- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #77.461
Ben aramak istemiyorum şu an, ex patronu ararsam anlaşmaya razıyım algısı olur ve onun dediği rakama razı olmam gerekir.Arayıp bir görüşme mi ayarlasan cnm.
Hakkin olani versin niye böyle yapıyor ki.
Herşeyde bir hayir vardir cümlesi senin için geçerli cnm şu durumda.Önceki iş yerinde biz Türk kahvesi bile icemezdik, yasaktı. Sadece misafir gelirse o zaman bize de yapılırdı. Sadece patron içerdi.
Şimdi mutfakta iki tane filtre kahve makinası var
Mark zukmbergle görüntü olarak bizim patrona çok benziyor, o daha jounior öyle düşün
Kız bizim çaycı bile üniversite mezunuymus
Çok şükür bu pandemi benim aydınlanmama vesile oldu, dışarıda akan hayatı gordum.
Etrafın tabiri ile sınıf atladım, kendi düşünceme göre de yıllarca verdiğim emeğin karsiligini görmeye başladım
Hoşgeldin canim ozletiyorsun kendini:)Herkese geç bir günaydan benden herkese kızlarbiraz gec kalktim yagmurlu havada uyumak gibisi yok e sonra da kahvaltı ve kaynattığınız konulari okuya okuya gelince bu saati buldum
çok fazla makyaj yapan biri degildim zaten maske de kullanmaya başlayınca sanirim iyice uzaklaştımyaz başında YENI NORMAL denilen seyle heveslenip epey bi ruj almıstım ama kaldi makyaj çantamda tekrar ortaya çikması zaman alıcak gibi o yüzden cok fazla bb kremdir makyaj temizleyicidir önerim yok maalesef
Bu aradakaramelli_turta cıgım 2021 in ilk 6 ayı için birikim hedefim 2 çeyrek ve 100$ diyelim ödeyeceğim borc ve kredilere değinmek istemiyorum bile
Sağolasın kuzucum hoşbuldukHoşgeldin canim ozletiyorsun kendini:)
Ah o borçlar,ödemeler olmazsa olmazimiz
Hedefini ekledim ilk sayfaya
Hayat koşuşturmacası yoruyor bizi anliyorum seni :)Sağolasın kuzucum hoşbuldukelimden geldigince dhaa sık gelmeye çalısıcam söz ama inan bazen öyle zamablar günler oluuor ki işte evde koştururken tel faturamı ödemeyi unuttugum için kapanmısligı var
6 aylık hedefi yazmışsin canimcim gördüm istersen yıllık hedeflere 6 çeyrek ve 250$ yazabilirsen sevinirim
Bu arada baktınız gözden kayboldum arada etiketleyin dürtükleyin olmadı iadeli taahhütlü posta hatta tebligat yollayın buraya dönmem icin razıyım hiç mahsuru yok
Anladim cnm sen işini bilirsin ama manevi olarak illâ yoracak seni,ugrastirmadan halletseydi patron bey.Ben aramak istemiyorum şu an, ex patronu ararsam anlaşmaya razıyım algısı olur ve onun dediği rakama razı olmam gerekir.
Sağlam pazarlık yapar kendisi.
Bir kaç ay bekleyip uyarı yazısı göndermek niyetindeyim.
Bana hala ihtiyaci olacak süreçler var, o zamanlar gelince kullanacağım elimdeki kozu.
Ben çıkmadan tazminat rakamını resmi kayıtlara işledim zaten.
Zamanaşımına daha çok var, birkaç aya işleri de biraz daha yoluna girerse elim güçlenir
Şu an sakinlik dönemim beklemedeyimAnladim cnm sen işini bilirsin ama manevi olarak illâ yoracak seni,ugrastirmadan halletseydi patron bey.
Tamamdir cnm sorun değilkaramelli_turta canım ben 6 aylik hedef belirleyemiyorum cunku suan altin icin para biriktiriyorum eşim turkiyeye gittiği zaman bana getircek ne zaman gideceği belli değil büyük ihtimal kısa doğru anca gider yani yıllık zaten 50 gram hedefim var birde kumbara yapmışım sene sonunda açılacak inşallah
Ne eğitimleri alıyorsun tatlumEvet pazar rutini duş bakım da bitti ve bi saatte oturdum...
Yarın yeni bir hafta bazı eğitim ve sınavlarım var insallah guzel gecer
Bir taraftan yüksek lisans diğer taraftan kişisel gelişim egitimleri aliyorumNe eğitimleri alıyorsun tatlum
kahvemsim evdeyken bana daha zor gelıyor ya esımle habıre bıseler yapalım yıyelim derdındeyız haftasonu, bide zaten evde yokum 7.5ta anca gelıyoruz haftaiçi, sabah mesai 10da baslıyor ama esım toplu tasıma kullanmasın dıye anneme gıdıyoruz 8 olmadan cıkısta da cıkmasını beklıyoruz annemde harika yemekler ben nası yemimVirüs bitip İstanbul'a geldiğinde plazayi birlikte gezelim
kronikuykucu evdeyken diyet yapmak daha kolay geliyordu bana.
Yemek saatini ve çeşidini belirleyip birkaç gün de spor ekledin mi çok guzel gidiyor kilolar.
Şu an evden calismaya devam etsem sıfır beden olurdum valla. Ben son fazla kiloları pamdemide evdeyken verdim.
Şu an yine burada ise başladığım kiloya geldim, iki hafta koruma yaptım.
Yarın tekrar diyete devam, biraz daha vereyim
denemedım canım çokta bıse deneyemıyorum oglusu emzırıyorum hala ac olup emınce ıyıce gucten dusuyorum arası yok yani yetecek kadar yemıyorumARAllıklı oruc denedin mi cnm
süper planların turtişimHemen anlatayim
Aylik hedef 5 gram altın veya karşılığı tl.
6 aylik hedef 35 gram altın.
Yıllık 70.
5 yillik hedefimin bu yıl beşincisi
Ilk 4 yillik birikimlerinin büyük kismi ev pesinati ile kredinin ara ödemesine gitti.
Bu yılki hedefimizde araç var bir de 3 vakte kadarkısmet diyelim.
Ayağımızı yerden kesecek bütçeye uygun bir araç bulabilirsek.
Teşekkürler uykucumsüper planların turtişim
Bence şık zarif bir kolye muhteşem olurduKızlar büyük kuzum Mayıs'ta 18 olacak. 18 yaş hediyesi almak istiyorum,ömrünce kullansın,hatıra kalsın. Haydi bana fikirler verin, şimdiden bakinayim. Çok özel bir şey olsun istiyorum.
Siemens markasının profesyonel kahve makinesi var bayılıyorum soyle de ondan da alsınlarÖnceki iş yerinde biz Türk kahvesi bile icemezdik, yasaktı. Sadece misafir gelirse o zaman bize de yapılırdı. Sadece patron içerdi.
Şimdi mutfakta iki tane filtre kahve makinası var
Mark zukmbergle görüntü olarak bizim patrona çok benziyor, o daha jounior öyle düşün
Kız bizim çaycı bile üniversite mezunuymus
Çok şükür bu pandemi benim aydınlanmama vesile oldu, dışarıda akan hayatı gordum.
Etrafın tabiri ile sınıf atladım, kendi düşünceme göre de yıllarca verdiğim emeğin karsiligini görmeye başladım
Dur sana yarın manzaraya karşı frapacino fotosu atayımSiemens markasının profesyonel kahve makinesi var bayılıyorum soyle de ondan da alsınlar
Kapicino latte falan yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?