- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.261
kiz planli yapiyor öyleseYoo söylemedi. yalniz ne hatirladim gecen sene de dogumgünümde küsmüstü
Gorumceee görmeyeyim ömrümce der hic bisekilde telefonunda çıkmam yuzunude gormem olur biter ne üzülüyorsun bunlar için falan değmezSlm Kızlar
Dünya kadar isim duruyor ama.bn kalkamıyorum halim yok biseye anca kıza bakıyorum bide bulaşık falan aylardır telefonuna cikmadigim gorumcem bugün ne desin bana o gün eşinin teliyle aradı beni açmadım aslında seni deniyecektim dedi niye ben napiyorum neyimi gördünüz beni deniyorsun acaba bisey demeden kapadım telefonunu bana akıl verin kızlar napim ben şimdi ne kadar mesafeli konuşsam olmuyor bir tanesiyle bağımı kestim zaten bdv konusu gibi oldu ama
Bilerek yapıyor mal herifYoo söylemedi. yalniz ne hatirladim gecen sene de dogumgünümde küsmüstü
Kardeşimin eside acındırır kendini suram ağrıyor buram sızlıyor en son fıldır fıldır gezerken ağrımıyor herhalde biyerin diycem susuyorum.Ya Witchim ayyyynen! Söyle derdini di mi yoook, sen yazınca farkettim bizimki de hep söylüyor. Şöyle oldu hüngür hüngür ağladım diyo, kızkardeşi için x bebeğin fotoğrafını gördü ağladı diyoyani neden ağladın bacım?
T tatlu bizimkiler de ayırıyor kardeşleri, benim eşim de üvey evlat kategorisinde. Ne koparsak kar diye bakıyorlar bizden.
A Asmin75 onu ben de yapmıştım, almadım 1 sene ne doğumgünü ne babalar günü sanırım o da etkili oldu. Ben hep özendim o bir yıl dışında ama anca öğrenme gerçekleşti. Bu yıl 10.yılımız yemekli düğün istiyorum yıldönümünde dedim
Aradı sonradan dedim beni denemek için arıyorsan bir daha arama kapattım sildim görmüyorum zaten ama bir şekilde bela oluyorlar işteGorumceee görmeyeyim ömrümce der hic bisekilde telefonunda çıkmam yuzunude gormem olur biter ne üzülüyorsun bunlar için falan değmez
Bilerek yapıyor mal herif
Turtacım nasıl oldun güzelim.
Iyiyim kizlar çok şükür
Doğum günün kutlu olsun mavimlicimKizlar cook sagolun. Hic anlamadim dogumgünümden bisey. Esim bana küsmüstü ne hediye aldi ne kutladi. Niye küstü bilmiyorumzaten bütün gün calistim, ders verdim falan.
Isim bitince gittim kendime bir secco aldim aksam oturup ictim iki kadeh sonra yattim uyudum. Tabi gün icinde sevdigim es dost aradi, onlar da aramasa cok mutsuz bir gün olurdu.
Sevindim canımIyiyim kizlar çok şükür
Siz nasılsınız?
Bence kiskaniyor. O gercek dogum günü tarihini bilmiyor bu yüzden onunkini kutlamiyoruz. Ondan olabilirAdam hediye den yırtma yolunu bulmus
Iyiyim cnm aynı tempo evde devamIyiyim kizlar çok şükür
Siz nasılsınız?
Canim benimDoğum günün kutlu olsun mavimlicim
Bu da o zaman topigin senin için kestiği pasta olsun
Enişte ayip etmiş.
Altında baya düşmüş bugün 468tl olmusBen haftalık numaraya değişiklik olsun diye gümüşle basladim.
Haftalık 5gr gümüş hedefi koydum 2 haftalık gümüşü aldim
448 yazacaktin heralde cnm evet düşmüş...Valla nakit olsa alırdım ama malesef bitti bu ay. Maas da kredi kartı ve kirayı öder zaten...Altında baya düşmüş bugün 468tl olmus
Bizim o taraflarda niye size göre daha uygun annem iki gün önce aldı 436 tl ye bugünde sormuştu 440 demişlerdi ama o bilezik şeklinde almıştı yani fark varmıdır bilmiyorum merak ettigim için sordum açıkçası canım448 yazacaktin heralde cnm evet düşmüş...Valla nakit olsa alırdım ama malesef bitti bu ay. Maas da kredi kartı ve kirayı öder zaten...
bilezik 22 ayar oluyor genelde canim, en azindan benim bildigim o, onun icin biraz daha uygun.Bizim o taraflarda niye size göre daha uygun annem iki gün önce aldı 436 tl ye bugünde sormuştu 440 demişlerdi ama o bilezik şeklinde almıştı yani fark varmıdır bilmiyorum merak ettigim için sordum açıkçası canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?