Gorumceee görmeyeyim ömrümce der hic bisekilde telefonunda çıkmam yuzunude gormem olur biter ne üzülüyorsun bunlar için falan değmez
Yoo söylemedi. yalniz ne hatirladim gecen sene de dogumgünümde küsmüstü
Bilerek yapıyor mal herif

Kardeşimin eside acındırır kendini suram ağrıyor buram sızlıyor en son fıldır fıldır gezerken ağrımıyor herhalde biyerin diycem susuyorum.
Kvde de gündüzleri gezerdi. Aksam oğlu gelince soyle hastayım böyle hastayım sizlanip dururdu ben kimseyi pofpoflayamam kardeşim dumduk bi insanim ben. Canim yokmu ben niye sızlanmiyorum ya Onlarda sizlanmasin.

Simdide okuldaki iskurdan gelen abla acinip duruyor esini genc yasta kaybetmiş 3 çocukla kalmış. Sanirim etrafta nazlanacağı kimse yok. Uzuluyorum bi yerde de ama yinede gördüğüm yerde kaçıyorum saklambaç oynuyoruz okulda .. Dışarıdan bakınca Güzin ablaya mi benziyorum acaba
Acinan bir insan daha görmek istemiyorum.
Cok bunaldım imdat diye bagirasim var

Gorumceee görmeyeyim ömrümce der hic bisekilde telefonunda çıkmam yuzunude gormem olur biter ne üzülüyorsun bunlar için falan değmez

Bilerek yapıyor mal herif
Aradı sonradan dedim beni denemek için arıyorsan bir daha arama kapattım sildim görmüyorum zaten ama bir şekilde bela oluyorlar işte

Doğum günün kutlu olsun mavimlicim
Bu da o zaman topigin senin için kestiği pasta olsun
Enişte ayip etmiş.

Ben erkeklerin çoğunluğunun anne rahminden hiç cikmamasini dilerdim. Nasıl evlerde büyüyorlar da bu kadar kendini geliştirememiş, görgüsüz insanlar olabiliyorlar acaba. Nezaket,gönül alma ve incelikten bir haber adama adam denir mi ki. Kendinizi sevin ve önemseyin arkadaşlar. Sizi ilk sıraya koymayan kimseyi bir numara yapmayın kalbinizde . Kendini ispatlamayan kimseye fedakar da olmayın.

Iyiyim kizlar çok şükür
Siz nasılsınız?
Sevindim canım
İyiyiz çok şükür. Kurstan arkadaşımın annesi vefat etmiş,ona üzüldüm bugün. Eşi ve babası da hastanedeymiş. Allah yardımcısı olsun. Ne dertler var hayatta. Ufak şeyleri es geçmek gerekiyor bazen.

448 yazacaktin heralde cnm evet düşmüş...Valla nakit olsa alırdım ama malesef bitti bu ay. Maas da kredi kartı ve kirayı öder zaten...
Bizim o taraflarda niye size göre daha uygun annem iki gün önce aldı 436 tl ye bugünde sormuştu 440 demişlerdi ama o bilezik şeklinde almıştı yani fark varmıdır bilmiyorum merak ettigim için sordum açıkçası canım

bilezik 22 ayar oluyor genelde canim, en azindan benim bildigim o, onun icin biraz daha uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…