- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.221
Bereketli olsun çil cil altin dolsun kesenTeşekkürler canimcim
Teşekkürler canım keske cil cil alabilseydim evde tutmak istemiyorum bankadan aliyorum. Yoksa aylık bi cumhuriyet almayı isterdim cil cil sayardım ne güzel olurduBereketli olsun çil cil altin dolsun kesen
Bende aynen 2 yada 3 u buluyor uyumam
Seninde doğum günün kutlu olsun canim mutlu yillarK kahvemsi mutluluk dogum günlerimiz kutlu olsun. Sen pasta kestin bak ben kesemedim kiskandim
karamelli_turta ben ocak ayinda bagis yaptim. Yani altin yok bu ay
Mal adam desem alinma olurmuKizlar cook sagolun. Hic anlamadim dogumgünümden bisey. Esim bana küsmüstü ne hediye aldi ne kutladi. Niye küstü bilmiyorumzaten bütün gün calistim, ders verdim falan.
Isim bitince gittim kendime bir secco aldim aksam oturup ictim iki kadeh sonra yattim uyudum. Tabi gün icinde sevdigim es dost aradi, onlar da aramasa cok mutsuz bir gün olurdu.
Onuda denedim asmin olmuyor bende ise yaramıyorKizlar uyku tutmuyorsa 1-2 damla lavanta yagi yastiginiza damlatin. Iyi gelir. Fazla dökmegin ama bas agrisi yapar.
Neyi cidden yaptım miCidden bunu yaptın mı ya
Dogum gunun kutlu olsun nice güzel seneler diliyorum❤K kahvemsi mutluluk dogum günlerimiz kutlu olsun. Sen pasta kestin bak ben kesemedim kiskandim
Ne güzel patron o ya azcık ucundan verseneYine yoğun bir haftaya başladık, şu gibi akıyor Zaman.
Dün evde ofiste kutlama yaptık.
Ailem ve arkadaşlarım ofise hediyelerini yollamış.
Kıyafet alanlar vardı onlar değişecek uygun zamanda.
Ofiste pasta kestik, evede kutu yollamislar.
Çiçek, çikolata, kahve, bir sürü kalem, ajanda hediye çeki bu en büyük sürpriz oldu, patron çanta+cüzdanı doğum gününü de düşünerek almış.
Nitekim gün bitti ve ben yine bal kabagina dönüşüp kaldığım yerden hayata devam ediyorum.
Ayip etmislerEski iş yeri bugün çalışanlara maaş ödemiş ama benim tazminat için ödeme gelmedi.
Ex patron bey ben arayacağım onu demiş.
Birkaç ay daha bekleyip kanuni yollara başvuracağım sanırım.
Arada arayıp yardım istiyorlardı önce patron arasın diyecegim artık birşey soran olursa.
Hala sinirimi ustumden atamadım. Peyderpey üç beş ne varsa ödeyecek diye konuştum zaten daha ilk aydan böyle yapması çok yanlış oldu.
Doğumgünün kutlu olsun canım nicemutlu yıllara inşallahK kahvemsi mutluluk dogum günlerimiz kutlu olsun. Sen pasta kestin bak ben kesemedim kiskandim
Canim patron zaten ufacık birşey, bize kadar senin anlayacağınNe güzel patron o ya azcık ucundan versene
Saka biyana güle güle kullan hediyelerini. Yakin olsaydık cikolatlarini yerdim
Ayip etmisler
Bence patronu aramadan bisey yapma yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?