- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.021
Abartma bence.Offf boyle yerlerin derdi de garip oluyormuş.
Eski iş yerinin yakınında tedi vardı, gir herkese gore birşeyler bul ne güzeldi.
Bunlara alınacak hediye hem anlamlı olacak hem de elit olacak.
Kardeşim bakıyor birşeyler ama benim maaşım buna ne kadar elverecek göreceğiz
Aaa bak sen de demissin organik ürün simdi gördüm bu mesaji. En mantiklisi bu.Lüx istemesen ben dogumgunu aralıkda olan bi arkadasıma kurumeyve paketi yapmıstım gecen sene
Kuru incir,kurukayısı,kuru cennet hurması flan keselerle almıstım organik bi siteden.
Arkadasım saglıklı beslenen biri cok sevinmisti.
Ama o da lüx artk fiyatlar ucmus kuru meyvede
Günaydin canim ben 7 gram altin daha aldim ve bu seneyi kapatiyorum artik. Simdi gelecek senin hedeflerini planlayayim.Günaydın kızlar
Selâm colombremSelamlar kızlar.
Hayırlı olsun birikimleriniz. İnşallah güzel yerlerde kullanmak nasip olsun.
Ayın 15 i gelebilirseben de 2 gram almak istiyorum. Kışın giderler katlanıyor malum.
Bereketli olsun witcher ım
Tamam bebisimBereketli olsun witcher ım
Ekliyorum
seni cok iyi anliyorum! Bende artik sz yesin ama vitaminli birsey yesin diyorum. 1000 takla atiyorum az birsey yedirmek icin. Her yemek 1 saat sürüyor. Acda birakdim yine fayda etmefi. Benimkine kalsa hep makarna yiyecek.Benim oğlan hiç birşey yemiyor bildiğiniz hiçbirşey. Kahvaltıdan kahvaltıya falan. tek yediği patates kızartması pizza hamburger tavuk dürüm E bunlarda sürekli yapılan seyler değil. Et yemez tavuk yaparım firinda yemez tiksiniyormus.
Akşam yesin diye pizza yapicam artık. Çok bunaldim bu durumdan. Buyuselerde ne yerlerse yesinler bezdum da
Balık yağı aldım biraz takviye lazim sanirim
Ekliyorum bereketli olsun cnmkaramelli_turta canım bana aralık ayı için 2 gr altın yazar mısın
Yves rocher setler yapıyo böyle spetli onlar cok güzel oluyor cidden.Kahveli dus jeli favorimK kahvemsi mutluluk normal seyirde olsaydık kadın amirine spa da bakım al derdim. Yine bu şekilde spa seti alınabilir. Hangi kadın sevmez ki değişik mumlar, yağlar,banyo köpüğü vs. Bana böyle bir şey gelse bayılırım mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?