- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #76.201
Ayyyy çok cokkk sevindim.Merhaba canlarOkuyorum ama yazamıyorum, zaman bol ama ruh halim karışık
İşin aslı ben birikim yapmıyormuşum ki, onu farkettim. o konuda bir hedef belirleyemediğim için grubu da meşgul etmek istemedim. Maaşımın neredeyse tamamı kredi vs bitiyor, döner sermaye olursa onu da eşime atıyorum o hesabından altın alıyor borç harç yoksa.
Eşim kpssye girecekti hatırlarsanız, çok şükür iyi bir puan aldı inşallah atanacak diye düşünüyoruzBu arada bizim tedavi de sonuç verdi 3 aylık hamileyim inşallah kucağımıza da almak kısmet olur en büyük duamız.
Hepinizi mesafeli bir şekilde öpüyore
Benim takıntım yok kahvemsim, zira kütüphaneden de aliyorum.karamelli_turta son siparişlerimde nadirkitap ve gardporpstan da kitap siparişi verdim.
Gelenleri bir görsen hiç kapağını dahi acmamislar. İkinci el konusunda ne dusunursun bilmiyorum ama fiyat çok farkediyor.
Ayyyy çok cokkk sevindim.
Sağlıkla kucağına alırsın umarım.
Sen kumbarayi çıkar artık ortaya beybiye birikim olur.
İçimden kız gibi geçti şu an sağlıklı olsun da gerçi.
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba canlarOkuyorum ama yazamıyorum, zaman bol ama ruh halim karışık
İşin aslı ben birikim yapmıyormuşum ki, onu farkettim. o konuda bir hedef belirleyemediğim için grubu da meşgul etmek istemedim. Maaşımın neredeyse tamamı kredi vs bitiyor, döner sermaye olursa onu da eşime atıyorum o hesabından altın alıyor borç harç yoksa.
Eşim kpssye girecekti hatırlarsanız, çok şükür iyi bir puan aldı inşallah atanacak diye düşünüyoruzBu arada bizim tedavi de sonuç verdi 3 aylık hamileyim inşallah kucağımıza da almak kısmet olur en büyük duamız.
Ne güzel haberlerMerhaba canlarOkuyorum ama yazamıyorum, zaman bol ama ruh halim karışık
Amiinn iyi dikekleriniz için çok teşekkür ediyorumHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ne güzel haberler
Topluca hayirli olsun o zaman.
Bebis geliyor,takılarıhazirlayalim
Dönüşümlü çalışmaya geçmedinizmi canımselam kızlar nasılsınız
sizleri cok ozledım net paketım bıtmıstı gunduz gıremıyorum aksamda cocugu uyut et fırsat olmuyor yarın yenılecek ınsAllah
Havuzun sefasını sürmeden taşınacaksin ama lellim, ahhh korona alt üst etti herşeyikiradayim bacim ben havuzumuz var koca yaz acilmayan, y.odasinin camindan saat 3yonune dogru egilincede denizi goruyo iste
Aa bilmiyordum ilk firsatta bakicam tesekkurlerkaramelli_turta son siparişlerimde nadirkitap ve gardporpstan da kitap siparişi verdim.
Gelenleri bir görsen hiç kapağını dahi acmamislar. İkinci el konusunda ne dusunursun bilmiyorum ama fiyat çok farkediyor.
Bem de dun kitap siparisi verdim turta sabirsizlikla.bekliyorumBu kız yemiyor içmiyor yine bir kitap siparişi bekliyor
Kitapyurdunda güzel indirimler yakaladım.
7 kitap sipariş ettim.
Yetkili servis de aradi saat14ten sonra gelebileceğiz herkes sabah randevusu almışmış.
Peki dedim sabahtan beri bekliyorum sabah randevusu olduğu için,ben beklerim ama evde olmayacağım
Zaten ariza kontrol oluyormus, parça değişmesi gerekiyorsa 2gun sonra gelip yapılıyormuş.
Beyaz eşyalar bozulmasin.
Çok âmin.
yok canım 3 kişi bi odada calısıyoruz halaDönüşümlü çalışmaya geçmedinizmi canım
Romantik komedi tarzi bu kez siparişimBem de dun kitap siparisi verdim turta sabirsizlikla.bekliyorumneler aldin bama da fikir olsun
Koalacim neler aldinSelam kızçeler
Ben de kitap siparişi vermiştim geldi bugün, tamamı mesleki ama keyifli kitaplarK kahvemsi mutluluk ben duymamıştım bakacağım ben de ikinci el kitaplara, sağol canım
Kızıma her ay düzenli olarak 1 oyuncak 1 kitap alıyorum, onlar da geldi çocuk kuman kuman dansı yaptı, evde perişan oldu napsın
Bugün - haftalık pazar, ekmek ve yoğurtluk süt hariç- 3 aylık alışverişi yaptık 481₺ tuttu. 2 ay önce 50₺den aldığım sıvıyağ 59.90₺ydi, migros uygulamasından baktım 69.90₺ ydistokta yağım çok diye almadım.
Iyiyiz cnm sen nasılsın.selam kızlar nasılsınız
sizleri cok ozledım net paketım bıtmıstı gunduz gıremıyorum aksamda cocugu uyut et fırsat olmuyor yarın yenılecek ınsAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?