- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.121
Dört gözle bekliyorlar resmen.Hemen başlatacaklar mi
Bizde Corona olara 15 gün de şirket izin veriyor.
Toparladın mi kendini çalışacak kadar, bir hafta rapor mu alsan acaba
Keşke biraz daha dinlenebilsen kuzum bir kaç gün daha rapor alabilirsen iyi olamzmiIyiyim çok şükür cnn.
Ağırdan ziyade tempolu tâbi.
Evde kalmaya da hemen alışıyoruz.
Kız witcher kurabiyeleri yapıp sosyal medyada ne paylasiyorsun, yiyen var yemeyen var.Keşke biraz daha dinlenebilsen kuzum bir kaç gün daha rapor alabilirsen iyi olamzmi
Bende yiyemiyorum ne varKız witcher kurabiyeleri yapıp sosyal medyada ne paylasiyorsun, yiyen var yemeyen var.
Yaptıysan yedir bebelerine tamam.
Koyma akşam akşam öyle fotolar
Nerelere kayboldun yineHerkese merabalar dostlar nasılsınızuzun zamandir aranizda degildim ancak firsat buldukça okumaya çalıştım yazdıklarınızı herkese iyi seneler diliyorum ve 2021 mutlu huzurlu sağlıklı ve bol parali altinli dövizli bir yıl olur umarim hepiniz icin karamelli_turta çok geçmiş olsun canım şu an iyisin saniyorum
Ne sen sor ne ben anlatayım canım buralardaNerelere kayboldun yine
O zaman yeni düzenin hayırlı olsun diyip konuyu kapatıyorum.Ne sen sor ne ben anlatayım canım buralardabaya değişiklikler oldu hayatımda düzenimi oturtmam zaman aldı ama hep aklimdaydiniz ara sira kulaklarinizi bile çınlattim hatta fırsat buldukca da okumaya caliştim ama çok hızlı ilerliyorsunuz takip etmekte zorlandim ne yalan söyliyim
Sağol kuzucum Allah razı olsunO zaman yeni düzenin hayırlı olsun diyip konuyu kapatıyorum.
Artık daha sık gel ama ozletme kendini
Kolay gelsin canım hepsini ne ara yaptiin ne zaman kalktınSelam kızlar evde çabucak geçip giden zaman ve son tatil günü.
Bugün eşimin doğum günü. Dun kutladık ama yine bir surpriz var aklımda
Banyoyu komple tavandan dolaplara cifledim.
Saç ve cilt maskesi yaptım.
Biraz dinleneyim diye kahve molası verdim.
Duş alıp eğitime gireceğim.
Erken kalkan yol alirKolay gelsin canım hepsini ne ara yaptiin ne zaman kalktıneşininde doğum günü kutlu olsun bu arada birlikte mutlu huzurlu bir ömrünüz olsun dilerim
Ben üç ay önce iş degistirdim. Plaza hanfendisi oldumSağol kuzucum Allah razı olsunneler yaptınız ben görmeyeli nasıl geçiyor hayat ve topikte nasıl gelişmeler oldu canımcım bi özet gećer misin benim icin
Hoşgeldin tekrardan nasilsinHerkese merabalar dostlar nasılsınızuzun zamandir aranizda degildim ancak firsat buldukça okumaya çalıştım yazdıklarınızı herkese iyi seneler diliyorum ve 2021 mutlu huzurlu sağlıklı ve bol parali altinli dövizli bir yıl olur umarim hepiniz icin karamelli_turta çok geçmiş olsun canım şu an iyisin saniyorum
Harikasin canimBen üç ay önce iş degistirdim. Plaza hanfendisi oldum
Yeni iş ve ortama alışmaya çalışıyorum, burası da yoğun.
Genel olarak kızlarda aynı stabil devam ediyoruz.
Bir ara T tatlu da ortadan kaybolup bizi merakta bıraktı sonra geri geldi
P planli da gidip bebiş haberiyle döndü.
karamelli_turta korona oldu yakın zamanda.
minikkoala anne oldu
Onun dışında atladığım birşey varsa kızlar tamamlar.
Yine elimizden geldiğince birikime devam ediyoruz
Hoşbulduk canimcim sende hoşgeldin naailsinHoşgeldin tekrardan nasilsin
Ben de biraz kayboldum nihayet dönebildim...
Hoş bulduk hayat çok degisik inisler cikislar kimi zaman cikmazlar ama yaşayana her türlü devam ediyor...Hoşbulduk canimcim sende hoşgeldin naailsinara ara okumak icin giris yaptigimda yoklugun dikkatimi cekiyordu bende nihayet burdayım özledim hepinizini bazen hayatimizda hesapta olmayan durumlar oluyor rutinimiz bozuluyor ama elbette hersey insanlar icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?