- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.061
demin öylesine ilk fikir olarak konusduk canim. Cola düsmüs, ama pandemiden sonra barlar, lokantalar acilinca yine cikar diye düsündük. Lufthansa konusundada pandemiden sonrayogun bir tatil istegi olur insanlarda diye düsündük. Zaten su an elimizde para yok, anca tazminatim ödendiginde.
Aynen. arkadasa orkide geldi okul kapalı olunca almaya gelmedi dedi sen eve gotur. Uyardım bakamam yazık olur diye. Vallahi herseyi yaptim ama döktü çiçeklerini gitti güzelim orkide.Cicek bende yetistiremem bence cicek yetistirmek cocıkdan daha zor
Ayy hemen foto istiyorum çok merak etti benSelam kizlar, plaza hatunu kahvemsi geldi.
Ayyy yıllardır iş hayatim var ama en ciks hediyemi bugün aldım. 3 aylık plaza serüvenimde patron bey bana Louis Vuitton dan çanta cüzdan seti almış
Keşke nakit verseydin, ben trendydan çakmasini alır, üstüne altın yapardım dedim. Tabi içimden
Benimde uyku sorunum var düzelmedi gittiYorgunluktan uyuyamiyorum su an...Duş alsam ne güzel olur aslında ama bu ara sık sık duş alıyorum pimpiriklilik iste...Saçlarım yıprandı. Şu an kurutma korkusuna banyoya girmiyorum...Yarın dersten sonra hazirlik duş bakım falan yaparim
Acun medya diyeceğim ama sen Türkiye'de yasamadigin için espiriyi anlamayacaksinbacim ben bu plazayi cözemedimpirlanta nasil aliyor ya??? bukadar para is arkadaslarina nasil harciyor? nasil bi yer orasi
Ben kimseye birşey almadımSelam kızlar
karamelli_turta nasıl oldun güzelim daha iyice misin?
Canım ben tamamım 2020 6 aylık hedeflerde
Canım benim kime ne ya, beşik yerden kalkmadan ikinciyi yapacaksın der çok sevdiğim bir teyzem. Seninki de öyle olacakbenim oğluma da eşimin ailesi hiç bir şey yapmadı ama inan hiiiç üzülmüyorum. Bir de çocuğun doğum parasından da aldılar. Kızımda nasıl üzülüyordum ama gerçekten. Şimdi hiç sorumlu hissetmiyorum kendimi onlara karşı böyle bir güzelliği oldu, hiç bir aile gündemine dahil olmuyorum. Kendi çocuğunu/kardeşini/arkadaşını sevmeyen seni asla sevemez, böyle bir gerçek var.
Kendi ailen söz konusuysa ona çok üzülüyorum ama bak ben de cevap yok
Kahvemsim o nasssı bi hediye yaaagüle güle kullan tatlım, sen hediyeleri ne yaptın ben ona takıldım şimdi. Biz de fakir fakir hediye önerdik ya palo santo filan
Bende çok merak ettim ama İnternet satışında bulamadim yarın mağazadan sorcam fiyatını.Kahvesi ya senin bu cüzdan çanta ne kadar acaba pek merak ettim...
Yarın atarimAynen. arkadasa orkide geldi okul kapalı olunca almaya gelmedi dedi sen eve gotur. Uyardım bakamam yazık olur diye. Vallahi herseyi yaptim ama döktü çiçeklerini gitti güzelim orkide.
Ayy hemen foto istiyorum çok merak etti ben
Güle güle kullan canim
Benimde uyku sorunum var düzelmedi gitti
Gece 2 bazen 3 u buluyo sabahta erken kalkınca günüm iyi geçmiyor ben dayanamam hiç uykusuzluga
Gecen yıl doğumunumde buyukbas çanta almıştı piercardinSağolun kızlar, daha iyileri sizin olsun diyeceğim ama bizim kafa belli.
Trendyoldan çanta alır üstüne altın yaparız.
Cokntesekkur ederim canımGözün aydın, sağlıkla kucağına almanı dilerim
Acunu biliyorumda, espiriyi dedigin gibi anlamadimAcun medya diyeceğim ama sen Türkiye'de yasamadigin için espiriyi anlamayacaksin
sat altin al yerineBende çok merak ettim ama İnternet satışında bulamadim yarın mağazadan sorcam fiyatını.
Bin TL şu rahat var, üstünü bilmem.
Eşim çantayı sigorta ettir diye dalga geçiyor
Moda cruzda okut kahvemsisat altin al yerine
Turtisim daha ne olsunSade bir yılbaşı menüsü hazırlayacağız eşimle.
Köfte, pilav,amerikan salatası,mercimek köftesi,kuruyemiş,çerez,meyve ve tâbi pasta.
Foto bekliyoruz unutmadik onu kahvemsimGünaydın kizlar
Benofise geçip birkaç işimi halledip döneceğim.
turtişim nasılsınFoto bekliyoruz unutmadik onu kahvemsim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?