- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.181
Nice saglikli, mutlu yillari olsun enisteninSelam kızlar evde çabucak geçip giden zaman ve son tatil günü.
Bugün eşimin doğum günü. Dun kutladık ama yine bir surpriz var aklımda
Banyoyu komple tavandan dolaplara cifledim.
Saç ve cilt maskesi yaptım.
Biraz dinleneyim diye kahve molası verdim.
Duş alıp eğitime gireceğim.
oy nice saglikli, mutlu yillari olsun kuzununMerhaba kızlar dün oğlumun 9. Yaş günüydü. Tek olduğumuz için tüm günü dolu geçsin istedim. En sevdiği kahvaltıdan hazırladım, masa oyunları oynadık ( kaybedince sinirleniyor ama), arkadaşlariya görüntülü konuşup biraz oyu sonrasında pasta kestik. Arkasına da iki film sığdırdık. Umuyorum ki gelecek yıl tüm arkadaşlarıyla birşeyşer yapar.
Hava buz gibi (2C) ama uc cift orman yuruyusune gittik mesageli durak. Cay, atistirmalik ta götürdük çok iyi geldi arkadaşlarla çıkmak, bize de, oğluma da. Çok soguk diye sobayı yakmaya haIrlatıp çıkmiştim, gelir gelmez tutuşturup popomu isıttım
Bordroyu bekliyorum.Memurlar nette hesaplattım ama doğrumu acabaokyonus bakalim kac TL olarak yansıyacak zamlar...
Elektrik faturaları çoştuBenim elektrik faturam da tam 241 TL. Millet bu kadar doğal gaz ödemiyor yav.
Doğru çıkıyor cnm bilgileri tam girdiysen bana da gruptan geldi ne kadar olduğu bakalim gorecegimBordroyu bekliyorum.Memurlar nette hesaplattım ama doğrumu acaba
memurlar yüzde 7 mi aliyor zam canim?Doğru çıkıyor cnm bilgileri tam girdiysen bana da gruptan geldi ne kadar olduğu bakalim gorecegim
Harikasin canimgüzel bi özet olmuş plaza hanfendisi espirisi dönüyordu aranizda ancak anlam verememistim iş değistirdigini bilmeyince T tatlu dan haberim var canim o da benim gibiydi @planli ve minikkoala hayirli olsun canlar Allah anali babali sağlıklı büyütmeyi nasip etsin karamelli_turta dan haberim vardi döner dönmez onun corona oldugunu öğrendim tekrar geçmiş olsun karamellim
Cok sevindim canim senin adına masallah Allah bozmasinDün türk komsum gözleme yolladi bize. Aman allahim o ne lezzeti öyle.
Bugün tabagini geri götürdüm, mutfagim olmadigini biliyor. Dediki istedigin zaman benim mutfagimi kullana bilirsin.
Bugüne kadar sadece selamlasmisdik, umarim arkadas oluruz. Vallahi düsünmesi bile mutlu etti beni.
Bende dün yine yufka actim, bukez cidden iyi olduBu performansi kimse beklemedi benden. Bende
Ev iside bu evde cok daha kolay. Az eysa var, ortaliktada birsey yok, toz almayer silme filan cok hizli oluyor. Isleri artik hece hal ediyorum, böylece gündüz daha stressiz geciyor. Esim artik öglenleri eve geliyor, ona yemek yetistirmeliyim bide kizi doyurmaliyim 12 ye kadar. Baska isim kalmiyor gündüz.
Cidden büyük ev rahatlikmis ya. Hergün mutlu uyaniyoruz burda resmen
Evet 7.36 zam harca harca bitmezmemurlar yüzde 7 mi aliyor zam canim?
Bence erkekte değil kızda sorun var. Eşinin tembel çalışmayan yalnız gezen tozan bir erkek olduğunu görünce neden boşanmadı ki?? Vallahi bazı durumları anlamıyorum. Gördüm adam adam değil çek git. Bitti.Evi de 3 sene önce aldı, arabanın borcu var, krediler, kartlar.
Kız anlattıkça benim ruhum daraldı.
Evi ailesi sattirmaz destek olurlar.
Arabayı satip ev dışı borçları kapatma planı yapıyormus.
Ne diyeceğimi bilemedim ben de dinledim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?