Maaş zamlarına dokunmadan her ay ekstra bir çeyrek alsak çok iyi olacak.Okul taksidi başlayınca baya bütçe şaşacak.Yazın gezer ederiz arabada yatmaz yakıt falanda gider şimdi kullanmıyoruz araba.Benim ara ödemeyede para atmam lazım ilk önceliğim o şimdi.

Ben de maaş zamlarını kk ya yatırırım. O konuda 0 'a varmak istiyorum.

Bugün biraz hesap kitap yaptım
Pandemi nedeniyle ekstra diyeceğimiz tatil, gezme tozma gibi hiç bir masraf yok kaç aydır,
Ona rağmen birikim tutarı pek farketmedi.
Mutfak maliyeti gecen seneye goreye neredeyse iki katına çıktı ki çoğu şey buzluktan ve stoklu gidiyorum.
Bu sene için biraz daha marjinal kararlar almam gerek, kişisel gelişim hedeflerim var.
Ona da bütçe ayırmam lazim.

Valla bende hesap kitap yapıyorum azalan birsey yok hep gider çok fazla.Artık karnımızı doyurmak lüks oldu herseyin fiyatı arttı üstelik gramajı düştü.Stok benimde çok iyiydi ama yinede gidiyor.Bakliyat,zeytin,zeytinyağ,salça,domates sosu,recel,bal,erişte,tarhana kuzu eti,ceviz,badem, bezelye,bamya hersey annemden topladım geldim ama hala çok fazla gider oluyor.

Merhaba kızlar dün oğlumun 9. Yaş günüydü. Tek olduğumuz için tüm günü dolu geçsin istedim. En sevdiği kahvaltıdan hazırladım, masa oyunları oynadık ( kaybedince sinirleniyor ama), arkadaşlariya görüntülü konuşup biraz oyu sonrasında pasta kestik. Arkasına da iki film sığdırdık. Umuyorum ki gelecek yıl tüm arkadaşlarıyla birşeyşer yapar.
Hava buz gibi (2C) ama uc cift orman yuruyusune gittik mesageli durak. Cay, atistirmalik ta götürdük çok iyi geldi arkadaşlarla çıkmak, bize de, oğluma da. Çok soguk diye sobayı yakmaya haIrlatıp çıkmiştim, gelir gelmez tutuşturup popomu isıttım

Biz de yakıt masrafı hic düşmedi ne yazık kii....ınsallah az cok demeden ara ödeme yaparsin

Arkadaşlar yılbaşı sabahı telefonumu suya düşürdüm tamirciye götürdüm baktılar ama ana kartı değişirse 150 ekran kartı değişirse 350 deyip 500 tl masraf çıkardılar.Sıradan bir telefoncu olduğundan telefonu aldım çıktım kuruttuk ama açılmıyor dediler. Sonra denedim telefon açıldı gayet normal çalışıyordu, Eve geldim 2 günde pirince yatırdım.Dünden beri gayet iyiydi ama 1 saat kadar önce şarja taktım ekran gitti geldi şu anda ekran görüntüsü bozuk şimdi telefonun piyasa fiyatı 2500-3000 arası 2 yıl oldu alalı, suya düşene kadar çok iyiydi ve memnundum.Sizce tamir ettirsem değermi?Böyle bişey başına gelen var mı?Şimdi bide telefon alma derdine düşmek istemiyorum açıkcası, en kötü telefonlar 3000 civarı zaten

Şu an telefonda daha büyük hasar meydana gelmiş olabilir
Keşke birkaç gün hiç açmadan bekleyip oyle denesydin.
Garantili tamir yaptirabilecegin güvenilir bir yer varsa yaptır bence.
Bu haliyle yine telefoncular almak ister ama u paraya gider

Çok kötü olmuş Y Yuppiyayye , hele böyle bir zaman da. Benim de başima geldi ve maalesef yeni telefon almak zorunda kaldım.

Aslında ilk tamirciden alınca 4 saat kadar açık kaldı sonra 2 gün kapatıp pirince koydum ama işe yaramadı.garantili tamiri araştırcam yarın,servisler yapıyor bakalım ne kadar fiyat çıkaracaklar birde kaç günde teslim edebilecekler.Servislerde malum çok fiyat çıkarıyorlar.Inşallah uygun bişey söylerlerde telefon almak zorunda kalmam

Bana sanki yaparlar gibime geliyor. Lv çanta hediye alanlar 3 kuruş zammı mı vermeyecekler
Doğum gunu kutlu olsun paşanın cnm
Açık hava yürüyüşlerine bayılırım. Somineye bayildim
Tuh kotu olmus gecmis olsun. Insalah tamir edilir. Gerçekten telefon buyuk masraf

Ne sıkıcı bir gündü anlatamam
Kahvaltı ogleni buldu . Dun temizlik yapmıştım. Bugun sadece ütü ve yemek yaptim.
Cocuklarin kumbaralarindaki paraları a101e tumlettim.
Su haftasonu yasakları bitse buyukbas bi gitse evde gün boyu görmeye katlanamıyorum adami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…