- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.001
Tekrar artacagina eminimAltın nasıl düşüyo böyle yaprak döker bi yanım, bi yanım bahar bahçe
Duygular karsilikli canim. Sen de iyiki varsin. Allah in izniyle birkac gune cok daha iyi hissedersin.Az kaldı tatlum yine neselendiricim sizi
Ama ne kadar duygusal yapti beni bu süreç bilsen.
Eksik olmayın,ailem gibi merak ettiniz sordunuz hep.
Insan en çok hastalikta yalniz hissediyormuş ailesine,dostlarina ihtiyaç duyuyormuş.
Inanir misiniz şu 1 haftada gözlerim hep istemsiz,kendi kendine akti bazı durum ve sebeplerde
Covid psikolojimi etkiledi en çok.
Ama toparlayacağım.
Hergün kendimi bir nebze daha iyi hissediyorum daha da iyi olacağım.
Iyiki varsiniz, iyiki yüreği güzel insanlarla bu platformda buluştuk.
Hepinizi çok seviyorum ve değer veriyorum.
Yakın zamanda bozdurcaz o yüzden zarardayız ama napalımTekrar artacagina eminim
Sonuçta değecek bir şey icinse üzülme...Bakalim bir yerden dönecek teker yukarıya nasil olsaYakın zamanda bozdurcaz o yüzden zarardayız ama napalım
Bende aynı battanıye altında karın ağrısıyla yatıyorum masumlar apartmanını izliyorum.Her ay ne zorEvet şuraya regl olmuş miskin bir tatlu koyalım...
Kizlar nasilsiniz...
Ya aslında benim de önceden cok sancılı geçerdi defalarca bayılırdımBende aynı battanıye altında karın ağrısıyla yatıyorum masumlar apartmanını izliyorum.Her ay ne zor
Şu anki oranlar ile kim olsa korkar, eskiden bire bir idi, şimdi birbucuk oldu geri ödemesi.Eşim elinde kağıt kalem hesap pesinde bir bilgisayarda bir kâğıtta hesaptır gidiyor. Kredi oranlarına takılmış vaziyette...Gercekten erkekler kadınlara gore bu borç konusunda daha korkak ve panikler
Pek niyetim yok aslinda bu ara...Ama uğraştığını görmek iyi oluyor.Şu anki oranlar ile kim olsa korkar, eskiden bire bir idi, şimdi birbucuk oldu geri ödemesi.
Çok zor gerçekten.
Umarım hayırlı zamanda gönlünüze göre ev sahibi olursunuz
Günaydın canimlar.Selam kızlar,
karamelli_turta canım turtisim her geçen gün daha iyi oluyorsun, bitti gitti bu hastalık.
Bunun da üstünü cizebilirsin
GEcmis olsunnnGünaydın kızlar.
Belirtilerimden şüphelenmem ile çarşamba akşam covid testi yaptirdim sonuç pozitif.
Ailede sadece bende belirti vardi.
Ilaclarim o gece geldi ,sabah başladım bugün ilacın 3.günü.
O kadar dikkat ettim ama öyle çok yayılmıştı ki işyerimde, sonuca şaşırmadım.
Yufka actım diyo ya aa hey MasallahSelam kizlar,
dün arkadaslar spontanebir sekilde misafirlige geldiler. 4 yasinda kizi var arkadasin, benim kizla onun kizi cok seviyorlar birbirilerini. En fazla kizim icin sevindim, baska bir cocukla oyun oynuya bildigi icin.
Mutfak olmadigi icin buzlukta annemin gönderdigi kelle paca vardi onu pisirdik, ardindan et kizartik tefal grillinde bide pilav salata yaptik.
Yankiz cikan bulasiklar baya zorladi beni legende yikayincabulasik makinemi 4 gözle bekliyorum.
Ardindan cay keyfi, sarap sohbet güzel gecti.
Bugünde yufka ekmegi actim sacimin üstünde. Gecen sefer iyi olmamisti, bugün iyi oldu, sekili hep tuturamadim ama tadi iyidibide yagli ekmek yaptim, oda gecen sefer cok iyi olmamisti, bugün iyidi.
Ardindan ev temizligi, haftaya ne pisircegimize dahil liste yaptik, esim yarin eksikleri alcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?