Arayıp bir görüşme mi ayarlasan cnm.
Hakkin olani versin niye böyle yapıyor ki.
Ben aramak istemiyorum şu an, ex patronu ararsam anlaşmaya razıyım algısı olur ve onun dediği rakama razı olmam gerekir.
Sağlam pazarlık yapar kendisi.
Bir kaç ay bekleyip uyarı yazısı göndermek niyetindeyim.
Bana hala ihtiyaci olacak süreçler var, o zamanlar gelince kullanacağım elimdeki kozu.
Ben çıkmadan tazminat rakamını resmi kayıtlara işledim zaten.
Zamanaşımına daha çok var, birkaç aya işleri de biraz daha yoluna girerse elim güçlenir

Herşeyde bir hayir vardir cümlesi senin için geçerli cnm şu durumda.
Emeklerinin karşılığını aldin bu yıl ne mutlu sana cnm.

Hoşgeldin canim ozletiyorsun kendini:)
Ah o borçlar,ödemeler olmazsa olmazimiz
Hedefini ekledim ilk sayfaya

Hoşgeldin canim ozletiyorsun kendini:)
Ah o borçlar,ödemeler olmazsa olmazimiz
Hedefini ekledim ilk sayfaya
Sağolasın kuzucum hoşbulduk elimden geldigince dhaa sık gelmeye çalısıcam söz ama inan bazen öyle zamablar günler oluuor ki işte evde koştururken tel faturamı ödemeyi unuttugum için kapanmısligı var
6 aylık hedefi yazmışsin canimcim gördüm istersen yıllık hedeflere 6 çeyrek ve 250$ yazabilirsen sevinirim
Bu arada baktınız gözden kayboldum arada etiketleyin dürtükleyin olmadı iadeli taahhütlü posta hatta tebligat yollayın buraya dönmem icin razıyım hiç mahsuru yok

Hayat koşuşturmacası yoruyor bizi anliyorum seni :)
Ekledim cnm bereketli olsun
Durtecegim ara sira seni

Anladim cnm sen işini bilirsin ama manevi olarak illâ yoracak seni,ugrastirmadan halletseydi patron bey.

Anladim cnm sen işini bilirsin ama manevi olarak illâ yoracak seni,ugrastirmadan halletseydi patron bey.
Şu an sakinlik dönemim beklemedeyim
Çok emek verdim ve onun da ben de emeği çok
Ama içimdeki cazgiri uyandirirsa kendisi için kötü olacağını da bilir, bakalım yaşayıp göreceğiz artık neler olacak

karamelli_turta canım ben 6 aylik hedef belirleyemiyorum cunku suan altin icin para biriktiriyorum eşim turkiyeye gittiği zaman bana getircek ne zaman gideceği belli değil büyük ihtimal kısa doğru anca gider yani yıllık zaten 50 gram hedefim var birde kumbara yapmışım sene sonunda açılacak inşallah

Tamamdir cnm sorun değil

kahvemsim evdeyken bana daha zor gelıyor ya esımle habıre bıseler yapalım yıyelim derdındeyız haftasonu, bide zaten evde yokum 7.5ta anca gelıyoruz haftaiçi, sabah mesai 10da baslıyor ama esım toplu tasıma kullanmasın dıye anneme gıdıyoruz 8 olmadan cıkısta da cıkmasını beklıyoruz annemde harika yemekler ben nası yemim bu arada esım ıkındıde yıyor ofıste aksam yemek degıl atıstırmalık tatlı meyve vs yıyor
ARAllıklı oruc denedin mi cnm
denemedım canım çokta bıse deneyemıyorum oglusu emzırıyorum hala ac olup emınce ıyıce gucten dusuyorum arası yok yani yetecek kadar yemıyorum kafaya koydum ama daha dıkkat edıcem ınsAllah

süper planların turtişim

Kızlar büyük kuzum Mayıs'ta 18 olacak. 18 yaş hediyesi almak istiyorum,ömrünce kullansın,hatıra kalsın. Haydi bana fikirler verin, şimdiden bakinayim. Çok özel bir şey olsun istiyorum.
Bence şık zarif bir kolye muhteşem olurdu

Siemens markasının profesyonel kahve makinesi var bayılıyorum soyle de ondan da alsınlar
Kapicino latte falan yapıyor

Colombre hayirli musmutlu nice yaşları olsun kızınin insallah canim arkadaşların dediği gibi zarif bir kolye alabilirsin melek kanatları veya yusufçuk gibi güzel olur sen kızına hediye alınca aklıma annem geldi küçükken arkadaşım annesine küsmüş annesi ona kolye almış barışmışlardı Bnde anneme mahsus küsmüştüm ama bisey almadi daha üstüne kızıyordu

Bide arkadaşlar bu her yerde dönen whatsapp uygulaması falan kisilerimde insan kalmadi herkes silmis Bnde oturup düşünüyorum siz ne yapmayı düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…