Ayyyy çok cokkk sevindim.
Sağlıkla kucağına alırsın umarım.
Sen kumbarayi çıkar artık ortaya beybiye birikim olur.
İçimden kız gibi geçti şu an sağlıklı olsun da gerçi.

Mahallemize HappyCenter açıldı. Yemek kartım da geçiyor.
Acilisa özel indirimler vardı, işten gelirken uğradım.
Stoga cop poseti, buzdolabı poşeti, kup şeker, tereyağ aldım.
Çok kalabalıktı tam bakamadım ama diğer marketlere göre epey uygun geldi.
Biraz sakinleşsin bakarım yine.

karamelli_turta son siparişlerimde nadirkitap ve gardporpstan da kitap siparişi verdim.
Gelenleri bir görsen hiç kapağını dahi acmamislar. İkinci el konusunda ne dusunursun bilmiyorum ama fiyat çok farkediyor.
Benim takıntım yok kahvemsim, zira kütüphaneden de aliyorum.
Ama bazı kitaplarin kitapligimda da olmasini istiyorum sonradan aliyorum beğendiysem.
Hiç bakmadim o sitelere fikir için teşekkürler beybisim

Ayyyy çok cokkk sevindim.
Sağlıkla kucağına alırsın umarım.
Sen kumbarayi çıkar artık ortaya beybiye birikim olur.
İçimden kız gibi geçti şu an sağlıklı olsun da gerçi.

Amiin canım çok teşekkürler Sağlıkla sıhhatle olsun da ne gelirse kısmet

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ne güzel haberler
Topluca hayirli olsun o zaman.
Bebis geliyor,takılarıhazirlayalim

kiradayim bacim ben havuzumuz var koca yaz acilmayan, y.odasinin camindan saat 3yonune dogru egilincede denizi goruyo iste
Havuzun sefasını sürmeden taşınacaksin ama lellim, ahhh korona alt üst etti herşeyi
Saat üç yönü iyi ama yine deniz manzarası için

Bem de dun kitap siparisi verdim turta sabirsizlikla.bekliyorum neler aldin bama da fikir olsun

Selam kızçeler

Ben de kitap siparişi vermiştim geldi bugün, tamamı mesleki ama keyifli kitaplar K kahvemsi mutluluk ben duymamıştım bakacağım ben de ikinci el kitaplara, sağol canım

Kızıma her ay düzenli olarak 1 oyuncak 1 kitap alıyorum, onlar da geldi çocuk kuman kuman dansı yaptı, evde perişan oldu napsın

Bugün - haftalık pazar, ekmek ve yoğurtluk süt hariç- 3 aylık alışverişi yaptık 481₺ tuttu. 2 ay önce 50₺den aldığım sıvıyağ 59.90₺ydi, migros uygulamasından baktım 69.90₺ ydi stokta yağım çok diye almadım.

Bem de dun kitap siparisi verdim turta sabirsizlikla.bekliyorum neler aldin bama da fikir olsun
Romantik komedi tarzi bu kez siparişim
Nefret oyunu,Bülbül, aşk ve dondurma,ayaklı bela,oyuncu,pembe ve yusuf (bu kitap çok uygundu fiyati umarim canan tan bu kez pişman etmez

Koalacim neler aldin
Keyifle oku cnm.
2.el bende araştıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…