- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.041
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım. Ne güzel yaş farkı az olacak.
Beklentin olmazsa hayal kırıklığı yaşamazsın. benim de kimseden bir beklentim yok, hayal kırıklığı yaşayacak ya da üzülecek bir durumum da yok.
Kimseye hesap vermek zorunda da değilsin, senin hayatın senin kararın. Herkes içinden düşünsün.
Ondan benim evde ikisi de yokCicek bende yetistiremem bence cicek yetistirmek cocıkdan daha zor
Gözün aydın, sağlıkla kucağına almanı dilerimTeşekkür ederim canımevet yas farkı cok az.olacak hani beklentim gercekten yok ama bn onların kundaktaki bebeklerine kadar dusunuyordum hani biri de bir ufak bisey alabilirdi gönül hoşluğu sonuçta ama allahtan kendilerini erken belli ettiler Bnde artık ayağımı ona göre denk alacam inşalalh bebeği soylemeye gelincede demicem
Ben bu hedefi tutturdum.Ilk sayfayi düzenliyorum kızlar.
Aralı ayini sildim gitti.
Ocak açılışı yapalim artik.
2020 ikinci 6 aylik hedeflerimizi yazmıştık, tutturabildik mi.
Onlari da güncelleyeceğim.
Bir üst kademe yöneticilere pırlanta küpe almış.Ooo kahvesi masallah guzel gunler de kullan... ya plaza hatunu olmak da pek güzelmiş...
Ya sen zevklerinden bahset altın yüzük kolye bileklik falan diyerek alıştır
Kahvemsim ah ne güldümBir üst kademe yöneticilere pırlanta küpe almış.
Sen para seversin diye sana bunu aldım dedi. Bir de bozuk para cüzdanı var, buna altınlarını koyarsın, sana da seneye takı alırım dedi.
Yok dedim bana altın alın
kizeycok ince acamiyorum henüz, ama gelisme var yaniYufka actım diyo ya aa hey Masallah
kiz sakin annene söylemeyOK icimden icimden
bacim ben bu plazayi cözemedimBir üst kademe yöneticilere pırlanta küpe almış.
Sen para seversin diye sana bunu aldım dedi. Bir de bozuk para cüzdanı var, buna altınlarını koyarsın, sana da seneye takı alırım dedi.
Yok dedim bana altın alın
Asminim daha iyiyim kuzum.Selammm,
karamelli_turta
canim umarim daha iyisindir
Benim adama borsayi anlata anlata oda heveskendidemin hisse fiyatlarina baktik tazminat gelince 1000€ coca colaya, 1000€ lufthansaya, 2000€ da ETF lere yatiracagim. ETF lerede her ay 100€ ekliyecem en azindan. Simdi bi alistirayim adami sonra ETFlere belki oda daha fazla ödemek ister.
Mutfagim 4 subata ertelenmis, o tarih bile kesin degilmis! Mail attim, dedim 100de 10 indirim istiyorum. Bakalim ne diyecekler
Canım ben tamamım 2020 6 aylık hedeflerdeIlk sayfayi düzenliyorum kızlar.
Aralı ayini sildim gitti.
Ocak açılışı yapalim artik.
2020 ikinci 6 aylik hedeflerimizi yazmıştık, tutturabildik mi.
Onlari da güncelleyeceğim.
Canım benim kime ne ya, beşik yerden kalkmadan ikinciyi yapacaksın der çok sevdiğim bir teyzem. Seninki de öyle olacakÇok teşekkür ederim canım benim bebeğim daha çok.kucuk sen yapabilirsin seninki büyümüş artıkbize sürpriz oldu Bnde korkuyorum yargılarlar diye kimseye söyleyemiyorum hem soruyorlar ikinci bebek dusunuyonmu sonrada aboooo daha bebek küçük bir bitmediler daha dün gece eşimle konuştuk nasıl olcak oda dedi boşver söyleme kimseye sadece annem tek biliyor varsın kimsede bilmesin altın takmayacaklarina göre bilmesinler altını bırak kızıma bir tayt bile almadılar çok üzüldüm ama belli etmedim derlerse niye sakladın cvbim belli ayy çok dolmuşum kusura bakma
Kahvemsim o nasssı bi hediye yaaaSelam kizlar, plaza hatunu kahvemsi geldi.
Ayyy yıllardır iş hayatim var ama en ciks hediyemi bugün aldım. 3 aylık plaza serüvenimde patron bey bana Louis Vuitton dan çanta cüzdan seti almış
Keşke nakit verseydin, ben trendydan çakmasini alır, üstüne altın yapardım dedim. Tabi içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?