
Bu durumda hediye almam lazım.
Patron erkek, genel müdür benim yoneticim kadın, iki tane de diğer bölümlerin müdürü kadın var.
Toplam dört hediye olacak.
Ne alabilirim.
Elit düşünün ama
bennn ben sevmiyorum bacimKahvemsim ilk aklima gelenler hep kadın hediyesi olabilecek gibi
Canlı çiçek, canta,kitap.
Taki desem zevkini tutturamayabilirsin.
Canlı saksı çiçeği özellikle sevmeyen kadin tanımıyorum.
cok güzel fikir! Yada direk yardim kurumlarina onlarin adina bagis yapmak. Biz son yillar öyle yapiyorduk.Müsteriye hediye yollamak yerine yüklü bir bagis yapiyorduk sirket olarak.Günaydın kızlar
K kahvemsi mutluluk canım ben böyle durumlarda özellikle stklara bağış niteliğinde olan hediyeleri çok seviyorum. Mesela Ankara'da Türkiye omurilik felçlileri derneğinin cam ürünleri sattığı bir mağazası var çok şık ürünler oluyor. Anlamlı hediyeler.
İsme özel ajandalar var ig'de, üzerine isim soyisim baş harfleri yazılan mesela.
Ozpack organizerlar var onlar da kişiye özel yapılabiliyor.
Bütçeni bilemedim ama bonvagonda butik ürünler oluyor aslında
Ben de o asortik mum setlerinden diyecektimBir de palo santo tütsü ile balmumundan yapılma mum setleri oluyor onlar da asortik
Ekibe de böyle lokumlu, akide şekerli, Türk kahveli filan kutular olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?