- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.161
10dan önce açılıyor muGunaydinnnn Mutlu haftalar
Kargalar kahvaltısını yapmadan pazara gidiyorum simdi
Kalabaliklasmadan alıp geleyim
8 gibi açılıyor canim10dan önce açılıyor mu
Cidden bunu yaptın mı yaKızlar çantanın fiyatıni yazmayacağım, foto da atmayacagim varoslugum çıkmasin iyice ortaya
Bugun AVM açınca indim mağazaya, değiştirmek istiyorum dedim.
Satıcı benim patronu tanıdı çok özenerek seçti dedi. Değiştirmeye gelirlerse söyleyin diye takilmis.
Mağazadaki en ucuz parça bozuk para cüzdanı, fiyatı 1.560 TL
Hediyeyi satip eve ara odeme yapsam borcum en az bir sene gider.
Kutuya sarilip ofise döndüm. Kasaya koydum paketi.
Ofis toplantılarında kullanacağım mecburen.
canım şu 6 aylık birikimden bana 1 gr altın yazar mısın??? Biriktirdiğim paraların üstüne ek yaparak 1 gr aldım. Hayırlı berektli olur inşallah2021 Hedeflerimiz
1. @mutlu1988 =12 çeyrek altın
2. @Asmin75 =250 €
3. S Saricivcivim1 =50 gram altın
4.karamelli_turta =70 gram altın
5.Cennetmeyvesii =50 gram altın
6. @minikkoala =12 gram altın +500 €
7. @mavimli = 250 gram altın
8. K kahvemsi mutluluk =12 altin
9.okyonus =50 gram altın +1.000$
10.asivemai =5 çeyrek altın
11.kronikuykucu =12 gram altın
12. @Nurov =30 gram altın
13. P planli =40 gram altın
14. @klbk33 =25 gram altın
15. T tatlu =70 gram altın
Ocak birikim listemiz
1. @tatlu=7 gram altın
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
2020 yili 2. 6 aylik hedeflerimiz;
1.karamelli_turta =20 bin tl
2. @mavimli =150 gram altın
3. T tatlu =15 bin tl
4. K kahvemsi mutluluk =6 adet altın
5.okyonus =6 cumhuriyet altin
6 @minikkoala =6 gram altın +400 €
7. @klbk33 =20 gram altın
8. @Huysuzd =10 çeyrek altın
9. @Nurov =30 gram altın
10. @blondemary =10 gram altın
11. @Gurbetci-NL =15 çeyrek altın
Kumbara birikimi 1 Eylül / 31 Aralik 2020
1.karamelli_turta
2. K kahvemsi mutluluk
3.Cennetmeyvesii
4. @mavimli
5. @Asmin75
6. @Huysuzd
7. @minikkoala
8. @Sahandayumurta
9.asivemai
Teşekkür ederim canım benimHarikasin canimgüzel bi özet olmuş plaza hanfendisi espirisi dönüyordu aranizda ancak anlam verememistim iş değistirdigini bilmeyince T tatlu dan haberim var canim o da benim gibiydi P planli ve @minikkoala hayirli olsun canlar Allah anali babali sağlıklı büyütmeyi nasip etsin karamelli_turta dan haberim vardi döner dönmez onun corona oldugunu öğrendim tekrar geçmiş olsun karamellim
Bugün biraz hesap kitap yaptım
Pandemi nedeniyle ekstra diyeceğimiz tatil, gezme tozma gibi hiç bir masraf yok kaç aydır,
Ona rağmen birikim tutarı pek farketmedi.
Mutfak maliyeti gecen seneye goreye neredeyse iki katına çıktı ki çoğu şey buzluktan ve stoklu gidiyorum.
Bu sene için biraz daha marjinal kararlar almam gerek, kişisel gelişim hedeflerim var.
Ona da bütçe ayırmam lazim.
Ya kızlar ne geziyoruz, ne tatilhiçbirsosyallik yok ama bir dünya gider var.Valla bende hesap kitap yapıyorum azalan birsey yok hep gider çok fazla.Artık karnımızı doyurmak lüks oldu herseyin fiyatı arttı üstelik gramajı düştü.Stok benimde çok iyiydi ama yinede gidiyor.Bakliyat,zeytin,zeytinyağ,salça,domates sosu,recel,bal,erişte,tarhana kuzu eti,ceviz,badem, bezelye,bamya hersey annemden topladım geldim ama hala çok fazla gider oluyor.
Kötü olmuş canım umarim masrafsiz hallolur, yenileri bir dünya masraf.Arkadaşlar yılbaşı sabahı telefonumu suya düşürdümtamirciye götürdüm baktılar ama ana kartı değişirse 150 ekran kartı değişirse 350 deyip 500 tl masraf çıkardılar.Sıradan bir telefoncu olduğundan telefonu aldım çıktım kuruttuk ama açılmıyor dediler. Sonra denedim telefon açıldı gayet normal çalışıyordu, Eve geldim 2 günde pirince yatırdım.Dünden beri gayet iyiydi ama 1 saat kadar önce şarja taktım ekran gitti geldi şu anda ekran görüntüsü bozuk şimdi telefonun piyasa fiyatı 2500-3000 arası 2 yıl oldu alalı, suya düşene kadar çok iyiydi ve memnundum.Sizce tamir ettirsem değermi?Böyle bişey başına gelen var mı?Şimdi bide telefon alma derdine düşmek istemiyorum açıkcası, en kötü telefonlar 3000 civarı zaten
Hayırlı,bereketli olsun canımGünaydın kızlarEşim izinli bende çalışmıyorum bugün oğlusu benim kurumun bahçesine götüreceğiz biraz koşup oynasın yavrum Maaş zam oranları belli olmuş 7.36 zam alıyoruz.
Yeni yılın ilk faturası elektrik 203tl geldi.
Amin canım Allah bereket versin kazançlarımıza hanemizeHayırlı,bereketli olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?