A Asmin75 cnm bu dediğim hisseleri kendin mi araştırdın ya da yardim mi aldin..
Bak dikkat et mutlaka
demin öylesine ilk fikir olarak konusduk canim. Cola düsmüs, ama pandemiden sonra barlar, lokantalar acilinca yine cikar diye düsündük. Lufthansa konusundada pandemiden sonrayogun bir tatil istegi olur insanlarda diye düsündük. Zaten su an elimizde para yok, anca tazminatim ödendiginde.
Deminbiraz daha konusduk, hisselerden fazla ETFe yönelmek istiyorum aslinda. Internetde hesap makineleri var, ordan esime 25 yil sonrasina kadar faiz in faizinin getirisini hesapladim. Baya ilgisini cekti. Tazminatin cogunu yatirip ardindanda 300€ her ay yatira bilirsek güzel olur diyor. Mayisa kadar olurda, ardindan 300€ zor olur ben calisana kadar. Ama razi oldu ya ona sevindim. Bana iki ay zaman tanidik su ETF olayini tam ögrenmek icin, ondan sonra yatircaz parayi.

Cicek bende yetistiremem bence cicek yetistirmek cocıkdan daha zor
Aynen. arkadasa orkide geldi okul kapalı olunca almaya gelmedi dedi sen eve gotur. Uyardım bakamam yazık olur diye. Vallahi herseyi yaptim ama döktü çiçeklerini gitti güzelim orkide.
Ayy hemen foto istiyorum çok merak etti ben
Güle güle kullan canim
Benimde uyku sorunum var düzelmedi gitti
Gece 2 bazen 3 u buluyo sabahta erken kalkınca günüm iyi geçmiyor ben dayanamam hiç uykusuzluga

Ben kimseye birşey almadım
Valla ekibime evlerine yılbaşı sepeti yolladım.
Yönetime sadece patron hediye alır dediler konuşma arasında ben de almadım birsey.

Kahvesi ya senin bu cüzdan çanta ne kadar acaba pek merak ettim...
Bende çok merak ettim ama İnternet satışında bulamadim yarın mağazadan sorcam fiyatını.
Bin TL şu rahat var, üstünü bilmem.
Eşim çantayı sigorta ettir diye dalga geçiyor

Yarın atarim

Sağolun kızlar, daha iyileri sizin olsun diyeceğim ama bizim kafa belli.
Trendyoldan çanta alır üstüne altın yaparız.
Gecen yıl doğumunumde buyukbas çanta almıştı piercardin
Dun kulpu koptu sinir oldum
Cressberryleri beğeniyorum bi ara onlara bakicam

Foto bekliyoruz unutmadik onu kahvemsim
turtişim nasılsın
gunaydın kızlar
ay 2020den bı an evvel kurtulmak ıstıyorum Allahım bugunumuzu aratmasın geceyi iple cekıyorum
2021 hepımıze basta beden ve ruh sağlığı,huzur mutluluk bereket getırsın kızlar
güzel haberlerimizi paylasalım burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…