Teşekkür ederim canım evet yas farkı cok az.olacak hani beklentim gercekten yok ama bn onların kundaktaki bebeklerine kadar dusunuyordum hani biri de bir ufak bisey alabilirdi gönül hoşluğu sonuçta ama allahtan kendilerini erken belli ettiler Bnde artık ayağımı ona göre denk alacam inşalalh bebeği soylemeye gelincede demicem

Gözün aydın, sağlıkla kucağına almanı dilerim

Selam kizlar, plaza hatunu kahvemsi geldi.
Ayyy yıllardır iş hayatim var ama en ciks hediyemi bugün aldım. 3 aylık plaza serüvenimde patron bey bana Louis Vuitton dan çanta cüzdan seti almış
Keşke nakit verseydin, ben trendydan çakmasini alır, üstüne altın yapardım dedim. Tabi içimden

Ilk sayfayi düzenliyorum kızlar.
Aralı ayini sildim gitti.
Ocak açılışı yapalim artik.
2020 ikinci 6 aylik hedeflerimizi yazmıştık, tutturabildik mi.
Onlari da güncelleyeceğim.
Ben bu hedefi tutturdum.
Bugün de maaş aldık.
Hesaba geçince maaşın bereketi diyip 1 gram aldım.
Yarın sabahtan hesap kitap yapıp kalan birikimi de ayarlarım.

Ooo kahvesi masallah guzel gunler de kullan... ya plaza hatunu olmak da pek güzelmiş...
Ya sen zevklerinden bahset altın yüzük kolye bileklik falan diyerek alıştır
Bir üst kademe yöneticilere pırlanta küpe almış.
Sen para seversin diye sana bunu aldım dedi. Bir de bozuk para cüzdanı var, buna altınlarını koyarsın, sana da seneye takı alırım dedi.
Yok dedim bana altın alın

Kahvemsim ah ne güldüm
güle güle kullan canım

bacim ben bu plazayi cözemedim pirlanta nasil aliyor ya??? bukadar para is arkadaslarina nasil harciyor? nasil bi yer orasi

Selammm,
karamelli_turta
canim umarim daha iyisindir

Benim adama borsayi anlata anlata oda heveskendi demin hisse fiyatlarina baktik tazminat gelince 1000€ coca colaya, 1000€ lufthansaya, 2000€ da ETF lere yatiracagim. ETF lerede her ay 100€ ekliyecem en azindan. Simdi bi alistirayim adami sonra ETFlere belki oda daha fazla ödemek ister.
Mutfagim 4 subata ertelenmis, o tarih bile kesin degilmis! Mail attim, dedim 100de 10 indirim istiyorum. Bakalim ne diyecekler

Asminim daha iyiyim kuzum.
Yeni plânlarınız Hayirli olsun:)
Mutfak için indirim hakettiniz gerçekten

Selam kızlar

karamelli_turta nasıl oldun güzelim daha iyice misin?

Ilk sayfayi düzenliyorum kızlar.
Aralı ayini sildim gitti.
Ocak açılışı yapalim artik.
2020 ikinci 6 aylik hedeflerimizi yazmıştık, tutturabildik mi.
Onlari da güncelleyeceğim.
Canım ben tamamım 2020 6 aylık hedeflerde
Canım benim kime ne ya, beşik yerden kalkmadan ikinciyi yapacaksın der çok sevdiğim bir teyzem. Seninki de öyle olacak benim oğluma da eşimin ailesi hiç bir şey yapmadı ama inan hiiiç üzülmüyorum. Bir de çocuğun doğum parasından da aldılar. Kızımda nasıl üzülüyordum ama gerçekten. Şimdi hiç sorumlu hissetmiyorum kendimi onlara karşı böyle bir güzelliği oldu, hiç bir aile gündemine dahil olmuyorum. Kendi çocuğunu/kardeşini/arkadaşını sevmeyen seni asla sevemez, böyle bir gerçek var.

Kendi ailen söz konusuysa ona çok üzülüyorum ama bak ben de cevap yok
Kahvemsim o nasssı bi hediye yaaa güle güle kullan tatlım, sen hediyeleri ne yaptın ben ona takıldım şimdi. Biz de fakir fakir hediye önerdik ya palo santo filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…