- 22 Ağustos 2019
- 1.741
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.241
SormaMal adam desem alinma olurmu
Belkide hediye almamak için küstü
Hayir ben o kadar laf ediyorum buyukbas diye
Daha hiç bi dogum gunumu atlamadi
Sinir oldum gece gece
Bereketli olsun cil cil altin dolsun
Birer birer birikecek böyle,bereketli olsun
Teşekkür ediyorum sizlereBereketli olsun
Bereketli olsunnnMerhaba kızlar. Bugün yarım altın aldım 1530₺ ye. Aralık ayında da 1 çeyrek almıştım. Şimdilik 2 altınım var Allah bereket versin
Dogumgununu mu bulmus küscekKizlar cook sagolun. Hic anlamadim dogumgünümden bisey. Esim bana küsmüstü ne hediye aldi ne kutladi. Niye küstü bilmiyorumzaten bütün gün calistim, ders verdim falan.
Isim bitince gittim kendime bir secco aldim aksam oturup ictim iki kadeh sonra yattim uyudum. Tabi gün icinde sevdigim es dost aradi, onlar da aramasa cok mutsuz bir gün olurdu.
Ya ben hicbisey de yapmıyorum 12 gibi yatiyorum ama 3e kadar falan bildiğin sağa dön sola dön yüzüstü yok sırtüstü .hayir çok yorgun ve uykusuz olugum hale ayni tekrari ertesi gece yine yasiyorumGünaydın kizlar
Cennetmeyvesii benimki üşengeçlik uyumamasi bu ara. Şunu da yapayım bunu da yapayım aman uyurum derken saat 2 yi buluyor
Valla benim kv de ayni. Hemen aglama pozisyonu. Birde dile dokuyor. Aşırı kullanıyor ağlamayı. Diyoki cocukklari özledim ağladım bugunGünaydın kızlar
Cennetmeyvesii mavimli bazı büyükbaşlar gerçekten romantik oluyor, bazı büyükbaşlar da alışmasın daha çok ister diyen tiplerden oluyor sanırım bu modellerde anne baba ilişkisine bakılınca anlaşılıyor neyle karşılaşacağın bence
Ben evliliğimde 2.tip kaderi yaşadığımı anladım bir kaç yıl önce. Kv hastalık hastasıdır tahlil yaptırır bir şey çıkmaz ama ona göre tansiyon, şeker vs ne ararsan vardır ve onun için ağlamak "sevmek, istemek, haklı olmak" anlamına geliyor. Ben şunu istiyorum diyemiyor asla. Ya kafasına patates bağlıcak ya ağlıcak
Eşim benim hastalanmama tahammül edemezdi mesela hiç ilgilenmez bi de kendi hastalanırdı üstüne. Bir gün son noktaya gelip sinirden ağlamıştım -evliliğimizin 4. Yılıydı - istediğimi yapmıştı, ilgilenmişti ben şok. Bana bir aydınlanma geldi. Ben ağlayarak istediğimi filan yaptıramam sana kendine gel annen değilim ben demiştim. Sonra bu bir kaç tartışmada daha gündeme geldi (pekiştirme aşaması ) Şımarırım diye güzellik yapamıyordu adam ya, haketmek için ağlamam gerekiyormuş belli ki. Oldu canım! 4-5 yıldır da aralarda cozutsa da iyi kötü doğumgünümü atlamıyo, ben hastayken de insan gibi bakıyor.
Kız üzülme aynısı bndede var yalnız değilsin em iyisi umursamamakSormaböyle bir tip benimki. Hic anlamaz özel günden. Neyseki ben de cok takilmiyorum yoksa fena olurdu.
derdi neymis onu sonradan söyledi mi bari? Cidden küsmek icin tam gününü secmisSormaböyle bir tip benimki. Hic anlamaz özel günden. Neyseki ben de cok takilmiyorum yoksa fena olurdu.
Bizimki gerek görmüyor.Selam kizlar,
su kendini acindirmaya hic tahamülüm yok artik benim. Yillarca bana yapildi, kullanildim. Akillanmam uzun sürdü. Sonra dedimki, herkese yazikta, bana niye yazik degil? Herkes gücsüz, ben niye hep güclü? Ben yapa biliyorsam, dayana biliyorsam, onlarda yapar.
Neyse sabah sabah gerilmiyelim. Özel gün olayinda benim esimde cok kötü. En son özel günümüzde kötü gecince dedim artik kizimin dogum günü haric, hic bir özel günümüzü kutlamiyacam. Onun dogum günü olsun, babalar günü olsun birsey yapmadim. Orda ceton düsdü herhalde, bu sene dogum günüme pasta, hediye filan geldi
Yoo söylemedi. yalniz ne hatirladim gecen sene de dogumgünümde küsmüstüderdi neymis onu sonradan söyledi mi bari? Cidden küsmek icin tam gününü secmis
Ya Witchim ayyyynen! Söyle derdini di mi yoook, sen yazınca farkettim bizimki de hep söylüyor. Şöyle oldu hüngür hüngür ağladım diyo, kızkardeşi için x bebeğin fotoğrafını gördü ağladı diyoValla benim kv de ayni. Hemen aglama pozisyonu. Birde dile dokuyor. Aşırı kullanıyor ağlamayı. Diyoki cocukklari özledim ağladım bugun. Doktora gitmiş ağlıyormuş oğlu beni arıyor nasil aciniorsa adama. Birinde bahçedeki ev temizlenecek kadın ayarlandı falan. Muhtemelen kadına para veresi yok görümce varken aglayiverdi. Ya kızım bayramdan bayrama eyer rahat ettiryim yok. Yapamiom hastayım temizleyemiorum diye agladi. Ay benim orda tepem attı. Oğlu kızı temizlemeye gittiler . Bende anneme gittim. o yüzden acınarak ağlayan insan gormeye dayanamıyorum bezdum da
Adam hediye den yırtma yolunu bulmusYoo söylemedi. yalniz ne hatirladim gecen sene de dogumgünümde küsmüstü
Hazır öğütülmüş kahve alsın baby, 500 tl ye 3-4 yıllık kahve alınır.Büyük kahvecilerde kahveyi seçip o anda öğütüp veriyorlar.Bizimki gerek görmüyor.
Yılbası hediyesi diye kahve mak.aldı göyaa
300 tlsini benden aldı
Hadi market kuponu verdiler 120 tl onu kurtardım en azından ama
Benden cok makinayı kullanıyor güya bana hedie
Nezman görsem makinanın basında.
Simdi de ögütücü almak lazım buna diyo 500 tlmis.
Ucuzları begenmiyor.S
Valla dedim git al ,bana hic gelme.
Basıma masraf kapısı aldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?