Ben de ayın 15 inş kadar idareli gidecegim...haftalık 250 yi bile tutturmak benim için iyi bir şey...
Pazartesi tekrar kahvaltılık meyve alışverişi yaparız...Dondurucudan tüketiriz...
Bu yıl kıyafet bakım ürünleri gibi harcamalardan kısacağım...Yeterli miktarda var hepsinden...

Bol sağlık bolca huzur ile birikim yapacağımız bir yıl olsun inş.Hayat çok pahalı karnımızı doyurmak bile lüks oldu.Bu yıl çocuk evde okul taksidi yok Bahar’da okula yazdırıp taksitlerini başlatırız.Kira krediler okul taksıdı yük baya ağırlaşacak.Allah güç kuvvet sağlık versin çalışalım inş. 15bin birikim yapınca kredime ara ödeme yapmak istiyorum 6 ay faiz düşecek 6ayda o para farkeder 1 yıl düşer kredim 1 yılda Ödemiş olacagız Mayıs ayına kadar.

Ben de aynı şeyi düşündüm bugun cocuk önceden özel kreşe gidiyordu. Bu zorlu gunler de kreş masrafım olsa iyice zorlanirdim...
Insallah ara odemelerle hemencecik kapatirsiniz

Ben de aynı şeyi düşündüm bugun cocuk önceden özel kreşe gidiyordu. Bu zorlu gunler de kreş masrafım olsa iyice zorlanirdim...
Insallah ara odemelerle hemencecik kapatirsiniz
Amin canım inşAllah ödeme kolaylığı versin hepimize.Okul taksitleri baya bütçeyi sarsacak çok idareli harcamak lazım ipin ucu kaçtımı toparlanamayız.Yaza lojmana çıkmak istiyorum inş nasip olur kiram düşer onu taksitlere ekleriz

Lojmanların kirası uygun diyorlar...Oyle bir fırsatın varsa kesinlikle değerlendirmelisin...
Ben de ilerleyen yıllarda özel ya da başka şekilde eğitim alması icin ona da birikimler yapiyorum

ben kendime yeni zula yapcam. Esimlede mutfak butcesinde kalani izin kumbarasina koycaz.

Lojmanların kirası uygun diyorlar...Oyle bir fırsatın varsa kesinlikle değerlendirmelisin...
Ben de ilerleyen yıllarda özel ya da başka şekilde eğitim alması icin ona da birikimler yapiyorum
Her lojman dağıtımına girelim dedim eşime öyle bir olanak var niye değerlendirmeyelim.Büyük şehir talep çok oluyor ama bakalım Allah büyük yavrumun şansına olur inş. Okul ücretleride tavan bir yerden kısmak lazım

Hayatşartları zor gerçekten.
Kenara ne atarsak o yanimiza kâr.
Ara ödeme en sevdiğim
Şimdiden hayirli olsun o zaman cnm borç böyle böyle azalır.
Mayista kalan ödememiz 3.5 yil olacak nasipse.

Selam kızlar
Kahvaltı sonrası ortalığı toplayıp yürüyüşe çıktım.
Ben mesleki muafim bu arada yanlış anlaşılma olmasın.
Hava bahar gibi. Kendime geldim temiz hava alınca
Dönüşte markete uğradım, resmen hicbirsey almayıp 200 TL harcadım.
Bu ay kahvaltılık,meyve, salata malzemesi dışında birşey almayacağız.buzlukta herşey var. Bir kısım masrafı yemek kartı karşılar.
Kahve içip eğitime başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…