Tesekkur ederim canim.Evet canim rabbim nasip etti çok erken oldu kızıma üzüldüm biraz açıkçası ama oldu bir kere
Hayırlı olsunn
Kız kac yaısnda ,ay benimki 16 aylık icimde ama cook icimde bi yerde bu kz büyüdü yeni bebek yap fikri var
Kİmselere söylemiyorm ama var
Allahtan gün yüzüne cıkarmıyırm da
Saglıkla gelsin ins yeni baby

Aman güldürdün beni cnm,söyleme sen kimselere

turtişim hep iyi ol sen buranın gülüsün
Evet şuraya regl olmuş miskin bir tatlu koyalım...
Kizlar nasilsiniz...
tatlu bu hafta topıgın regl haftası heralde ben de pazar oldum

baby yürek mi yedın naptın canım benimki de 17 aylık tehlıke olmasın dıye esımle göz göze gelmesemmi diyorumki cocukta 18ayda oldu sanki şıp diye hamıle kalıyorum

Ne güzel uyu dinlen...
Piyasalar benim takibinde merak etme
Düşüşle başladı güne
Her kuruşuna kadar altin almak istiyorum

Nasıl olsa yakında altınla yağ alacak duruma geliriz

Çok teşekkür ederim canım benim bebeğim daha çok.kucuk sen yapabilirsin seninki büyümüş artık bize sürpriz oldu Bnde korkuyorum yargılarlar diye kimseye söyleyemiyorum hem soruyorlar ikinci bebek dusunuyonmu sonrada aboooo daha bebek küçük bir bitmediler daha dün gece eşimle konuştuk nasıl olcak oda dedi boşver söyleme kimseye sadece annem tek biliyor varsın kimsede bilmesin altın takmayacaklarina göre bilmesinler altını bırak kızıma bir tayt bile almadılar çok üzüldüm ama belli etmedim derlerse niye sakladın cvbim belli ayy çok dolmuşum kusura bakma

Hayırlı olsun canım. Ne güzel yaş farkı az olacak.
Beklentin olmazsa hayal kırıklığı yaşamazsın. benim de kimseden bir beklentim yok, hayal kırıklığı yaşayacak ya da üzülecek bir durumum da yok.
Kimseye hesap vermek zorunda da değilsin, senin hayatın senin kararın. Herkes içinden düşünsün.

Canimmm nasil sevindim
Çok şükür daha ii olacak hersey geçmişte kalacak

Altin nolur ayin 15ine kadar 450yi geçmesin çok amin
Pazartesi enflasyonu durusmezlerse yüzde 7 gibi bir zam alacağız saka gibi

Hahahha çok hoşsun baby
Vallahi büyüdükçe dertleri artıyor
Daha gecen dedim kendi kendime senki çiçek bile yetistiremeyen bir insansin 2 cocuk senin neyine
Ama çok datlular orası ayrı
sadece sevmek yetseydi keske

Hahahha çok hoşsun baby
Vallahi büyüdükçe dertleri artıyor
Daha gecen dedim kendi kendime senki çiçek bile yetistiremeyen bir insansin 2 cocuk senin neyine
Ama çok datlular orası ayrı
sadece sevmek yetseydi keske
Cicek bende yetistiremem bence cicek yetistirmek cocıkdan daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…