- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.141
Maaş zamlarına dokunmadan her ay ekstra bir çeyrek alsak çok iyi olacak.Okul taksidi başlayınca baya bütçe şaşacak.Yazın gezer ederiz arabada yatmaz yakıt falanda gider şimdi kullanmıyoruz araba.Benim ara ödemeyede para atmam lazım ilk önceliğim o şimdi.Eşim birkaç güne maaşın kalanını alacak...Tatlu son hesabı yapip ufak tefek atabilirse atmaya çalışacak...
Bikac kez iş değişikliği maas düşmesi pandemi derken bizi etkiledi...Benim de bu yil ek ders sınav vs eksik oldukça hissediyorum
Ben de maaş zamlarını kk ya yatırırım. O konuda 0 'a varmak istiyorum.Maaş zamlarına dokunmadan her ay ekstra bir çeyrek alsak çok iyi olacak.Okul taksidi başlayınca baya bütçe şaşacak.Yazın gezer ederiz arabada yatmaz yakıt falanda gider şimdi kullanmıyoruz araba.Benim ara ödemeyede para atmam lazım ilk önceliğim o şimdi.
Kartlar çok geliyor ya daha çok dikkat ediyorum artık.Bende fazla fazla yatırıp kartımı 2 ayda kapatmak istiyorum.Harcama yapsamda çok yapmam az gelir.Ben de maaş zamlarını kk ya yatırırım. O konuda 0 'a varmak istiyorum.
Valla bende hesap kitap yapıyorum azalan birsey yok hep gider çok fazla.Artık karnımızı doyurmak lüks oldu herseyin fiyatı arttı üstelik gramajı düştü.Stok benimde çok iyiydi ama yinede gidiyor.Bakliyat,zeytin,zeytinyağ,salça,domates sosu,recel,bal,erişte,tarhana kuzu eti,ceviz,badem, bezelye,bamya hersey annemden topladım geldim ama hala çok fazla gider oluyor.Bugün biraz hesap kitap yaptım
Pandemi nedeniyle ekstra diyeceğimiz tatil, gezme tozma gibi hiç bir masraf yok kaç aydır,
Ona rağmen birikim tutarı pek farketmedi.
Mutfak maliyeti gecen seneye goreye neredeyse iki katına çıktı ki çoğu şey buzluktan ve stoklu gidiyorum.
Bu sene için biraz daha marjinal kararlar almam gerek, kişisel gelişim hedeflerim var.
Ona da bütçe ayırmam lazim.
Biz de yakıt masrafı hic düşmedi ne yazık kii....ınsallah az cok demeden ara ödeme yaparsinMaaş zamlarına dokunmadan her ay ekstra bir çeyrek alsak çok iyi olacak.Okul taksidi başlayınca baya bütçe şaşacak.Yazın gezer ederiz arabada yatmaz yakıt falanda gider şimdi kullanmıyoruz araba.Benim ara ödemeyede para atmam lazım ilk önceliğim o şimdi.
Yüzde 7 olur gibi geliyor bana ama inş daha fazla olur.Öncelikle zam miktarını merak ediyorum...Bakalim ne olacak
Şu an telefonda daha büyük hasar meydana gelmiş olabilirArkadaşlar yılbaşı sabahı telefonumu suya düşürdümtamirciye götürdüm baktılar ama ana kartı değişirse 150 ekran kartı değişirse 350 deyip 500 tl masraf çıkardılar.Sıradan bir telefoncu olduğundan telefonu aldım çıktım kuruttuk ama açılmıyor dediler. Sonra denedim telefon açıldı gayet normal çalışıyordu, Eve geldim 2 günde pirince yatırdım.Dünden beri gayet iyiydi ama 1 saat kadar önce şarja taktım ekran gitti geldi şu anda ekran görüntüsü bozuk şimdi telefonun piyasa fiyatı 2500-3000 arası 2 yıl oldu alalı, suya düşene kadar çok iyiydi ve memnundum.Sizce tamir ettirsem değermi?Böyle bişey başına gelen var mı?Şimdi bide telefon alma derdine düşmek istemiyorum açıkcası, en kötü telefonlar 3000 civarı zaten
Çok kötü olmuş Y Yuppiyayye , hele böyle bir zaman da. Benim de başima geldi ve maalesef yeni telefon almak zorunda kaldım.Arkadaşlar yılbaşı sabahı telefonumu suya düşürdümtamirciye götürdüm baktılar ama ana kartı değişirse 150 ekran kartı değişirse 350 deyip 500 tl masraf çıkardılar.Sıradan bir telefoncu olduğundan telefonu aldım çıktım kuruttuk ama açılmıyor dediler. Sonra denedim telefon açıldı gayet normal çalışıyordu, Eve geldim 2 günde pirince yatırdım.Dünden beri gayet iyiydi ama 1 saat kadar önce şarja taktım ekran gitti geldi şu anda ekran görüntüsü bozuk şimdi telefonun piyasa fiyatı 2500-3000 arası 2 yıl oldu alalı, suya düşene kadar çok iyiydi ve memnundum.Sizce tamir ettirsem değermi?Böyle bişey başına gelen var mı?Şimdi bide telefon alma derdine düşmek istemiyorum açıkcası, en kötü telefonlar 3000 civarı zaten
Aslında ilk tamirciden alınca 4 saat kadar açık kaldı sonra 2 gün kapatıp pirince koydum ama işe yaramadı.garantili tamiri araştırcam yarın,servisler yapıyor bakalım ne kadar fiyat çıkaracaklar birde kaç günde teslim edebilecekler.Servislerde malum çok fiyat çıkarıyorlar.Inşallah uygun bişey söylerlerde telefon almak zorunda kalmamŞu an telefonda daha büyük hasar meydana gelmiş olabilir
Keşke birkaç gün hiç açmadan bekleyip oyle denesydin.
Garantili tamir yaptirabilecegin güvenilir bir yer varsa yaptır bence.
Bu haliyle yine telefoncular almak ister ama u paraya gider
Çok fiyat çıkarırlarda bende yeni telefon alırım artık napim.Tabi burda telefon almak yaptırmaktan daha ucuz. Sen yaptırabiliyorsan yaptır derim. Telefon çok fazla pahalı Türkiye de
Bana sanki yaparlar gibime geliyor. Lv çanta hediye alanlar 3 kuruş zammı mı vermeyeceklerBu ay şirkette zam dönemi ama ben başlayalı daha 3 ay oldu, yaparlar mı birşey hiç fikrim yok.
Normal şartlarda eli açık insanlar ama keşke iç beş demeden motivasyon arttırıcı unsur olarak görüp zam verseler, ben de onu kişisel gelişim bütçesi olarak kullansam ne güzel ololur.
Doğum gunu kutlu olsun paşanın cnmMerhaba kızlar dün oğlumun 9. Yaş günüydü. Tek olduğumuz için tüm günü dolu geçsin istedim. En sevdiği kahvaltıdan hazırladım, masa oyunları oynadık ( kaybedince sinirleniyor ama), arkadaşlariya görüntülü konuşup biraz oyu sonrasında pasta kestik. Arkasına da iki film sığdırdık. Umuyorum ki gelecek yıl tüm arkadaşlarıyla birşeyşer yapar.
Hava buz gibi (2C) ama uc cift orman yuruyusune gittik mesageli durak. Cay, atistirmalik ta götürdük çok iyi geldi arkadaşlarla çıkmak, bize de, oğluma da. Çok soguk diye sobayı yakmaya haIrlatıp çıkmiştim, gelir gelmez tutuşturup popomu isıttım
Tuh kotu olmus gecmis olsun. Insalah tamir edilir. Gerçekten telefon buyuk masrafArkadaşlar yılbaşı sabahı telefonumu suya düşürdümtamirciye götürdüm baktılar ama ana kartı değişirse 150 ekran kartı değişirse 350 deyip 500 tl masraf çıkardılar.Sıradan bir telefoncu olduğundan telefonu aldım çıktım kuruttuk ama açılmıyor dediler. Sonra denedim telefon açıldı gayet normal çalışıyordu, Eve geldim 2 günde pirince yatırdım.Dünden beri gayet iyiydi ama 1 saat kadar önce şarja taktım ekran gitti geldi şu anda ekran görüntüsü bozuk şimdi telefonun piyasa fiyatı 2500-3000 arası 2 yıl oldu alalı, suya düşene kadar çok iyiydi ve memnundum.Sizce tamir ettirsem değermi?Böyle bişey başına gelen var mı?Şimdi bide telefon alma derdine düşmek istemiyorum açıkcası, en kötü telefonlar 3000 civarı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?